MERKUR RETROGRAD MAJ-JUNI 2022. STORE MARKER, GRØNNE ENGE.

Green and Yellow Hello Spring Natural Instagram Post
Merkur er gået retrograd i dag og vi er derfor gået ind i den klassiske periode for research, forberedelse, refleksion samt kommunikations- og teknologiudfordringer. Det er en interessant retrograd denne gang og er primært positivt orienteret som vi starter rejsen tilbage her i Merkurs eget tegn, Tvillingerne.
Der er ingen grund til hverken at blive hjemme eller foretage sig ingenting under Merkur retrograd – det ville være mærkeligt – men det er godt at vide, at det snarere er en tid for refleksion og observation og ikke så meget for at handle. Det gør vi når Merkur går direkte den 3. juni 2022.
Derudover er det godt at være fleksibel med sine planer og sætte ekstra tid af til transport da der kan gå kuk i trafikken.
Hvis noget åbenlyst skal starte nu skal man selvfølgelig gøre det, men ellers er det godt at vente til juni. Skal man købe noget kan man lave sin research og være klar til at købe når Merkur går direkte. Det samme hvis der skal forhandles så er det nu man læser kontrakterne, men venter med at underskrive dem. Skal du alligevel noget som helst i den boldgade er det bare om at læse det med småt eller få et ekstra par øjne.
Det er Merkur retrograd generelt, det sker 3-4 gange om året med de samme spilleregler.
Grunden til, at Merkur retrograd denne gang er lidt mere spændende er, at vi går fra 4 grader Tvillingerne tilbage til 26 grader Tyren – og det var lige præcis her vi havde en eklipse i november 2021. Se hvor du har 26 grader af Tyren, hvor der har været stagnation, noget er begyndt at rykke og nu skal vi snart til at manifestere.
Selv hvis du er i tvivl kan du finde den situation i dit liv hvor du ikke har lyst til forandring, men det er åbenlyst tiltrængt. Jeg har mødt 5 personer der skal skilles i denne uge alene (Merkur stationering får os til at fortælle historierne). Det kan være job, hus, livsstil og meget andet.
Er du Guldmedlem kigger du under månedshoroskoper for maj 2022 og læser for dit Soltegn (”stjernetegn”) og ascendant, som regel vil begge være aktiverede et eller flere steder i dit liv. Kender du ikke dit fødselshoroskop kan du lægge det gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk. Bliv Guldmedlem eller se hvad der er i databasen HER
Det som er væsentligt her er, at vi får hjælp fra Pluto på den allerbedste måde, så processen kan gå meget lettere end man skulle tro. Det er dog væsentligt, at man trækker sine ”fangarme” hjem energimæssigt som en støvsugerledning der trækker sig tilbage i støvsugeren.
Hvordan tror I egentlig de designer den proces så stikket for enden af støvsugerledningen altid lige når at tage et SWURP hen og ramme ens bare tæer? Det slår bare aldrig fejl, tør slet ikke tænke på hvor mange der har måttet regne på at få den rette vinkel der!
ANYway, tilbage til MR.
Der er som nævnt i går MEGET lort der skal ud, det her er et stoppet toilet – og det skal ud på den rigtige måde. Folk er letantændelige og hælder man sit shit ud over andre kan konsekvenserne være uoverskuelige, især med en fuldmåne-eklipse på vej i Skorpionen med en kvadrat til Saturn. Det er karma og det er gæld, og det skriver jeg om senere i denne uge.
Den rette måde at processere sine data, drømme og ideer på de næste 3 uger er store marker, grønne enge og med et lam i lille vænge, heste griser køer og fÅÅÅÅrRRRRRR, hører til min Merkur retrograd-bondegåååård.
Ok, helt seriøst: naturen, ro på, skønhed omkring sig, åbne vidder.
Det skal være harmonisk, dejligt og simpelt. This is Tyren stil.
Blue and Green Watercolor Cute Bunny Bookmark
Og det handler jo om os selv. Altid. Det er indadrettet, selvindsigter, min krop, mine lyster, mine drømme, mine værdier.
Det tema har vi i hvert fald frem til 2028 som en af de større transitter, der hele tiden vil influere os.
Det, der måske virkede for stort, intenst og kompliceret tidligere kan vise sig at løses eller manifesteres ret simpelt, og måske behøver vi ikke at involvere så mange mennesker, kilder eller energier. Det er Skorpionen og det er det vi slipper her. Det betyder ikke, at vi slipper Skorpioner, men at den sydlige Måneknude er i Skorpionens tegn, så det er den modsatte retning vi vil gå i - nemlig Tyren.
Ro på. Merkur retrograd og Jupiter i Vædderen fra 11. maj kan let give en følelse af, at alt skal ske nu nu nu. Tyren tager tiiid….ro..plads…næring…kærlighed…omsorg…fokus. Vælg det rette at bruge dit krudt på. Jo mere præcis man kan være i fordelingen af sin opmærksomhed, desto bedre. Ikke en god tid at spilde tid på noget eller nogen uden grund.
Tyren ved, at man ikke kan få noget til at gro hurtigere end det kan eller skal. Slet ikke med vold og magt.
Gør det ordentligt, bevidst og med kvalitet. Tyren har kvalitet som nøgletema, noget i vores liv skal opgraderes – og det skal vi gøre på den gode måde.
Derudover kan der være noget vi endnu ikke ved eller måske ikke kan huske. Denne Merkur retrograd kan om noget komme med beskeder fra underbevidstheden og besøg fra underverdenen. Maybe I can write about that in another afsnit.
Det er måske ikke en tid for at handle, men helt klart en tid for at lægge rigtigt godt mærke til, hvad der sker i ens liv 🙂
Louise

Kategorier