Eklipse i Skorpionen den 16. maj 2022. Finalen.

Red Modern Minima Magic l Music Album Cover Art
Det har været en vanvittig uge i menneskenes verden. Vi er ved at være for enden af Eklipse-korridoren der startede den 30. april og som har bragt megen aktivitet med sig.

Ikke ulig Skorpionen har der været ekstremer (i hvert fald omkring mig) fra den ene polaritet til den anden. Skilsmisser, dødsfald, diagnoser, konkurser og fyringer, men også bryllupper, fødsler, kærlighed, rigdom og drømme der går i opfyldelse. I nogle tilfælde på samme tid og sted.

De her skæbne-punkter vi engang imellem passerer viser hvor lidt kontrol vi har når det kommer til stykket. Det er ikke uden grund, at vi engang imellem skal have lidt hjælp ”udefra” for at kunne sætte brikkerne bedre sammen i livets fremtidige puslespil.

Mandag morgen den 16. maj 2022 har vi så den endelige Eklipse i Skorpionens tegn, og da det er fuldmåne/måneformørkelse i ”Dødens tegn” er det her noget er slut med slut på.

Det er næppe noget, der kommer ud af det blå når det er Skorpionen, men har sydet og boblet længe under overfladen hos en person eller i en given situation.

Klassiske Skorpion-temaer er intimitet, seksualitet, grænser, kontrol, forpligtelse, ”sammensmeltning”, magtkampe, skyggesider, strategi, taktik, kreativitet, drama, jalousi, kompleksitet og fælles ressourcer (herunder økonomiske).

Især kontrol kan være et stort tema her og er man ”besat” af noget eller nogen kan man her tage ugens quiz:

Skal du
A) stalke din X (eller indsæt selv usund aktivitet og uhensigtsmæssig situation her __________________)
eller skal du
B) tage en dyb indånding og danse ud i naturen, hvor the hills er alive with the sound of music?

YES korrekt, svaret er B!

Ud i naturen, hen til fred og ro. Lad andre mennesker leve deres liv som de selv føler det er bedst for dem.

Jeg påstår ikke, at det er nemt. Det er en af de mest intense perioder på hele året, men Skorpionen er også et tegn for ekstremer og tingene kan eskalere MEGET hurtigt her.

Saturn er i tæt kvadrat til Måneknuderne, så der er – uanset hvad – et stykke arbejde der skal gøres på en meget voksen, realistisk og disciplineret måde, men forvent også uoverfuckingskuelige konsekvenser hvis du gør noget dumt her. Helt ærligt.

Det er dog også realisme i form af at se på hvor man bliver ved med at hælde følelser og ressourcer i noget der ikke giver afkast eller det samme igen.

Denne eklipse er ikke særligt tilgivende over for dumheder (og vi ved godt selv hvor vi gør noget uhensigtsmæssigt, det er ikke skjult eller overraskende…hvis det er det, har man brug for at sluge nogle kameler og få mere selvindsigt).

Omvendt er det også et skæbnepunkt der kan være særdeles positivt hvis man har forberedt sig godt nok eller er klar på at gribe en chance (tingene går stærkt nu hvor Jupiter er i Vædderen). Kvantespring er slet ikke umulige.

Eklipser er hverken gode eller dårlige, de er bare intense og i dette tilfælde ekstreme. Månen er mindst glad for at være i Skorpionen og ligger denne gang på den Sydlige Måneknude, så forvent en afslutning eller forløsning der kan huskes (og det kan sagtens være i gang allerede, eklipser er bare mest intense lige omkring selve datoen).

Mars er ved denne eklipse i konjunktion til Neptun i Fiskene, så der er en vis forvirring over vores mål og hvad vi kæmper for. Prøv at holde tingene så konkrete, simple og realistiske som muligt.

Det gælder også penge for vi er her på penge-aksen. Skorpionen er fælles ressourcer, det er det vi betaler for at få adgang til noget (det kan være bank, skat, pension, abonnementer osv). Vi har her bl.a med princippet gæld at gøre. Skal jeg f. eks købe et hus er huset først mit når lånet er betalt af (og det jeg ejer er så polariteten Tyren, det er den retning vi kollektivt går i). Der kan også være tale om gæld der afbetales den ene eller den anden vej, ligelede karmisk.

