SATURN RETROGRAD JUNI-OKTOBER 2022. JURY, CAN WE HAVE YOUR VOTES PLEASE?

Blue Gold Award Sparkles Hollywood Invitation

SATURN RETROGRAD JUNI-OKTOBER 2022. JURY, CAN WE HAVE YOUR VOTES PLEASE?

Merkur er stationeret for at gå direkte imorgen formiddag og Saturn for at gå retrograd dagen efter, så sidder du med en følelse af at sidde fast, være stagneret og der ikke er andet end at se græsset gro, er det ikke så mærkeligt.


Vi afventer resultaterne. Jury, can we have your votes please?


Energien er fastlåst, endda tung - især mentalt. Der er dog ingen grund til tungsind, ikke kun fordi dette er en slags stilhed før stormen, også fordi der er en grund til at noget måske skal marinere lidt længere.


Mars i Vædderen er klar til at rykke, Venus i Tyren skal overhovedet ikke væk fra den sofa og de popcorn - slet ikke når jeg ikke kan se eller røre ved det, så eksisterer det ikke for Venus i Tyren...og denne tid er primært downloads fra kosmos, så stol på det - vær realistisk, ja, men ej pessimistisk. Saturn kan begge.


Det er lidt som at prøve den samme bane i et spil om og om igen, men man kan bare ikke komme til next level og man GIDER ikke flere løsninger eller beslutninger.


Step away from the spil. Lad universet dumpe løsningen ned i skallen på dig. Det er sidste gang Saturn går retrograd i Vandmanden, så det skal gøres ordentligt - det er her vi for fremtiden skal vise hvad vi er gode til, hvad vores unikke talenter er som bidrag til samfundet og verdenshistorien.


No worries hvis du ikke aner hvordan du skal komme videre. Løsningen skal tidsnok komme på samme måde som ketchup nok skal komme ud af flasken, uanset hvor længe den har siddet fast og hvor mange gange man har banket på bunden.


SPLAT!, siger det lige pludselig. Ud over hele den pastafari.


I midten af måneden kommer det til at gå lidt stærkere og i slutningen af måneden meget stærkere, så slap af for nu hvis du sitter fast.


The votes are in.


Det bliver 12 points hele vejen rundt.


Bare ikke lige nu.


Louise

 

Kategorier