MARS I KVADRAT TIL PLUTO JUNI-JULI 2022. DANSER PÅ VULKANER.

Volcano Minimal Modern Music Album Cover Art

Vi har et interessant og aspekt hængende i luften som kun tager til i intensitet i løbet af den kommende uge. Mars i Vædderen er i kvadrat til Pluto i Stenbukken og selv om den er eksakt og derfor mest intens den 1. – 2. juli kan den mærkes med tiltagende styrke hos os individuelt og kollektivt.

Det er de to hardcore planeter der mødes i to hardcore leder-tegn. Det er stærkt og eksplosivt, måske endda i bogstavelig forstand.

Som altid kan transitter som disse bruges på en hensigtsmæssig og frugtbar måde eller det modsatte, det er op til den enkelte.

Mars er passioneret og intens og med Pluto i friktionsaspekt kan den kommende uge blive mindeværdig da vi i forvejen står i nogle meget skæbnebetonede energier.

Når det så er sagt har vi samtidig vældigt gode kærligheds- og kommunikationsaspekter, så processen og især resultatet vil for mestedelen være positivt og sende os endnu i skridt i retning af det gode liv.

Vi er i slutningen af begge tegn og derfor er det for de fleste noget med, at noget er helt og aldeles slut. Slut prut finale, jeg er helt færdig her og kan derfor gå i gang med det nye – yay!

Det kan også være dråben, der får bægeret til at flyde over – men igen måske på en god måde. Folks passioner kan nå nye højder og det er kraftfuldt uanset om det er konflikter, sex eller styrketræning.

I øvrigt fantastiske aspekter for konkurrencesport, så det kan blive ret spændende med Tour de France igennem Danmark i de dage.

Katharsis er oplagt, især her hvor vi er i de dybe Krebse-følelser for tiden så skal du græde ud, så græd igennem. Det er godt for kartoflerne.

Folk, herunder mænd, kan være lidt mere macho macho man, folk tænder mest på stærk, modig og heroisk under transitter som disse.

Det kan være en tough transit, og den er bedst brugt på en måde så man får tingene gjort – måske langt om længe.

For tiden står vi i hus, have, terrasse, altanprojekter og den slags,
fantastisk for projekter derhjemme – især dem der kræver noget power og udholdenhed. Det er nogle af de bedste aspekter for den slags. Det samme gælder alt hvor man kan bruge sin krop og sine muskler, f. eks ved at grave etc.

Det er en liderlig omgang – måske krigsliderlig for nogle, så man kan hurtigt komme ud og danse på vulkaner.

Venus er i fantastisk sekstil til Jupiter meget af tiden og den er særdeles positiv, hvilket er grunden til det positive fundament eller resultat her. Man oplever på en let måde at få tingene fra hånden, værktøjet er lige hvor man skal bruge det eller man finder lige det man skal bruge, tingene falder på plads og alt glider bare.

Energien falder ned – meget ned, endda – i starten af juli, jeg vil klart anbefale at bruge denne her powerperiode optimalt til store, stærke og seje ting. Der går ikke længe før det bliver sværere at komme op fra sofaen.

Just do it :)

God weekend,
Louise

Kategorier