FØDSELSHOROSKOP I STUDENTERGAVE

studenter
FØDSELSHOROSKOP I STUDENTERGAVE
Fredag den 3. juni 2022 åbnes salget for fødselshoroskop som studentergave anno 2022!

Jeg fik selv lavet mit fødselshoroskop da jeg var ganske ung og har lavet en del til unge mennesker gennem tiden. Jeg holder meget af at gå ind i de energifelter og du får derfor nu en enestående chance for at erhverve et fødselshoroskop som studentergave 2022. Jeg var i hvert fald glad for mit som jeg brugte i mange år efterfølgende.

Et fødselshoroskop er en analyse af personlighed, mål i livet, karmiske læringer, højere potentiale o.a, og er et fint ”skattekort” over ens vej i livet.

Jeg skriver også ca 1/2 A4-side om de kommende år efter deres studietid, så de kan se hvor der er fokus, hvilke energier de bør være opmærksomme på og hvordan de bruger dem optimalt samt de heldigste områder og veje at tage ud fra den nye fase i deres liv, de står over for.

I PRAKSIS:
Den 3. juni kl 14.00 lanceres produktet på louisefalkenberg.dk. Bemærk, at det er et popup-produkt der plejer at være meget populært, så det kan betale sig at sidde klar ved tasterne da jeg ikke tager mange ind. Alle skal kunne produceres inden studentergaven skal afleveres. Sidste gang lukkede salget inden der var gået 30 minutter (!). Prisen bliver 995,- inkl moms.

Jeg giver besked om, at produktet kommer til salg på nuværende tidspunkt da jeg får brug for at kende studentens fødselsdata (dag-måned-år-tidspunkt-fødeby og gerne fulde navne), så man kan nå at indhente det hvis nødvendigt. Det giver ikke så meget mening at købe produktet hvis man ikke har de oplysninger (de skal indtastes i ordren).

Der kommer et felt hvor man kan skrive ønsket ”deadline” for produktet (dog tidligst den 15. juni 2022), og så kommer horoskopet som PDF (10-12 sider) sendt på mail til den mailadresse der står som køber af produktet. Man kan selv printe ud eller lignende hvis det er ønsket.

Et fødselshoroskop kan bruges til mange ting, jeg har også lavet til konfirmander, brudepar, nyfødte og fødselarer gennem tiden, men er nødt til at kategorisere for ikke at få et overvældende antal ordrer. Har du et ønske om at erhverve et fødselshoroskop til dig selv eller andre kommer det måske senere som popup-produkt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her på louisefalkenberg.dk for at få besked :)
Louise

Kategorier