En stærk uge (9. - 15. maj 2022)

Brown green simple feminine daily quote motivation phone wallpaper
UGENS TEMAER 9. - 15. MAJ 2022.
Det er godt nok en stærk uge, vi er gået ind i.
Flere af af månedens største energiskifte finder sted nu. Jupiter går i Vædderen for første gang i 12 år, Merkur går retrograd i eget tegn, Solen smelter sammen med den Nordlige Måneknude (vores kollektive skæbnevej) og vi slutter ugen af med en af årets stærkeste fuldmåner, nemlig en måneformørkelse i Skorpionens tegn.

Meget kan begynde at løse sig, afslutte og endda stå lysende klart. Det er en ny historie for de fleste omend vi stadig har en del energier for at skulle tilbage og afslutte eller løse noget resten af 2022, så den kommer måske ikke i fuld sving eller er på plads før senere på året – men spændende, det er det.

Omvendt er det heller ikke helt en tid for at prøve en masse af. Der har vi været og Tyren, som går forrest for tiden bryder sig ikke rigtigt om en masse kompleksitet eller panik før lukketid. Slap af, det kommer når det kommer. Tyren hersker over foråret der helt og aldeles selv bestemmer, hvornår det vil komme hvert år.

Det er et godt tidspunkt for overlagte handlinger og velovervejede beslutninger. Det er her Skildpadden vinder over Haren. Det er bedre at være meget bevidst om hvem og hvad man bruger sine ressourcer på og om det eller de hører til ens fremtid. Der er meget ”skæbne-energi” i luften, og det er måske ikke så godt så at manifestere på noget der er sjusket, kortvarigt eller endda ligegyldigt. Det er ikke helt ligemeget hvad man her shopper, hvem man dater eller knalder med, hvis opmærksomhed man søger osv.

Vær intentionel. Vi kan ikke bare blive ved med at zappe rundt og skifte kanal.

Dette gælder især hvis du er en af dem der er gået i gang med eller står over for et stort eventyr. I så fald er det ikke effektivt at bruge sine ressourcer (tid, penge, energi, opmærksomhed) på pissemyrer.

Be real. Skorpionen er ikke god til fake, det kan man begrave med den intense fuldmåne.

Merkur retrograd i Tvillingerne handler også om den dobbelthed og vi kan måneden ud meget vel blive klar over tidligere situationer, der ikke helt var som vi troede. Der kan ligge mange overraskelser den kommende tid, og handler det om fake – om at nogle bærer en maske eller noget viser sig at være et sminket lig er vi på så sent et tidspunkt med Pluto i Stenbukken ikke længere interesserede i hvilken indflydelse det kunne have på vores transformation, men snarere hvad der skal slutte nu.

Pluto/Skorpionen er afføring. Der er proppet en masse ind i tragten og nu skal vi skide det ud, vi ikke kan bruge til noget (længere). Ja, undskyld mit franske, men der er meget lort i luften – og selv om vi maler en spand lort og fotograferer den fra en masse pæne vinkler, er det stadig en spand lort.

Næh, med en uge som denne er det endelig tid til at favne sig selv helt som man er. Jeg er så og så uddannet eller ikke uddannet, har den og den status, ser sådan og sådan ud. Fint. Helt fint. 100% selvaccept er det nye lort øh sort. Please cut the crap.

Derudover er de ar man har jo bare et bevis på, at man har deltaget i livet. Det er et diplom for deltagelse!

Tyren handler om selvværd og det er i høj grad tidens tema. Man må meget gerne her forstå, at selvværd intet har med status, penge eller at sammenligne sig med de andre at gøre. Selvværd kommer indefra og er en manifestation af personlige værdier og personlige rettigheder.

Og lige præcis dette kan Jupiter i Vædderen være behjælpelig med det kommende år. Det er en transit for mod, handling og ikke mindst for at skabe den bedste historie for os selv.

Vil man være med til at heale verden så er der altså kun eet sted at begynde, og det er på en selv.

Start med manden eller kvinden i spejlet, som vi synger :)

Er du Guldmedlem får du daglige vejrudsigter hvor du kan se hvad der sker hvornår og hvordan man håndterer det optimalt. Læs mere HER..

Louise

Kategorier