Mars i Vædderen maj-juli 2022. At kræve sin plads.

Purple Illustrated International Pillow Fight Day Instagram Post
De intense energier vi har haft de sidste par uger er ved at løje lidt af og de mange afslutninger og begivenheder til trods begynder det faktisk at lette ret meget den kommende tid hvor meget kan falde på plads – måske på en måde vi ikke havde forventet det.

Det kan dog også kræve, at vi tager kampen op. Ikke nødvendigvis rent fysisk – selv om det vil være tilfældet nogle steder – men at vi er assertive og enten begiver os mod tronen eller kæmper for at beholde den. Måske står fast på vores rettigheder eller bliver en god og stærk modstander.

I morgen aften tirsdag den 24. maj 2022 går Mars i Vædderen. Mars er helt og aldeles på hjemmebane i dette fyrige militaristiske tegn, og vi kan nå meget langt de 6 uger Mars befinder sig her.

Venus kommer også hjem i Tyren nogle dage senere hvilket genudsender det her tema med Tyre-energien, der overhovedet ikke kan se pointen i at flytte sig og Vædder-energien, der er mere end klar til at sætte i gang, så der vil være lidt tovtrækning i denne uge om end ”flytningen” til sidst vinder – og den peger som altid mod at skabe det gode liv.

Traditionen tro kan vi få stor støtte og vejledning fra de kosmiske energier, men måske på en anden måde end forventet. Alt det her peger mod, at der er et sted i vores liv hvor vi er stagneret eller blevet lidt for komfortable – enten individuelt eller kollektivt, og her kan vi være ret sikre på en knaldperle eller to under tæppet for tiden er uden tvivl gået.

Mars i Vædderen danner ligeledes en kvadrat til Pluto i Stenbukken, som er på den sidste del af sit killing spree mod uddaterede strukturer i vores verden. Det kan være mentalt, følelsesmæssigt eller systemisk – pointen er, at man skal finde den rette kamp at kæmpe.

Hvis du f. eks har en plads ved bordet, men ikke gør dig fortjent til at beholde den, vil du nok blive udfordret så du ikke stagnerer.

Står du i en situation hvor noget eller nogen udfordrer dig eller ligefrem udfordrer til kamp, er du heldig. Det er et godt tidspunkt at have fjender eller konkurrenter for det motiverer os alt andet lige til at slås for det vi har kært. Det er der ingen der er hævet over, det er en del af spillereglerne for at inkarnere på denne planet.

Purple Illustrated International Pillow Fight Day Instagram Post
Vi får Tiger-året at mærke i stor stil og som nævnt mange gange er det absolut ikke i år man skal lægge sig fladt ned, men snarere favne sin maskulinitet, aggressivitet og endda dyriske lyster. Finde sværdet frem og kaste flinkeskole-handskerne eller de manipulerende finter.

Her kæmper vi rent, fair og vi elsker det at connecte med den dyriske side af os selv. Den er ingen mennesker hævet over.

Det behøver hverken at være voldeligt eller sågar have med andre mennesker at gøre, det gælder bare om at identificere den nok åbenlyse situation hvor du har Vædderen/Tyren placeret (er du Guldmedlem kigger du under ”månedshoroskoper maj 2022”) hvor du lige er blevet lidt for selvtilfreds, måske hviler på laurbærrene eller – endnu værre – har stillet dig tilfreds med en situation der ikke er god nok (!).

Måske er det på arbejdet, måske er det derhjemme. Måske er det kroppen (et godt år at bygge en stærk krop!), måske er det økonomien. Mulighederne er mange.

Tag kampen op. Nu.

Bliv bedre. Meget bedre end det der.

Når f. eks Saturn kommer forbi (hvilket sker for Vædderen senere i dette årti) så skal vi være langsigtede og disciplinerede, det er surt og kedeligt nogle gange. Øjjj en tiger.

Det er ikke det vi taler om her. Mars i Vædderen er hurtig, stærk, modig og her i Tvillingernes sæson skal det være nyt, sjovt og nysgerrigt – ikke at forglemme, at den Nordlige Måneknude i Tyren og snart Venus her har et eneste mål, og det er at skabe det gode, simple liv for os selv.

Denne transit er et power boost uden lige, især når Mars møder Jupiter i slutningen af måneden – pooof, sikke et brag og sikke et tidspunkt at være Vædder/have Vædder-placeringer!

I den kommende tid få vi håndsrækninger fra universet til et simplere og mere autentisk liv om end man kan være opmærksom på, at det nok er processen og udviklingen der er interessant, og ikke så meget slutresultatet.

Mars i Vædderen bliver aldrig helt tilfreds, der er altid en ny kamp der skal kæmpes eller en ny trone, der skal indtages. Samtidig vil jeg gentage, at det nok ikke har med andre mennesker eller omstændigheder at gøre selv om det kan se sådan ud. De er bare statister og omstændighederne kulisser i vores personlige, karmiske skuespil.

Fantastisk transit, fantastisk tid der venter forude (husk at vi ses på LIVE energivejrudsigt for juni 2022 på søndag, se begivenhed på Facebooksiden HER).

Det er et år for at bygge noget stærkt og frodigt, det skal bare være
1) Godt
2) Sundt
3) Simpelt

Intense, tunge følelsesmæssige situationer og komplekse systemer, situationer og historier er bare ikke det vi vil have nu. Det kan man passende bære ud med det andet skrald i et år som dette.

Hold det rent, direkte og enkelt.

Mars er i Vædderen frem til den 5. juli 2022.

Louise

Kategorier