FULDMÅNE I VÆGTEN DEN 16. APRIL 2022. HERFRA TIL EVIGHEDEN.

Blue Simple Full Moon Good Night Instagram Story
Det er nogle virkeligt interessante energier vi står i for tiden og selv om jeg allerede har skrevet om aftenens fuldmåne – find den på bloggen på louisefalkenberg.dk –kan jeg her så tæt på virkeligt mærke, hvor ”evigt” det alt sammen føles nu.

Vægten har som regel et tema omkring at have svært ved at vælge hvilket har med at gøre, at det er et tegn hvor Saturn er forbundet – Saturn er ophøjet i Vægten – og at vi derfor også forstår hvad konsekvenser er. Med andre ord vil der vil hvert valg være et fravalg, der vil være en livssituation vi går glip af.

Det er på ingen måde en tid at tage let på sine valg, gøre overilede
ting eller tage store risici, men derimod virkeligt overveje hvem og hvad vi vil på den lange bane. Hvad skal med ind i ”evigheden”.

Evergreens er godt at kigge på her hvis man vil have inspiration.

Hvad er evigt ved det at skabe et godt liv? Hvad gør et godt liv?

Det kunne være venner, det kan være kærlighed, det kan være følelsen af at gøre en forskel. For visse mænd i pingvinkostume er det diamanter, der varer evigt.

Og så ikke mindst – hvor på evighedens tidslinje befinder jeg mig selv lige nu? Hvem er jeg, hvad er jeg, hvor meget tid har jeg brugt og hvor meget har jeg antageligvis tilbage?

Jeg får ofte spørgsmålet omkring folks karriereretning og hvad de skal vælge. Mit svar er næsten altid det samme: gør noget du er glad for, kan gøre hver dag i mange år og som er til gavn og glæde for andre. Det behøver ikke at være noget meget specifikt – mit eget svar på ovenstående er ”at skrive”. Jeg elsker at skrive, har gjort det altid og sætter derfor altid mig selv i en situation, hvor jeg har til opgave at skrive.
blue clock

Jeg vil også gerne minde om, at vi kører på de sidste uger for at foretage nemme ændringer. En fuldmåne i Vægten kan narre en lidt til at tro, at der er mere man skal vide. At der mangler data for at kunne tage en beslutning.

Nope.

Dette er fuldmånen. Du har alle de data og de oplysninger du skal bruge for at tage den beslutning. Det er med stor sandsynlighed åbenlyst.

Det er ikke fordi resten af året hverken bliver dårligt eller svært, men der er næsten hele tiden noget retrograd og bl.a grundet Saturn i kvadrat til måneknuderne og senere 7 mdr med Mars i Tvillingerne retrograd (!) vil det være tungere og mere besværligt at foretage større forandringer.

Saturn i kvadrat gør også, at der kan være en lidt akavet situation
hvor man egentlig er vokset fra noget, men der måske stadig er et stort ansvar, forpligtelser, man er nødt til at følge noget til dørs.

Giv det lige en måneds tid. Vi har en fænomenal døds-eklipse i Skorpionen i midten af maj og den vil tage alle versioner af bullshit med sig ned i et stort, sort hul. Fuldmånen i aften samt Saturn siger ”tiden er gået”, og Pluto-Neptun og Mars hjælper til med dødsstødet den kommende tid, måske først når vi har fået en dybere forståelse af noget eller set det fra en anden side (Vægten).

Det er store ting der falder den kommende tid, det er ultimative gaver for vores sjæls udvikling.

Og den skal jo med videre.

Herfra til evigheden :)

Louise

Kategorier