Nymåne i Krebsen den 29. juni 2022.  En blød seng at sove i.

White and Brown Aesthetic Simple Bed Hello Friday Instagram Story

Vi har en interessant nymåne på vej og da meget herfra bygger op til den kommer der et hurtigt indlæg lidt tidligere end normalt. En nymåne lægger som regel fundamentet for den kommende måned, Krebsens nymåne i år lægger fundamentet for kollektive temaer resten af året.

Solen skifter til Krebsens tegn den 21. juni og vi har sommer-solhverv, hvilket er begyndelsen på sommersæsonen. Det er et væsentligt skifte fra den nuværende Tvillinge-sæson der har 117 aktiviteter og steder vi skal være på een gang – hvor er det dog tiltrængt, det kan jeg ikke være den eneste der nyder i fulde drag – for nu skal vi hjem. Krebsen er primært kendetegnet ved hjem og familie hvor der er lidt mere sikkert end det nabolag, vi har raseret i den forgangne måned.

Energien bliver mere forsigtig for uha – nu gemmer vi os bag mors skørter hvor vi tidligere stak næsen frimodigt frem. Vi vil passes på, plejes eller selv pleje vores familie hvad det så end betyder for os. Det kan være biologisk familie, det kan være mennesker man føler familie-vibration med (en ”tribe”), det kan sågar være blomsterfamilien i ens have. Forskellen er den samme og kan kun defineres af en selv.

At være hjemme her betyder som regel, at man er mere i sin bolig eller har mere lyst til at være det, men det handler også om at være hjemme i sig selv. At føle sig godt tilpas i sin bolig, sit sind og sin krop. Krebsen stikker meget dybt, det er roden af os selv. Det er det dybeste emotionelle fundament der danner grundlaget for vores største succes som findes i polariteten, nemlig tegnet for ”full mastery” Stenbukken. Det ene lykkes ikke uden det andet. Det er den såkaldte work-life balance.

Nymånen er interessant af flere grunde.

For det første er hele tre planeter på hjemmebane hvilket gør, at mange ting glider ret let for tiden. Månen vil være i Krebsen, Mars er fyr og flamsk i Vædderen og Merkur klapper ikke i hjemme i Tvillingernes tegn. Kommunikation, følelser og handlekraft er i meget fin form.

Nymånen danner dog også en kvadrat til Jupiter i Vædderen som står i skærende kontrast til Krebsens forsigtighed. Den er bare ”afsted med dig – ud af den comfortzone”. Det er en garanti, at vi skal det, men det kan vi lige så godt vænne os til ihvertfald for resten af dette år.

Hvis Nymånen i Krebsen var den, der langsomt havde klatret op ad stigen til 10-meter vippen og nu stod og trippede fordi ”uh jeg er ikke helt klar”, så er Jupiter i Vædderen den bølle der kommer løbende bagfra og trækker både dig og bøllen selv med ud fra vippen.

Hop bare. Du er helt sikker i det her vand, der er ingen grund til tøven for tiden og ej heller rigtig mulighed for det.

Det gælder på mange områder. Der er tre intense transitter i spil omkring nymånen.

Black Moon Lillith er i konjunktion til nymånen, Eris er i kvadrat til Pluto hvilket er særdeles eksplosivt og Mars er i kvadrat til Pluto de kommende dage også. Oh la laa. Hvis du er i gang med eller klar til kamp forvent her en gigantisk slagmark hvor ingen giver sig, alle kæmper til sidste blodsdråbe. Og må jeg lige minde om, at i år tager vi kampen op – det gør vi ikke næste år, men det gør vi så sandelig i år!

Neptun går iøvrigt også retrograd lige her omkring, så symbolikkerne er forstørret så de er gigantiske. Jo mere du kender dine arketyper og mytologi her, desto hurtigere kan du afkode din personlige helterejse.

Det er dog også startskuddet til Uranus, der er tæt på den Nordlige Måneknude og som historisk er kendt for at tingene går virkeligt stærkt hvilket vi kan forvente resten af året. Da Uranus er i Tyren kan det handle om

1) vores værdier der ændrer sig. På meget kort tid har vi lært at sætte pris på noget nyt og begrebet rigdom defineres hurtigt

2) teknologi, der kan skyde alle mulige apparater og robotter op i løbet af kort tid

3) Digital valuta lanceres måske flere steder, i banker osv. Her vil vi nok se nogle store tiltag.

4) Nye madkoncepter

Det kommer ikke til at gå stille for sig, men spændende bliver det helt sikkert!

Livet bliver aldrig helt komfortabelt for ellers ville vi ikke udvikle os som det er meningen, men man  kan i det mindste klargøre og styrke sit hjem, fundament og familie så man i det mindste har en blød seng at sove i etc når man kommer hjem fra dagens eventyr.

Louise

 

 

Kategorier