MARS I FISKENE APRIL-MAJ 2022. DER MÅ RIDES PÅ BØLGEN.

Blue Biege World Ocean Day Instagram Post

Mars gik i nat i Fiskenes tegn hvilket ikke bare er (endnu) et energiskifte, det er også en særdeles interessant transit hvor det at ride på bølgen får større betydning end nogensinde før.

Som altid handler det ikke om den enkelte transit alene og hvad der lige står i teori-bogen, men snarere hvordan den i samspil med andre planeter og transitter kan fortælle os om hvordan vi bedst håndterer denne periode i praksis.

Det gode ved dette skifte er, at Mars for første gang i næsten 3 måneder er ude af et Saturn-styret tegn. Vores ansats til at ændre på tingene kan have føltes hårdt, restriktivt og tungt, og nu får vi endelig ”flydende” processer hvor tingene kan bevæge sig uden kontrol og stopklods. Mars rykker meget bedre i Fiskene hvad det angår for her er transformation, der sker noget og det gør der ikke i Saturns tegn hvor alt er mere tungt, snævert og koncentreret.

Man må dog også selv slippe kontrollen og overgive sig til de større kosmiske bølger – og de er store og spændende at ride på for tiden!

Der er noget magisk omkring Mars i Fiskene, det er ofte man ser den hos folk der er gode til at danse, male og den slags. Meget kreativ proces. Med Saturntegnene som forløber her kan det meget vel være, at man nu kan åbne for den dæmning man har bygget en masse op bag som nu kan frigives og gøre det, der skal gøres.

Det, der gør ovenstående endnu mere positivt er, at Mars nu servicerer Jupiter-Neptun konjunktionen og ikke mindst Venus (!). Mars handler altså nu på vegne af Venus/Jupiter/Neptun-orienterede temaer, f. eks vores værdier, kærlighed, visioner, intuition etc.

Det er et stort boost i forhold til at handle på sin drøm og samtidig ophøjer Mars Venus her, så det hele bliver lidt mere ridderligt og romantisk, måske også lidt selvophøjet så vi kan også komme til at se fjollede ud, haha. Nogle vil måske spille serenader under vinduet, men går man i ekstremer bliver det fanatisk og det er jo ikke så godt hvis man ligefrem bliver voldelig i kærlighedens navn og skal nedkæmpe usynlige drager for at få prinsessen etc. Der kan være meget "krig i fødderne" når Mars er i Fiskene.

Den er også mere selvopofrende – igen ikke så godt hvis vi er ude i noget fanatisk, at man vil ofre sig selv eller noget for det større gode for tendensen til et martyrium ligger her absolut (især den 18. april hvor Solen er i kvadrat til Pluto og en masse andet, det er en lidt skør dag) – men meget fint for at der naturligt er en stemning af ”os” over ”mig”.

Der er vind i sejlene hvis man lader kosmos styre, det gælder også vores egne energiniveauer der her kan gå op og ned, og der må man altså respektere hvis man pludselig skal lade op, bliver drænet, vil sove lur klokken 16 etc.

Det er en fremragende tid at lade op foran storslåede film, dramaer og den slags samt at lave noget hvor man er aktiv på en flydende måde, f. eks svømning, men også sådan frem og tilbage ligesom Qigong, kampsport, ballet og den slags. En meget formelig periode.

I hvert fald er det en mere opløftende periode med støttende energier og ting, der endelig kan forme sig.

Louise

Mars er i Fiskenes tegn frem til den 25. maj 2022. Er du Guldmedlem logger du bare ind på din profil eller app´en og ser hvilket livsområde der aktiveres for dig.

Kategorier