Jupiter-Neptun konjunktionen april 2022. Tryllestøv tryllestøv.

Yellow Orange Red Shhh.. I’m Living in a Fantasy World Right Now Cool Bookmark

JUPITER-NEPTUN KONJUNKTION APRIL 2022. TRYLLESTØV TRYLLESTØV.

For mange år siden var der en tv-reklame med nogle drenge, der spillede rollespil i skoven. En af dem reddede sin ven der var frosset til af en fjende, der havde hældt iskrystaller ud over ham. Jeg er nok ikke den eneste der kan huske denne virkeligt morsomme reklame.

Det blev et stående tema i min vennekreds. Kunne nogle ikke komme med til fest, åbnede vi hænderne og kastede usynligt tryllestøv på dem mens vi chantede ”tryllestøv tryllestøv”. Virkede computeren ikke, fik den tryllestøv tryllestøv osv. Der var ikke meget vores usynlige tryllestøv ikke kunne klare, om ikke andet løftede det humøret væsentligt.

Det sidste år har jeg talt og skrevet meget om Jupiter og Neptun, der i dag mødes i Fiskenes tegn. En transit vi har kunne mærke længe og som vi i hvert fald kan mærke måneden ud. Idag den 12. april 2022 er den eksakt, så det er en stor dag.

fugl 1

Jupiter og Neptun mødes hvert 13. år og starter altid en ny cyklus i vores liv, så mere sjældent er det ikke – men det er første gang siden 1856 at de mødes i Fiskenes tegn, hvor de begge fungerer allerbedst.

Det er med andre ord ikke så lidt af en magisk, kreativ og romantisk transit hvilket de fleste nok kan mærke. Her har humøret i hvert fald været højt de sidste par dage.

Der er meget godt at sige om Jupiter og Neptun sammen. Bliver det dog for meget af det gode har vi med illusioner, selvbedrag og overdrivelse at gøre. Intet kan blive stort nok, smukt nok, fantastisk nok.

Hvor meget der der senere har gang på jord vil tiden vise, men for nu tror jeg ikke man skal tage fejl af de her hverdagsmirakler, der sker rundt omkring. Folk der findes deres drømmepartner, drømmehus, drømmejob. Deres tribe eller bare en anden god situation. Jeg kender to personer der pludselig ikke havde brug for en operation alligevel og nærmest er helbredt ud af det blå.

Det er en tid for store drømme og store begivenheder, og med Jupiter og Neptun skal man heller ikke underkende det at have tiltro til universets plan. Faith, som vi siger på godt dansk.

Troen på det gode, troen på at alt er som det skal være.

Troen på, at enhver begivenhed er kærlig og vi altid er beskyttede.

Er man til at se tegn fra universet bliver de nok ikke større end de er for tiden. Følelsen af at blive guidet i den rigtige retning er udpræget.

Den boblende fornemmelse i maven, i systemet er i år ikke kun foråret der er på vej. Det er Jupiter-Neptun konjunktionen, der varsler at vores drømme bliver opfyldt, men også at vi er nødt til at stole på at det måske har en anden form eller opskrift end vi synes det bør være.

Det er kosmisk tryllestøv til os og det er tryllestøv vi kan give videre til andre på gaden i håbet om, at de også får deres største ønsker opfyldt.

En smuk dag i en smuk tid i et smukt liv.
Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du logge ind på månedshoroskopet for april og læse hvilket livsområde, der drysser tryllestøv ned over (læs primært for din ascendant og Sol for et mere nøjagtigt billede).

Kategorier