VENUS 11. - 14. JULI 2022. NÅR KÆRLIGHED ER MAGISK.

Sweet Kiss Romance Book Cover
Ugen starter med alletiders mulighed for at træde et skridt op ad kærlighedens trappe. Om det er romantisk kærlighed, selvkærlighed, kosmisk kærlighed, kærligheden til et barn eller andet familiemedlem er ikke relevant, snarere at vi her har en særlig mulighed for hurtig udvikling mod noget meget bedre i og uden for os selv.

Krebsens sæson har det med at tage en ved hårrødderne og dykke ned på de dybeste følelsesmæssige dybder, helt uden udstyr og forberedelse. Det er det samme hvert år. Hernede ligger alle vores tidlige oplevelser af kærlighed på godt og ondt. På det kollektive udviklingstrin vi er på nu plejer det for mange at være forbundet med traumer og rodfæstede mønstre omkring at være uelsket, uønsket, mærkelig, anderledes, afvist, alene eller udenfor.

Det er en fremragende mulighed for healing og selvkærlighed og her mener jeg ikke chokoladeis og tårepersere, men snarere at sidde med sig selv og mærke alle følelser. At opløse den frosne blok af følelser med sine varme tårer uden at dømme sig selv på nogen måde.

Krebsens sæson har primært til formål at hjælpe os til selv at kunne rumme og balancere alle vores følelser mens vi samtidig skal forestille at være voksne ude i samfundet. Det kan være meget krævende, men kan også gøres uden stort drama og lidelse.

Det vender jeg tilbage til.
Love inspiration universe quote - Valentines day Instagram post

Venus står i starten af denne uge i en meget speciel position som enten kan forværre eller forbedre ovenstående. Venus er i Tvillingernes tegn og danner derfor en kvadrat (friktionsaspekt) til Neptun i Fiskene og en trigon (harmonisk aspekt) til Saturn i Vandmanden. Altså et interessant mix af ”god” og ”dårlig”.

Venus i kvadrat til Neptun opdager de fleste for sent. Det er illusioner, det er længsel, det er magisk kærlighed der skal opfylde mig og fjerne alle mine jordiske problemer. Det er at sætte noget eller nogen på en piedestal så høj, at det kun kan gøre meget ondt når de falder ned fra den. Det kan have med at gøre at skulle redde noget eller nogen. Er du selv født med Venus i kvadrat til Neptun kender du til dynamikken.

Venus i kvadrat til Neptun er i umoden version her hvor vi længes efter noget eller nogen der kan befri os fra lidelsen. Derfor kan vi nemt projicere dette over på en person eller andet vi er meget betagede af og drømmer om. Alt er perfekt, alt er løst.

Det skal helst være noget eller nogen vi ikke skal have med at gøre i virkeligheden da illusionen så vil briste. Det kan være en der er gift, en der er død, en der er for kendt til dig. Det kan være magiske piller i form af spirituelle visioner. Fælles er, at det ikke skal deltage i den irriterende virkelighed med bremsespor og dårlig ånde.

Venus er det vi ønsker på jordisk plan. Det der gør os glade, får os til at føle os smukke, som elsker os og som vi kan elske tilbage. Neptun hører ikke til det jordiske plan, det er noget usynligt og magisk vi kan længes efter.

Det er som sådan fint til inspiration, hvis det ikke blokerer os fra at komme videre i tilværelsen eller endda leve vores liv. Det vil den kommende fuldmåne gøre meget klart for os.

Som nævnt i indlægget forleden har vi mange gode understøttende aspekter til de mere udfordrende for tiden og en af dem er den flotte trigon fra Venus til Saturn i Vandmanden. Det er vores mulighed for trods alt at holde en fod på jorden og være realistiske. For at indse, at vi er ved at brække os over denne barnlige måde at se livet på og at vi er klar til at træde et skridt op og blive mere voksne.

På den bedste måde kan alt dette bruges som inspiration. Hvad er det du er så tiltrukket af og hvorfor? Helt ærligt?

Måske det er noget så banalt som inspiration til at være kreativ. Hvor mange store værker er ikke kreeret på bristede illusioner om stor kærlighed? Måske viser det dig, at du er klar til at blive forelsket igen?

Hvem og hvad er din muse? Hvad er det du vil have – måske lige så meget charme, frihed og skønhed som denne inspirationskilde?

Det skal hertil nævnes, at du måske har fundet den eller det helt rigtige. Det er meget muligt med disse aspekter, men giv det gerne tid til langsomt at udvikle sig her.

Det er lidt abstrakt, men som sagt en enestående mulighed for at sætte sig i helikopteren og få et overblik over hvad det her handler om.

Vi er snart ude af Krebsens følelsesmæssige dybhavsfiskeri og jo dybere man har været her, desto tættere på Solen når Løvens sæson ankommer om nogle uger og gør os alle klar til at leve med store, romantiske armbevægelser igen :)

Louise

Kategorier