Nymåne i Tvillingerne den 30. maj 2022. Catch me if you can.

Motorcycle (Instagram Story)

Nymåne i Tvillingerne den 30. maj 2022. Catch me if you can.

Dagens nymåne i Tvillingerne kommer primært med opløftende, nye begyndelser ligesom det meste andet vi for tiden står i, men det er også næste trin på udviklingsstigen og her er vi nået til kommunikations-delen.

Tvillinger elsker at snakke og connecte med alt og alle. Det er øjnene, det er ørerne og det er snakken i nabolaget.

Tvillingerne er Zodiakkens Wifi.

Hvor de nye begyndelser falder i dit felt kan du se hvis du ved hvor du har Tvillingerne placeret (og hvilket hus/livsområde), er du Guldmedlem er det allerede gjort for dig og du logger bare ind på din profil og kigger under ”månedshoroskoper maj 2022” for at finde det. Ellers kan du blive Guldmedlem HER.

Det, vi dog alle har til fælles her er vores mindset og vores historier. Tvillingerne eeelsker at fortælle historier af mere eller mindre sandfærdig karakter. Det er en aldeles fremragende måned for skriverier af alle slags, fra jobansøgninger til selvbiografier ligesom den kan bruges til selvudvikling i forhold til de historier, man fortæller sig selv.

Har man mod på at opgradere de sociale kompetencer der er så vigtige i et kommunikationssamfund som vores er Tvillingerne også fantastiske som øvebane. Som er Merkurielt tegn elsker Tvillingerne at indhente information, men i modsætning til det andet Merkur-tegn Jomfruen så er der her ikke tale om information til brug i praksis, men snarere trivia – altså en slags facts, der kan se nyttesløse ud på overfladen, men som man får brug for senere.

Alle de her små facts og detaljer bliver med tiden stykket sammen til et puslespil, og pludselig har man et helt ny plan for sit liv. Det er her vi begynder at forbinde prikkerne og forstå hvordan verden hænger sammen, mens vores nysgerrighed samtidig sender os i nye retninger.

Friends Illustration Instagram Post

Med en Mars-Jupiter konjunktion i Vædderen i ryggen kan det springbræt være særdeles godt til hurtigt at sende os i nye retninger om end man med Tvillingerne må være opportunistisk. Det er det bevægelige lufttegn, det hurtigste af dem alle- now you see it, now you dont. Det er om at slå til med det samme nogle gange for ellers kan muligheden være væk igen.

I Tvillingernes sæson er alt interessant. Også selv om man først senere opdager hvad det eller de skulle bruges til. Tvillingerne er all about who you know, det er dem der lige kender en mekaniker der har en fætter der kan låne dig en skihytte i Østrig.

Det er en fremragende måned for skamløs selvpromovering, salg og at styrke sine alliancer. Det er her man lige kan sende gavekurve til sin søster, købe blomster til sin bff, sender takkekort til værtsparret osv. God måned for networking, dating og salg og i Tvillingerne er ansigt-til-ansigt altid bedst. Den der er god til at begå sig kan nå meget langt her selv om der ikke rigtigt er tale om strategiske, langsigtede alliancer, men snarere venner, naboer, folk man kender osv. Det samme gælder at erhverve sig transportmidler og teknologiske apparater.

Hjernen kører hurtigt her, man må forvalte sine mentale ressourcer så historier ikke løber afsted med en hvis man har tendens til det, pas meget på med at blive neurotisk her – især hvis det handler om kontrol for Tvillingerne er ikke rigtigt her man planlægger for alvor, det er snarere research og brainstorming.  Har du ingen venner kan du her researche på hvorfor og hvordan man gør, det er der skrevet masser af bøger om.

Det er en sprød nymåne der sparker den kommende måned i gang. Ungdommelig, frisk, farverig, glad, sjov og nysgerrig. En god måned for den, der ser med barnets og ungdommens øjne.

Louise

 

Kategorier