FULDMÅNE I SKYTTEN DEN 14. JUNI 2022. SOMMERFESTKLUBBEN

Summer Cocktail Festival Buy 1 Get 2 Sand Tropical Instagram Story

For nylig var der møde i Sommerfestklubben. En klub der primært af min jævnaldrende kusine og jeg der på ingen måde har tænkt os at blive gamle før tid, og derfor har planlagt et væld af aktiviteter denne sommer som det sig nu hør og bør her i Tvillingernes sæson.

Har du ikke gjort det vil jeg anbefale dig at gøre det nu. Ja, lige nu. Smid det clipboard eller den hammer og hop på en vibe, vi ikke får igen i meget lang tid. Jeg har selv planlagt mere end jeg kan overskue med Sommerfestklubben og andre venner, men der er jo også meget der skal kompenseres for efter de sidste par år!

Portalen er åben. Let the Summer Games begin!

Summer Cocktail Festival Buy 1 Get 2 Sand Tropical Instagram Story
Den 14. juni 2022 har vi fuldmåne i Skyttens tegn og den kommer naturligt nok i Tvillingernes sæson. Med en Jupiter i Vædderen oveni og et Tiger-år er der i den grad lagt op til, at det skal være sjovt for tiden. Der skal være liv, fest, sociale aktiviteter og nye mennesker.

Som jeg fornemmer det når jeg mærker mig ind på det kollektive er vi stadig lidt bange for at komme ud af hulen. Måske vi ikke helt ved hvad vi skal forvente, måske det bare er nemmere at blive i det trygge uanset hvor livløst det måtte være.

Må jeg på det kraftigste anbefale at komme ud af røret uanset hvor mange gange man får overbevist sig selv om det modsatte. Tvillingerne og Skytten er uden sammenligning de sjoveste tegn i Zodiakken, en Jupiter-måne som denne må simpelthen ikke kvæles eller begrænses på nogen måde.

Bevares, Solen og Månen vil være i kvadrat til Neptun i Fiskene på det tidspunkt så vi bliver sikkert snydt så det driver i Pjerrotspillet på Bakken – og hvad så? Det kan da hurtigt blive en god historie og hvis der er noget Tvillingerne og Skytten elsker, så er det sgu gode historier.

Den kvadrat kan også gøre, at noget er lidt forvirrende eller uklart – f. eks hvordan vi kommer til vores destination, hvad programmet er osv, men Merkur vil netop være kommet hjem til Tvillingerne til den tid så vi kan roligt forlade os på vores superboostede hjerne og ekstra gode sociale færdigheder her. Hvem ved hvad det at spørge en fremmed om vej kan føre til?

Det er netop sådan Tvillingerne fungerer. Man prøver en masse af på en nysgerrig måde og lærer noget undervejs, uanset hvad det endelige resultat bliver. Tvillinge-energi synes at alt er interessant.

Alt.

Jeg har selv Tvillinge-ascendant og er lige så frisk på at tage til Kulturdag i den Japansk madklub som jeg er på at tage til årsfest i kanoklubben. Også selv om jeg ikke er medlem af nogle af klubberne. Alt er sjovt og interessant. Min hverdag er et eventyr. Helt seriøst.

Alt.
Roll with it - Story

Måske skal vi her ved Skyttens fuldmåne også kigge lidt på vores principper og begrænsende overbevisninger, især dem der er kulturelt og religiøst nedarvede. Religion har haft en stor indflydelse her og har dræbt megen livsnydelse, humor og sensualitet. Sikkert med god grund i sin tid – hvad ved jeg – men i en tid, hvor Tyrens principper er fremherskende skal vi tilbage til det modsatte af at forsage kroppen og dens lyster.

Skyttens overbevisninger kan være meget stærke, primært fordi vi har med ”personlig sandhed” at gøre. Jeg og jeg alene besidder den eneste rigtige sandhed. Godt for at lære at stå fast på sine principper, virkeligt skidt for at udvide sin bevidsthed til at forstå at sandhed har mange nuancer. Man kan argumentere for, at jo mere vi kan øge vores eget perspektiv og forstå livet, se hvad der er at se, desto mindre er der brug for ”livsmanualer” fra nogle som helst religioner.

Når vi nu er ved en fuldmåne er der noget der skal slutte. Det er min fornemmelse, at det er det mentale fængsel disse principper, paradigmer og overbevisninger består af der for mange mennesker bør slutte nu – meget gerne hjulpet på vej ved f. eks at beslutte sig for nu at leve livet. Grine ned i maven, elske hele natten.

Kys det nu, det satans liv, som TV2 formanede os. Hvor mange sidder (stadig) og poster citater og kloge ord om at leve livet på sociale medier uden at gøre det selv? Jeg har mødt alt for mange bitre og negative mennesker, der på ingen måde lignede deres spændende profilbillede eller mange kloge citater på væggen.

Tyren har stadig lederstokken for os alle. Tyren vil have det simple, gode liv fyldt med nydelse og overflod – og det er primært gennem kroppen og sanserne. Det værste man kan gøre for tiden er nok at fornægte sig selv noget, det burde føles så unaturligt som noget kan være. Bevares, inden for civilisationens rammer, men alligevel.
April Fools' Day (Facebook Post)

Man har sgu misforstået noget hvis livet bliver levet gennem fornægtelse af goderne og lysterne. Osho kaldte det Zorba the Buddha – at være en balance af et oplyst menneske og stadig nyde livets goder. Martinus var inde på det samme. Han nævnte endda engang at det var meget skidt at fornægte sig selv seksuel aktivitet for de indre organer ”skulle jo masseres”.

En af mine favoritbeskrivelser fra Osho er den, hvor han beskriver hvordan humor kan være noget af det værste man kan mangle og at man aldrig må stole på en guru eller spirituel/religiøs vejleder uden humor.

Aldrig.

Krishnamurti var måske en af de oplyste der havde den højeste bevidsthed, men han havde aldrig så mange følgere og rampelys som f. eks Osho. Måske fordi manden var pissesur. Der er sguda ingen der vil vejledes af en sur stodder.

At humor holder os friske og unge er netop hvad Tvillingernes sæson endnu engang beviser – og det uanset hvor gammel man er i jordiske år.

All work and no play makes Jack a dull boy.

Nogle har måske valgt den sikre vej, nemlig at leve gennem brok, negativitet og mangelmentalitet. I så fald har de sidste par år vel været én lang fest.

Det er så let at blive på den negative vej. Så bliver man også gammel før tid og er sikkert så heldig, at man får en alvorlig sygdom og kan forlade denne skrækkelige tilværelse. Jeg har set negativitet, bitterhed og brok føre til mange sygdomme hos mennesker gennem tiden.

Næh du, slut med begrænsende overbevisninger og mentalt fængsel. Tvillingerne er en vibe man hopper på nu (nu nu). Det er sjovt, det er måske fjollet og barnligt og programmet ændrer sig sikkert ud af det blå – men det er nu man skal ud i det blå.

Vi skal tidsnok komme hjem igen i Krebsens sæson som starter den 21. juni, og så har vi lidt royal festlighed i Løvens sæson efterfølgende – men derfra er det altså ikke ligefrem de sjove tegn, der løber med stafetten, vel. Ligesom det danske vejr ikke bliver federe som året går på hæld.

Afsted med dig. Ud og få nye venner til lokal byfest, open air koncert, festival, DM i popcorn-spisning – who cares?

Det skal bare være sjovt.

Louise

Summer Surprise Party Blog Graphic

Kategorier