I TVILLINGERNES TEGN, MAJ-JUNI 2022. MENTALE BOBLER.

download.jpeg

Solen gik i Tvillingernes tegn natten til lørdag den 21. maj og påbegyndte en måned, hvor Tvillingerne egenskaber er de fremtrædende i den kollektive energi.

Det betyder bl.a, at vi begynder at kunne se mere klart og forbinde flere prikker. I onsdags mødte Mars og Neptun hinanden i Fiskenes tegn hvilket var startskuddet til en 2-årig cyklus hvor vi arbejder på vores drøm og med flere planeter der den kommende tid kommer hjem i eget hus samt en fyrig placering med Jupiter i Vædderens utålmodige tegn, kan vi langt om længe se tingene rykke for alvor på alt det, vi har kunnet fornemme med Fiske-energien, men ikke kunne manifestere. Hvor vi måske måtte vente eller afslutte noget først.

Det sidste falder nok fra denne måned.

Tvillingerne spørger hvad vi vil plante og så for fremtiden. Merkur - Tvillingernes planethersker er retrograd til start juni, det vi vælger nu ændrer sig nok senere, så man skal ikke nødvendigvis committe sig til noget for evigt her, men det kan samtidig være en del af en vigtig udviklingsfase. Med Tvillingerne som fremhævet tegn skal vi oftere gøre tingene to gange ligesom vi kan have to valg, to projekter, to perspektiver osv.

Solen starter altså med at møde sig selv i døren hvor Merkur er på vej tilbage i Tyrens tegn, så hej hej ja jeg er med på, at vi har store planer og muligheder men jeg skal altså lige tilbage og hente eller afslutte noget, tjekke en ekstra gang, tale med den person igen, tænke over noget atter engang osv.

Solen i Tvillingernes tegn er altid en sjov og spændende sæson hvor det nærmest bobler i kroppen over alt det nye og spændende. En flot sekstil til Jupiter kan sende positive nyheder og gylden invitationer vores vej.

Mentalt er vi måske trætte og kan med fordel tage nye beslutninger omkring hvem og hvad vi vil tænke på, tale om, tale med osv. Tanke og tale er ressourcer som alt andet, og det har vi ikke uendelige del af. Det må vi administrerende ligesom vi må se til, at vores, tanke- og talestrøm ikke forgiftes. Det kan løse meget.

Derudover er tiden mere til at lytte til kroppen og den instinktive respons der finder sted før svaret overhovedet når til vores hoved. Med andre ord kender vi allerede svaret der er måske ikke grund til at gå yderligere ind i noget på mentalt plan, især hvis det hører fortiden til. Underlivet og maven har allerede talt. Lyt til dem før du får overbevist dig selv om noget andet gennem mentale filtre, også selv om det er et nyt perspektiv eller nye værdier du opdager hos dig selv. Ja bliver måske til nej og nej kan blive til ja når kroppen får lov til at give svaret.

Jo mere man kan simplificere det man har gjort kompliceret eller fjerne sig hvis man står i vejen for den Tvilling i en selv, der gerne vil rykke, desto bedre.

Er du Guldmedlem går du ind på din profil under månedshoroskoper maj 2022 og læser for dit soltegn + ascendant for at se hvor der udvikles og er fokus den kommende måned.

Kategorier