ASTROLOGI DEN 6.6-12.6 2022. FRANZ JÄGER, BERLIN.

Dark and Light Minimalist Music Album Cover

Det er stærke feminine kræfter der fører an i denne uge hvor Venus er meget stærk og samtidig armeret med våben, indsigt og visdom. Hun kommer ikke til at finde sig i noget som helst. Zero. Squat. Nada.

Der er ikke tale om kvinde- eller mandekamp, men om den indre balance mellem maskulin og feminin vi alle skal søge at opretholde. Det kan handle om mange ting, men grundlæggende er det altid det gode, det smukke, det kærlige når vi taler Venus. Det, vi ønsker os. Overflod, kærlighed, rigdom etc. Der er ingen der skal stå i vejen for vores plan om at bygge det gode liv for os selv.

Merkur er i trigon til Pluto for 3. og sidste gang, der kommer altså stadig hemmeligheder og beskeder fra sjælen til overfladen, og nu kan det meget vel være at vi har en plan i praksis. Det anbefales at navigere mentalt med en langsigtet vision om, hvem og hvad der skal være i vores liv i længden.

Den proces har stået på noget tid, vi skærer mere og mere ind til benet og går en mere snæver, men autentisk vej – og med disse aspekter kan der meget vel blive kappet et par hoveder eller to eller fem.

Den sydlige Måneknude er stadig i Skorpionen hvilket minder os om, at vi på ingen måde behøver at bevæge os hen mod rotter, kloakker eller slanger.

Alt der er mørkt, dystert, hemmelighedsfuldt, besidderisk, falsk, med komplekse intense følelser (altså drama) eller bare gode gammeldags grimme intentioner er der slet ingen grund til at interagere med.

Der er ingen der skal i den retning. Slet ingen.

Da det er 3. gang intelligente Merkur og dybdeborende Pluto mødes kan det også være, at noget endelig lykkes. Brikkerne falder på plads. Vi drejer endnu engang på hjulet til pengeskabsdøren og denne gang siger det ”klik!”.

Ingen grund til at kalde på Egon Olsen for at få det Franz Jäger pengeskab op. Den klarer vi selv.

Bare husk – hvis det lugter af kloak og rotter, er det måske ikke skidegodt at åbne den dør alligevel.

Louise

Kategorier