Køb dit personlige fødselshoroskop! (begrænset antal)

Blue Minimalist Good Morning Sunrise Instagram Story
UDSOLGT
----------------------------------------------
Det bliver fra i morgen tirsdag den 28. juni 2022 kl 12.00 muligt at erhverve sig sit personlige fødselshoroskop (læs nedenfor). Der er et begrænset antal til salg og Guldmedlemmer har førsteprioritet, så vær klar i morgen kl 12 hvis du ikke er Guldmedlem, men er interesseret (der bliver sendt link ud til salgssiden kl 12) :)

Læs om horoskopet her:

Få dit personlige fødselshoroskop som vejviser gennem dit liv!

Et fødselshoroskop er en analyse af personlighed, mål i livet, karmiske læringer, højere potentiale o.a, og er et fint ”skattekort” over ens vej i livet. Det fortæller om ens identitet, kærlighedssprog, mulige karriereveje og bedste måde at opnå dem samt meget andet.

Alle fødselshoroskoper er personligt lavet af Louise Falkenberg og er unikt fremstillet ud fra dine data.

I PRAKSIS:
Den 28. juni kl 12.00 lanceres produktet på louisefalkenberg.dk. Bemærk, at det er et popup-produkt der plejer at være meget populært, så det kan betale sig at sidde klar ved tasterne da der er loft på antal (systemet lukker automatisk når alle er solgt).

Prisen er 995,- inkl moms.

Horoskopet som PDF (10-12 sider) sendt på mail til den mailadresse der står som køber af produktet. Man kan selv printe ud eller lignende hvis det er ønsket. Alle horoskoper kommer i juli måned.

Kategorier