NEPTUN RETROGRAD JUNI-DECEMBER 2022. DREAM A LITTLE DREAM.

Soft Pink Blue Castle Clouds Princess Invitation
Som skrevet forleden er det en særdeles intens uge, vi er gået ind i og jeg er selv overrasket over den kraft, aspekterne kommer ind med. Det topper torsdag-fredag og uanset om det er en selv, naboen eller andre der har konflikter eller ”situationer”, er det et afgørende skæbnepunkt for mange mennesker.

Det er som nævnt før et fremragende tidspunkt at komme ud af en dårlig situation, men det er også en brænden-broer-energi så hvis det er folk du gerne vil kende på langt sigt af personlige eller strategiske grunde, er det værd at være ”den store” her. Hvis ikke smider du bare den tændstik og Bruce Williser den ud derfra inden porten til helvede lukker i.

Der er nemlig omvendt ej heller nogen som helst grund til at kultivere eller arbejde på det eller dem, man slet ikke gider have i sit liv. Det er godt at være selektiv, også gerne på intuitivt plan da vores intuition er helt oppe at ringe, men hold det gerne simpelt og dramafrit.

Neptun er gået retrograd i dag.

Nogle lyver eller har løjet. Måske over for sig selv, måske over for andre. Der er illusioner og der er skuffelser på menuen.

Det mest interessante her er hvorfor nogen lyver. Se hvad der ligger under. Det har antageligvis at gøre med den underliggende magtkamp mellem det gamle og det nye vi alle mærker i disse år.

Det kan også have et element af hybris og nemesis. Der hvor vi lige var for smarte eller selvsikre, der står hovmod for skud og der kan være langt at falde. Det samme gælder stolthed.

Flere har lovet mere end de kan holde eller kommer til at gøre det i denne uge. Sikkert fordi vi gerne vil lulles tilbage i den trygge Krebse-energi og manipuleres med modermælk og øjensynligt trygge rammer der hvor vi er hjemmevante.

Er du faldet i Barbies Disney-dukkehus synes jeg lige, at du skal tjekke strukturerne på det hus og se om de er holdbare. Især hvis du tidligere har forsøgt at bygge Barbie hyggedukkehus her og det braste sammen.
Lillith er netop gået i Krebsens tegn, og hun skyr ingen midler for at holde fast på noget med sine kløer – også selv om det åbenlyst er slut.

Tiden kalder på grænser grænser grænser. Grænser for os selv, grænser for andre. Det er godt at føle alle følelserne i stedet for at ty til eskapisme.

Det er måske ikke komfortabelt, til gengæld er det autentisk. Det er en garanti at vi kommer til at sitte fast i denne suppedas til vi har lært lektien, og imens fortsætter verden og planeternes gang bare omkring os.

Jupiter i Vædderen er ikke glad for dette. Jupiter vil ud til sit nye eventyr, der skal da ske noget andet end denne sæbeopera, men nej.

Saturn, som er retrograd, står bag dette store nej som egentlig bare er et senere ja. Saturn forsinker måske, men fornægter aldrig.

Det er bare ikke tid. Vi ved ikke nok om hvad vi går ind til. Står du i en situation der føles som om du skal tage en beslutning nu nu nu (Vædderen), men ikke har total klarhed (Neptun) så lad være. Vent.

Man kan her nemt sige ja til noget alt for hurtigt, men det kan meget vel være for tidligt. Noget mangler at komme til overfladen, vi ved ikke hvad vi rent konkret går ind til. Vent til du har al informationen og spring hovedpinen over senere.

Krebsen er et kardinaltegn, altså et ledertegn der gerne vil rykke, men det er på baggrund af en indre styrke og modenhed der skal være på plads først. Derudover er vi stadig ved at processere hvad der er sket i den forgangne måned. Krebsens apati hjælper os til healing og klarhed.

Der er ingen umiddelbare løsninger at hente i denne uge. Det er ikke det, vi her står i. Vi kan blive mere bevidste om processen og tænke langsigtet, se hele skoven oppefra. Være strategiske i vores valg der her kan blive meget afgørende.

Det vi også kan gøre nu hvor Neptun er retrograd er at drømme.

Måske bliver det hele aldrig rigtigt til noget hvis ikke vi drømmer, hvis ikke vi fantaserer om potentialet for denne situation eller det vi ønsker.

I den indre verden kan vi skabe en perfekt situation nu hvilket senere kan give os et eksternt skub og da vi har en flot nymåne i Krebsen i morgen samt Venus i sekstil til Jupiter er der ikke bare gode ting der sker samtidig (som måske ikke har relation til vores situation), der kan også være ekstra gode ting eller løsninger der kommer til os meget snart.

Drømmene skal nok gå i opfyldelse.

Det bliver bare ikke lige i denne uge.

Louise Falkenberg

Kategorier