MARS I TYREN JULI-AUGUST 2022. BODYTALK.

Cream Minimalist Body Scrub Shop Instagram Post

MARS I TYREN JULI-AUGUST 2022. BODYTALK.

Vi har i dag haft to energiskifte som de fleste nok vil synes er tiltrængte, for det hele falder ned nu. Meget ned, endda. Ned i de to langsomste tegn overhovedet.

Mars er skiftet til Tyrens tegn og Merkur er skiftet til Krebsens tegn.

Fra begge at have været på hjemmebane i hhv Vædderen og Tvillingerne vil vores kampgejst nu være langt mere jordlig og vores kommunikation og mindset være langt mere følelsesmæssig.

Mars i Tyren fortæller jeg om i live-videoen for denne måned (se den her: https://www.youtube.com/watch?v=1qKNFmejkFk&t=1647s der er tidsstempler så du kan hoppe direkte til temaet i videoen nederst) i detaljer, men grundlæggende er vi meget mere langsomme når Mars befinder sig her, og vi skal have kanaliseret energi – herunder vrede og aggression – ud gennem kroppen.

Merkur i Krebsen er følsom og vil helst også hygge sig derhjemme, så det er ikke en tid for at rende rundt. Det skal vi tidsnok få lov eller endda blive tvunget til i slutningen af måneden når vi får en vildere periode, men for nu er det ro på, chef.

Stealth.

Merkur i Krebsen føler meget, men siger ikke meget.

Mars i Tyren er strategisk og beslutsom, men rykker ikke før det er tid. Det er kun et par uger her i midten af måneden at vi får denne ro, og det gør at vi kommer ned på de Krebske dybder hvor også Chiron ser til, at alle bliver triggered på deres ømmeste punkter for tiden. Dont you just love Krebse-sæson.

Selvfokus, komfortabilitet, healing, hygge er helt klart fokus de næste 14 dage.

Og vent.

Vent.

Vent på at tiden er den rette.

Vent på at omstændigheder flasker sig.

Vent på at du får mere information.

Vent på at en anden kommer ud af busken

Vent til du rent faktisk er i stødet osv osv.

Bare vent.

Uranus skal nok speede det hele op og give indsigterne ret hurtigt, for nogle endda i midten af juli – men man er nødt til at sidde stille og vente for at kunne være åben.

Merkur skifter til Løvens tegn (som overhovedet ikke er stille) den 19. juli og selv om Mars er i Tyren frem til den 20. august, så har vi en historisk Mars-Uranus-Måneknude konjunktion i starten af august som heller ikke kommer til at gå stille for sig.

Helt ærligt: bliv så komfortabel som muligt nu. Gør det du kan gøre noget ved nu for senere kan der være andre eller vigtigere ting der skal rykkes på hurtigt. Vær så stabil og sikker i dit fundament som muligt.

Ikke fordi det behøver at være farligt, men fordi det her vil påvirke os alle i august måned.

Er du Guldmedlem kan du se hvilke livsområder der aktiveres for dig under ”månedshoroskoper juli 2022”.

Louise

Husk at vi ses (Guldmedlemmer) til onlineforedrag i aften kl 20 hvor vi skal snakke om, hvordan man forudser begivenheder i sit liv med astrologi! Link er sendt ud i går, vi ses :)

Kategorier