JUNO I FISKENE APRIL 2022-JANUAR 2023. INGEN ANDEN DRØM.

1
Juno er gået i Fiskene sammen med 117 andre planeter for tiden, og i den store fiskesuppe bliver nu tilføjet partnerskaber af den seriøse slags.

Juno er en asteroide, som handler om partnerskaber og her i Fiskenes tegn er det uden tvivl drømmepartneren eller drømmepartnerskabet vi har på hjernen – og da Juno går retrograd senere på året har vi altså denne spændende transit helt frem til medio januar 2023.

Vi er klar på partnerskaber hvis de opfylder en drøm. Mit livs et-eller-andet. I Fiskene kan det også være et partnerskab med sig selv, pointen er at det er en drøm vi har og måske har haft i mange år.

Solen går i Tyrens tegn i morgen som også er et Venus-styret tegn og vi begynder den kommende måned at konkretisere disse drømmepartnerskaber yderligere, især nu hvor Venus snart rammer Jupiter-Neptun konjunktionens grader så vi begynder at få en mere klar ide om hvad vi vil og med Juno her især hvem eller hvad vi vil det med.

Som nævnt mange gange står vi numerologisk i et 6-4-10/1 år, som handler om ”mit livs kærlighed”. Det kan være romantisk, venskabeligt, professionelt. Det kan være et hus, hobby, projekt, ide eller et kæledyr. Mulighederne er mange. Det er bare mere os end det har været længe for ikke at sige nogensinde.

Juno handler ofte om ægteskab i den klassiske forstand, og resten af året er uden tvivl rigtigt godt for at gå på datingmarkedet, forpligte sig yderligere hvis man allerede er i et drømmepartnerskab og måske endda blive gift igen med sin ægtefælle.

Det kan også være med sine venner, sine kunder, business partnere, kolleger, familie eller hvilke fantastiske partnerskaber man nu har lyst til at fejre og for alvor sætte pris på.

Hvem vil du feste og fejre livets dans med?

Vi ser måske ikke 100.000% klart med Neptun her, men derfor er det stadig tid til at gå efter drømmen og måske lade den udfolde sig langsomt. De fleste af os har nok transformeret intenst de sidste par år og eklipse-sæsonen, som vi næsten lige er gået ind i har det med at gøre noget så åbenlyst at det næsten ikke er til at få øje på.
Som en stor, lyserød elefant i rummet.

Prøv at lægge mærke til hvad det kan være hvis det ikke er åbenlyst for dig eller du måske ikke helt tør tro på det eller tillade dig selv det.

Jupiter handler dog også om frihed og med den Nordlige Måneknude i Tyren frem til juli 2023 er vi meget selv-orienterede. Det er mig, mine ting, mine penge, mine personlige værdier, mine talenter osv.

I skrivende stund (april 2022) er mange af planeterne også under horisonten hvilket ikke bare fortæller, at det hele handler om os selv, men også at vi er meget nye sjæle inden for det her og derfor mere skrøbelige.

Derfor er det godt at kigge på hvordan man kan beholde sin frihed og sin selvstændighed når man går dybere ind i dette partnerskab.

Der er ingen grund til at kaste sig hovedløst ud i noget, gør det langsomt som Tyren, lav det forberedende arbejde, få en ægtepagt, en kontrakt etc. Vi er jo ultramoderne mennesker nu.

Nogle vil være klar til noget nyt i maj 2022, andre først i 2023. Der kan for tiden let være et element af, at man er super klar til at rykke, men så alligevel ikke haha. Tag det roligt, ingen stress.

Det er en tid og transit for at tillade sig selv at indgå partnerskab med denne her drøm på en ny, sund med med sund egoisme og selvværd baseret på personlige værdier, ønsker og drømme.

Louise

Kategorier