I Tyrens tegn april-maj 2022. Business & Pleasure, baby!

Green Illustrative Vegan Recipes Instagram Story
I TYRENS TEGN APRIL-MAJ 2022. BUSINESS & PLEASURE, BABY.

Solen er gået i Tyrens tegn den kommende måneds tid og giver som altid et stort energiskifte, der kan mærkes kollektivt.

Når Solen er i Tyrens tegn kommer vi ikke uden om livet og jordens glæder – og hvorfor skulle vi også det? At kunne føle, smage, lugte, røre, at bruge alle sine fysiske sanser. At kunne nyde bordets og sengens glæder, og kunne manifestere sin kreativitet.

Tyren relaterer sig i høj grad til kroppen, det er helt klart her man får de fleste svar fra for tiden og bedst kanaliserer energi og kreativitet. Det betyder ikke, at vi skal presse en Ironman ind før morgenmaden – snarere tværtimod – for Mars i Fiskene for tiden har sine helt egne rytmer når det kommer til energi, så det er om at brage igennem når energien er til det, men absolut ikke når den ikke er.

Man kan ikke – og jeg gentager – man kan ikke forcere en Tyr til noget som helst. Glem det. Man kan måske lokke, men at presse på vil kun gøre at hælene bliver sat i, så alle jer der har kontrol-issues bedes lige sætte jer i bageste kupe den kommende måned og lade eksperterne komme til, for der skal helt anderen metoden til.

Tyren får ofte skyld for at være doven, men det er lidt af en misforståelse. Tyren elsker at være komfortabel hvilket er noget helt andet. Dovenskaben kommer snarere af en form for stædighed som andre tegn kunne lære noget af – og det værste man kan gøre med Tyren eller noget andet jordtegn er at fortælle dem hvad de skal gøre for så kan du være sikker på, at de ihvertfald ikke gør det (som dobbelt jordtegn skriver jeg selv under på dette, haha).

Tyren er et af de mest hårdtarbejdende tegn når og hvis de føler for det. Hvis en Tyr vil have noget skal den nok få det, intet kan stå i vejen.

Hemmeligheden bag at leve det gode liv som vitterligt hører til Tyrens hus er at skille arbejde og fornøjelse på en fornuftig måde. Arbejd arbejd – og slap så af i haven med en kold drik i hånden bagefter.

Tyren gør ingen af delene halvt.

Grundet både Uranus og Den Nordlige Måneknude i Tyrens tegn får vi nok en lidt anderledes sæson end ellers, langt mere skæbnebetonet og elektrisk, og da der sker så meget den kommende måned er jeg nødt til at rapportere lidt i bidder.

Kedeligt bliver det ihvertfald ikke.

Louise

Er du Guldmedlemlogger du ind på din profil og kigger under ”månedshoroskoper april 2022”, scroller ned og læser for din ascendant/Sol. Her kan du se hvilket livsområde der aktiveres for dig i perioden (læs ud fra din ascendant for det mere fastlagte og for din Sol/stjernetegn for at se, hvor du selv kan gøre endnu mere. Ofte vil transitten kunne mærkes som en kombination af de livsområder hvor du har din Sol og din Ascendant.

Kategorier