Denne eklipse handler altså også om hvad vi ikke længere vil betale eller bidrage til, og det kan være kollektivt. På privat plan kan det være noget med, hvad man ikke længere vil betale til, hvad skal man sælge, hvor skal man skære ned osv. Det kan også være dit, mit og vores hvis man f. eks flytter sammen eller fra hinanden, hvem ejer hvad, hvor skal noget hænge, stå osv.
Magic positive floral summer printable poster

Det er et godt tidspunkt at lave sin egen private Luksusfælde, kigge på sit forbrug og få de der ”hov bruger jeg så meget på kaffe fra tanken om måneden”-indsigter osv. Det er helt klart tid til at skære dødvægt fra, især økonomisk, og være strategisk og langtidsorienteret i sin økonomiske planlægning. Gør man ikke selv arbejdet kan Saturn også gøre det for en (det ville så være værterne i Luksusfælden, altså der kommer nogle voksne/autoriteter udefra og gør det for en, f. eks en inkassator).

Generelt er det godt at være taktisk, strategisk og kende sin ind- og udgange under denne eklipse. Går man med bind for øjnene kan man tabe noget her og da Venus på udebane i Vædderen er i konjunktion til Chiron i Vædderen disse dage, kan det også være følelsesmæssigt – alle kan meget let blive triggered her, og det er på det ømmeste punkt. Jo mere det er projiceret ud på andre, desto mere kaos. Forvent drama weekenden over, meget skidt skal renses ud.

Det har for mange en svær følelsesmæssig afslutning der samtidig fører til mere modenhed og selvindsigt at gøre. Vi er i psykologiens tegn her og det skal være ekstremt som kun en Skorpion kan gøre det før vi vågner til dåd og ændrer kurs (nogle gange går folk helt over i en anden grøft efter sådan en eklipse).

Det er noget man er besat af og det skal måske vrides ud af en. Der kan følge meget shit og slam med da det kommer op fra "kloakkerne" i en selv, men så er der også renset. Super for katarsis af enhver art, at "fjerne en byld" - bare husk at jo mere du involverer andre mennesker (der antageligvis ikke har noget med projektet at gøre selv om det kan se sådan ud), desto større konsekvenser.

Mars-Neptun kan meget vel gøre, at man er besat af noget man ikke kan opnå eller som ikke skal være i ens besiddelse til at begynde med (!). Forstå, at du nok er sneblind og skal slippe noget der ikke er realistisk eller opnåeligt. Det er enten-eller, det er sort-hvidt her og Solen er altså stadig i Tyrens tegn - ingen kan tvinges til noget som helst her, vi sætter bare hælene i.

Jeg ved godt, at det ikke er alle der kan lide at kigge på mørket – især deres eget – men det er nu engang en dualistisk tilværelse vi lever i, og jo flere mennesker der kan favne sig selv helt (eller ihvertfald forstå, at ingen mennesker "kun er lys"), desto sundere og dygtigere mennesker klar til ægte fremdrift, lykke og succes.

Mørket er ikke skidt, mørket er der bare og lyset ville ikke eksistere uden.

Vi ville aldrig kunne være lykkelige hvis vi ikke havde oplevet en mindre lykkelig situation (hvad dette dog langt fra er fra alle).

En eklipse som denne viser hvor man ikke kan styre, kontrollere eller manipulere nogen eller noget, og jo før man kan vende det indad desto bedre for det gælder også os selv. At fordreje sandheden, at prøve at lade som om noget er godt, fedt, lykkeligt, lækkert, sexet og langvarigt når det ikke er og nok aldrig bliver det. Også selv om vi har lovet nogen noget på et tidspunkt. Når noget er dødt er det dødt, og det er åbenlyst her.

Eklipsen falder på 26 grader Skorpionen, du kan lægge dit fødselshoroskop gratis på forsiden af louisefalkenberg.dk. Forvent intensitet og skæbnebestemte begivenheder på det punkt i dit felt.

Er du Guldmedlem kan du kigge på dit soltegn/ascendant under ”månedshoroskoper maj 2022” for at se hvilket livsområde der er aktiveret. Bliv Guldmedlem eller læs mere HER.

Louise

Kategorier