ASTROLOGI JULI 2022. DET SØDE MED DET SØDE.

Sweet Candy Shop Promotion Simple Instagram Feed
ASTROLOGI JULI 2022. DET SØDE MED DET SØDE.
Juli måned kommer med mange aspekter. Det starter voldsomt, bliver lidt fantasi-agtigt og blødt i midten og vild i slutningen. En mærkelig sandwich, ja, men som altid er der grundlæggende temaer at arbejde med og navigere i.

Det første er, at vi står i Krebsens sæson og det kommer traditionen tro altid med store afslutninger, ofte af den voldsomme slags.

Flodbølger og tsunamier hører under Krebsen. Syndfloden fra Biblen skete i Krebsens tidsalder.

Som skrevet før har vi samtidig så meget Vædder, så meget ”nye begyndelser” at det ikke er tidspunktet at slå sig til tåls og håbe, at fortiden fikser fremtiden. Slet ikke.

Det er det klassiske citat, at "definitionen på sindssyge er at gøre det samme igen og forvente et anderledes udfald" som er åbenlyst her, også selv om vi lige nu er lullet tilbage i noget der ser trygt og velkendt ud.

I de første tre uger af juli 2022 er det åbenlyst hvor der er rart at være og hvor der ikke er. Følelserne lyver ikke selv om det er nemt eller genkendeligt.

Når det så er sagt er det en af de nemmeste tidspunkter at rykke væk fra noget. Pluto som står over for Krebsen er på de sidste grader, og elsker at belønne dem der tager action. Det samme gælder Jupiter i Vædderen.

Vi har et kollektivt lys i form af den Nordlige Måneknude i Tyren som viser os mod det gode liv. Der skal helst være fokus på hvad vi vil have og ikke hvad vi ikke vil have. Det er en vigtig forskel her.

Jeg ved ikke om der er noget bedre tidspunkt end at lave en liste over det man drømmer om nu. Hvad vil jeg have – og hver gang jeg befinder mig i noget eller bruger ressourcer på noget, der ikke er med på listen, ændrer jeg min vibration eller fysisk min tilstedeværelse.

Jupiter-Neptun konjunktionen i april 2022 gav os en historisk mulighed for at drømme stort, for at være visionære og i den kommende måned har vi første chance for at manifestere noget af det.

Fordi der er så meget fokus på det gode, kærlige, simple, rolige og udramatiske som en retning at gå i disse år, ser jeg også en stigende tendens til ikke længere at tage det sure med det søde.

De der klassiske situationer hvor noget ved det er godt, men noget andet ved det er tilsvarende skidt. Man er måske glad for sit job, men ikke for sin koleriske tyran af en chef. Man har det trygt og velkendt i et forhold, men faktisk er partneren ikke et rart bekendtskab der respekterer ens følelser osv osv. Der er masser af mulige manifestationer af den dualitet.

Ud fra de aspekter vi står i og den kollektive tidslinje kunne en mere holistisk tilgang skabe bedre situationer. Måske kan du få et godt job hvor der også er en god chef. Måske kan du være tryg i et forhold med en bedre partner osv.

Intet eller ingen er selvfølgelig perfekte, men en væsentlig opgradering i livsstil kunne ligge lige for i mange menneskers liv.

Ikke fordi andre mennesker er onde eller dumme - vi hjælper allesammen bare hinanden videre her i livet, men fordi du har udviklet dig forbi den vibration.

Sådan en hvor man får det søde med det søde.

Hvem ved, måske tidevandet skyller nye muligheder og soul mates op på stranden til dig – det kunne meget vel være lagt i kortene her.

Trækker vi det hele op på et lidt højere plan tænker jeg også, at med Uranus så fremherskende (hvilket kun tager til som måneden går på hæld, jeg skal nok skrive og fortælle mere om det) kunne vi også få gode indsigter i forhold til vores egen tidslinje.

Uranus i forbindelse med 4. hus-aksen (Krebsens) for hjem, bolig, familie og slægt er der måske også noget med at indse hvor meget af ens liv der hører til slægtens mønstre, måske forfædrenes/formødrenes drømme der udleves gennem dig. Under det hele kan være en simpel tidslinje som ikke engang er din (!).

Hvis der er noget Uranus kan så er det at sprænge ting i stumper og stykker, og her er et godt tidspunkt at blæse karmiske aspekter fra slægten omkuld og leve et hyggeligt liv på egne termer. Jo mere man kan studere eller kender til sin slægtshistorie, desto bedre – det er ret åbenlyst her i Krebsens sæson.

Det er i hvert fald et godt tidspunkt at tage et bevidst valg hvilket er i strid med Krebsens naturlige tendens til at trække sig ind i skallen og isolere sig, og det er derfor jeg skriver at man skal tage et bevidst og strategisk valg - og så også gøre det.

Man kan vælge den mørke side, man kan vælge solsiden.

Man kan vælge taberholdet, man kan vælge vinderholdet.

Det er op til dig og kun dig.
Louise

Se eller gense LIVE-video med Louise med alle månedens kommende astrologiske temaer her: https://www.youtube.com/watch?v=1qKNFmejkFk&t=1647s  (det er gratis og kræver ikke login)

Er du Guldmedlem kan du logge ind og læse dit månedshoroskop samt se den daglige energivejrudsigt for juli 2022 (og meget andet) her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ 

Kategorier