LIVE med Louise?

White Clean Coffee Shop Facebook Post
Er der nogle der ejer eller kender til en cafe (eller lignende) der er med på et test setup hvor jeg kommer og fortæller om energierne for den kommende måned/periode (primært astrologiske temaer)?
Jeg vil prøve at teste en ny setting end det nuværende "studie" og tænkte, at det kunne være sjovt hvis folk også kunne møde op (sidste onsdag i hver måned eller lignende).
Det er ikke noget jeg skal have noget for, og jeg er primært interesseret i cafeer/steder der er drevet at frivillige eller baseret på socioøkonomiske principper. Jeg er ikke umiddelbart interesseret i et spirituelt center eller lignende.
Jeg har ikke brug for meget mere end bord og stol, der skal dog være plads til/mulighed for livestreaming (så lidt plads rundt om bordet).
NB - det har primært interesse hvis du selv er ejer, medejer eller på en måde forbundet til stedet og kender/følger mig i forvejen. Jeg har selv et stort netværk og kender masser af mennesker/steder jeg kunne kontakte, så jeg har ikke brug for hjælp til forslag som sådan. Københavnsområdet er at foretrække.
Opdatering; jeg fik lige et par mails/referencer til steder i Jylland, og det er absolut ikke udelukket at komme tilbage til at tage til Jylland engang imellem, jeg starter bare med at teste det i KBH 🙂
Tak 🙂
Louise

Kategorier