(UDSOLGT) NYHED: KOSMISK VIRKSOMHEDSCOACHING (BEGRÆNSET ANTAL)

Simple Pastel 3D Business Analysis Professional Presentation
(UDSOLGT - HOLD ØJE MED NYHEDSBREVET PÅ LOUISEFALKENBERG.DK FOR EN EVT SENERE MULIGHED FOR VIRKSOMHEDSCOACHING)
I forbindelse med de gode datoer for virksomhedsopstart- og drift i august udbyder jeg atter særtilbud på rent virksomhedsnumeroskop så du fra starten har et balanceret energimæssigt fundament i din virksomhed. Disse lanceres i næste uge. Det er iøvrigt de sidste gode datoer for virksomhedsregistrering i 2022.

Ønsker du en virksomhedscoaching i den forbindelse udbyder jeg et begrænset antal i juli måned. Personlig kosmisk virksomhedscoaching er for dig, der

- Ønsker feedback på dit personlige astrologiske og numerologiske felt i forhold til dine bedste muligheder for virksomhedsstruktur, daglig drift samt de kosmiske læringer der ligger til dig i forbindelse med livet som selvstændig. Det er meget lettere at navigere igennem sin skæbnevej når man ved hvad kosmos forsøger at lære en samt bevidst at designe en livsstil og forretning der passer til ens egen personlighed, handlekraft, evner etc. Uanset om du har brug for perspektiv, værktøjer eller konkret viden om at drive forretning kan du få det via denne personlige session. Jeg har selv bevidst designet min hverdag som selvstændig/digital nomade, bl.a ud fra mit astrologiske og numerologiske felt, og har udlevet mit eget private paradis siden 2008 samt hjulpet mange mennesker til en lettere og mere naturlig vej.

- Kosmisk virksomhedscoaching er også for dig der allerede er selvstændig, men måske er gået i stå, ikke får kunder, succes, er i tvivl om din retning etc. Det kan have med ubevidste blokeringer at gøre, manglende viden eller perspektiv på ens vej eller forretnings-kompetencer der skal opraderes.

Uanset om du allerede er i gang med din forretning, er ved at gå i gang eller det stadig er på tankeplan kan jeg hjælpe dig med et andet perspektiv og praktiske værktøjer til din vej videre. Vi kan nemt lave en konkret plan med datoer etc, så det er ikke bare fancy ord etc. Jeg ved hvordan man starter og driver en succesfuld forretning, og kan analysere din personlige vej i forhold til dit skæbnefelt også.

STED: Alle sessioner afholdes online (Zoom, messenger med video eller lignende, vi aftaler nærmere)

VARIGHED: 45-60 minutter afhængig af behov.

PRIS: 1.499,- inkl moms.

BOOKING: Som nævnt vil der være et begrænset antal sessioner, vi aftaler dato og tid over mail. Skriv til mig på louise@universalgoals.dk eller svar på denne mail hvis det er nyhedsbrevet.

SPØRGSMÅL? Kom med dem :)

Jeg glæder mig til at se dig :)
Louise


Kategorier