VENUS I TYREN MAJ-JUNI 2022. NÅR MAN MÅSKE ER KLAR ALLIGEVEL.

Pink Food Kids' Party Pinterest Graphic
Personlig brik nummer 2 ud af 3 falder på plads lørdag den 28. maj 2022 når Venus kommer hjem i Tyrens tegn og giver os den ophøjede version af kærlighed, værdier og det gode sansefyldte liv i overflod.

Inden da er Mars kommet hjem i Vædderen = optimal handlekraft og power og kort tid efter kommer Merkur hjem i Tvillingerne = en optimal plan, en logisk løsning. Der er smooth sailing ahead.

Så hvad er det vi skal handle på?

Det er det vi har drømt om længe. Det er det vi besluttede os for, at vi ville gøre i fremtiden under lockdown eller måske endda før det.

Vi har netop startet en ny Mars-cyklus der har temaer omkring ekspansion, handlekraft, mod og lederskab som fundament. Sidste Mars-cyklus handlede om (ja, rigtigt gættet) restriktioner, disciplin, ansvar og reality tjek. Det var under pantomimen da vi sad derhjemme. Det, vi altså vidste eller fandt ud af ville være meget mere os er det vi skal handle på nu.

Når det så er Tyren, så har vi også med noget der er åbenlyst stagneret og som åbenlyst trænger til en forandring at gøre. Det er der hvor vi har ønsket at holde op med at ryge de sidste 10 år, har været overvægtige i 15 år, komme ud af den og den situation (job, bolig, hus, forhold, sag, adfærd, mønster, mindset) osv osv. Ja, den der kolos, den der kæmpe lyserøde elefant/tyr midt i rummet. Det er den, vi her taler om.

Jeg kom til at tænke på det i forbindelse med gårsdagens frygtelige skoleskyderi i USA. Åh nej, så skete det igen og så skal de igennem samme mølle hvor ”ih det må altså ikke ske” og ”hvad skal man da også gøre”, mens man slår opgivende ud med armene.

Imens står de fleste europæere – vil jeg tro – og kan slet ikke forstå, at der er noget der hedder ”skoleskyderier”. Det er i den grad en sjældenhed i vores kultur og vi kan nærmest ikke forstå, at det findes.

Det er her man skal tage et skridt tilbage (eller USA i dette tilfælde) og opdage, at det grundlæggende er helt i hegnet – og at befolkningen måske er mere klar til at gøre noget ved det end man automatisk antager (Saturn i Vandmanden har vist, at befolkningen er god til at stå sammen i flok når det kræves som det f. eks ses i sanktionerne mod Rusland for tiden).

I august 2007 blev det forbudt at ryge indenfor i visse miljøer i DK, herunder barer, toge og restauranter (med få undtagelser). Jeg ved ikke om I kan huske det, men jeg husker tydeligt den palaver der var helt op til rygestoppet. At det kunne man slet ikke gøre mod danskerne, aldrig om man måtte bestemme over vores ret til at ryge, rejse og gå med klaphat osv. Den lov ville jo slet ikke overleve i 5 minutter.

Kan I huske hvad der skete? Udover et par forkølede nævekampe uden for en bar eller to, så tog befolkningen forbavsende hurtigt den lov til sig. Det viste sig, at langt de fleste – herunder rygerne – selv var dødtrætte af at spise, drikke og rejse i et røgfyldt miljø. Mig bekendt gled den lov meget hurtigt og let ned uden store demonstrationer.

Det kunne meget vel vise sig, at USA har gjort regning uden vært hvis de tror, at man stadig ikke kan gøre noget drastisk for at undgå de her mærkelige skoleskyderier. Og med aspekter som disse kan man prøve igen fra en ny vinkel – det glider nok meget lettere ned end man tror. Det gælder også vores egen ækvivalent til skoleskyderier.
BBQ Party Flyer Template

Her i Tvillingernes sæson med en interessant nymåne på vej skal der ske noget nyt. Vi skal forstå, at der er mange måder at gøre tingene på ligesom vi med fordel kan gå nye veje og kigge bag nye døre. Mars i Vædderen er klar på hvad som helst og vi får helt ærligt ikke bedre aspekter for forandring end dette.

Som Guldmedlemkan du se hvor ovenstående aspekter er aktiveret i dit liv ligesom du får den daglige vejrudsigt og kan se hvordan omkringliggende aspekter har indflydelse og hvordan man håndterer dem i praksis.

I det her tilfælde vil jeg dog gentage, at det er noget der er åbenlyst usundt, uhensigtsmæssigt eller direkte dumt. Sådan noget hvor man bagefter tænker ”hvorfor gjorde jeg dog ikke det for længe siden” eller ens venner ville nævne som det første man skulle gøre noget ved - og der er intet til hinder for, at processen både kan være sjov og underholdende.

Venus i Tyren er en væsentlig byggesten til Det Gode Liv som vi er i gang med at bygge i disse år. Hun er på hjemmebane her, har det dejligt, elsker sig selv, naturen og de andre og så kan hun være ret god for at øge sin indtjening. Sanserne skal stimuleres, gerne til overflod.

Undervejs vil hun møde den Nordlige Måneknude (kollektiv fremgang) og Uranus (forandring, nye indsigter) omend hun inden da under Merkur retrograd meget let kan få indsigt i, hvor hun står i vejen for sig selv – og hvorfor det ikke bare er uhensigtsmæssigt, det er helt og aldeles unødvendigt.

Venus i Tyren giver os mulighed for at blive det vi gerne vil være.

Eller ikke vil være.

Det er nemlig en helt ny slags tyr.

Et rigtigt even-tyr.

Louise

Kategorier