I Krebsens tegn juni-juli 2022. Jeg en gård mig bytte vil.

Colorful funny farm child birthday invitation


Solen går i Krebsens tegn her tirsdag den 21. 6 og vi har således Sommersolhverv – en af de 4 portaler for nye begyndelser i løbet af et årshjul.

Tvillingernes sæson kom som altid med sjov, aktivitet og magi (i hvert fald mere end de sidste 2 år). Nu vender energien sig indad og måske mod hjem og familie. De mange planer vi lavede i den forgangne sæson bliver lettere skrottet til fordel for en tryg hjemmeaften (Venus går dog i Tvillingerne om et par dage så meget af det vil alligevel fortsætte og blive til noget).

Krebsens sæson er nu ikke mindre magisk og her ved en portal som Sommersolhverv er det et meget godt tidspunkt at sige ”f¤¤¤ it”. Ud med det her, slut med det her. Nu er jeg den og den person, nu lever jeg sådan her. Nu går jeg med næsering hver dag og spiser kun italiensk mad eller hvad man nu er til.

Krebsen hersker over hjem og familie hvilket er et tema der kan være godt og skidt. For nogle det bedste i verden, for andre det værste i verden. Er man ”klemt” af slægtens/familiens mønstre og energier her, er det et godt tidspunkt at bryde fri af den lille boks.

Tristesse og depri er ikke in, så uanset hvor tungt eller håbløst noget måtte føles kan gnisterne sparkes i gang med noget farverigt tøj, sjov musik etc. Jeg taler selvfølgelig ikke om decideret klinisk depression der kræver behandling, men hvis du ellers er sund og rask og bærer slægtens tunge åg på dine skuldre har du alletiders chance for bare at smide det kors. Du skylder ikke nogen noget.

Sommersolhverv er ”skamløs”, det er positivt, farverigt, smukt og
festligt. Det er ”yes, vi gjorde det” og det er helt klart det positive mindset der her vinder.

YOLO.

Derfor er det også så meget lettere at klippe negative situationer ud af sit liv for kontrasten vil her være meget stor. Lige her er der rart at være, men træder jeg bare 1 skridt til siden er der ikke rart at være. Ok, så træder jeg ikke 1 skridt til siden længere.

Krebsen er en meget sensitiv energi, vi må ikke gøre vold på os selv ved at være steder eller med mennesker hvor der ikke er rart at være. Vi kan ej heller presse nogen eller noget, det vil have en meget negativ effekt at forsøge at forcere noget som helst.

Krebsens skal passes og plejes for at kunne vokse sikkert frem. Det skal føles godt, kærligt og respektfuldt. Der skal være rart at være.

Når det så er sagt kigger vi på et energiskifte som dette også på hvad der ellers er i spil og her kommer vi ikke uden om Jupiter som er meget glad, men også fyrig i Vædderens tegn. Det er krig og kamp, især kan kvinder eller kvinderelaterede temaer være aggressive her i begyndelsen.

Det kan udefra ligne et krig i sandkassen, men her i Krebsens tegn vil noget stikke meget dybt. Det kan være sårbart og ligge langt tilbage, så igen – venlighed, pleje, omsorg og empati vil hjælpe mere end noget andet.

Som altid kan man bruge energierne som man vil. Man kan slås hovedløst og svinge næverne rundt (hvilket ikke nødvendigvis er en dårlig ting her i Tiger-år, der er bare en konsekvens af det du rammer), man kan være negativ, led og ondskabsfuld hvis man har tendens til at være passiv-aggressiv. Har man mod på et trin op på voksenstigen hvad jeg vil anbefale, for vi går over i en mere moden fase nu kan man selvfølgelig bruge energierne på at komme ud af, væk fra, kæmpe for, hen imod etc.

Tag kampen op hvis den er det værd fordi det er noget der er eller kan blive rart, ellers lad være. Vil du have krig i år så får du det meget let, så brug det fornuftigt.
Omvendt er det ej heller en tid for at sidde stille eller ikke tage en kamp op for så får man et meget kedeligt og sparsomt år næste år hvor der ikke er de her flamboyante og fyrige sekvenser der kan hjælpe os til at generere rigtigt meget på vejen mod et bedre liv. Vi får slet ikke samme ”skub” næste år, så gør det nu.

Sommersolhverv er som nævnt noget positivt, så afvejningen af hvor man skal lægge alle de her kræfter bør ikke bare være med henblik på at få det bedre samt mere trygt og kærligt, men også hvor ubalancen er åbenlys.

Ved de 4 portaler er kontrasterne som nævnt store, så det er åbenlyst for os hvilken vej der er den gode. Står man (stadig) og banker på en lukket dør, så lad være eller forstå i det mindste, hvorfor du gør det. Får man ikke gode penge for et godt udført job, lægger man en masse kræfter i noget, men får kun krummer igen – er det så det værd? Er resultatet godt nok? Betaler man mange penge for en lille bolig i midtbyen, er det det værd? Får man noget ud af det der dyre kursus man har brugt en masse penge på?

Og nu vi er ved familie – hvis man f. eks har denne her slægtsgård eller familievirksomhed der har været i familiens eje i generationer, men som bare ikke giver et godt udbytte og måske vil koste mange penge at modernisere osv. Er det så det værd eller skulle du måske bytte den gård væk til noget bedre?

Næh, du. Livet er et Tivoli og vi har lige fået et ekstra turpas.

Bare gå til den forlystelse du gerne vil prøve. Også selv om det bare er sååå mærkeligt i samfundets øjne.

Det er nyt, det er godt og det er positivt.

Det er Sommersolhverv 2022.

God sommer,
Louise

Kategorier