VENUS I KREBSEN OG MERKUR I LØVEN JULI-AUGUST 2022. DIG, MIG, OS & KÆRLIGHEDEN.

You Are My Sunshine Happy Kids Instagram Post

Venus er gået i Krebsens tegn og Merkur går i eftermiddag i Løvens tegn de kommende uger. Det er et væsentligt skifte i energien hvor Venus er mere stille og elsker på en mere usynlig og dyb måde end den transit vi kommer fra, til gengæld er der intet stille ved Merkur i Løven som fyrer op under alle vores tanker, ideer og holdninger der nu endelig kan luftes igen efter en periode hvor udtryksknappen har været på mute.

Venus har det ganske fint i Krebsens tegn, det er som en dej der kan formes til hvad som helst og vi kan kalde det kærlighed. Merkur i Løven vil meget gerne kalde det for kærlighed, ja kærlighed til livet for her er vi i det absolutte livskunstner-tegn over dem alle på vej mod Løvens sæson, der er den mest festlige, romantiske, legesyge og varme på hele året (Solen går i Løvens tegn på fredag).

Det er nogle dejlige transitter, meget krammebammenussehygge, sødt og blødt og især Venus er glad da hun kan nøjes med at være sidetallerken til alt det andet der ulmer på middagsbordet. Der sker måske en masse i vores indre og ydre liv, men i det mindste kan vi hygge os med et dejligt bad og nyde sol og sommer.

Det, som Krebsen og Løven har til fælles er deres selvoptagethed. Dette skal ikke forstås som egoisme, på ingen måde, men det er de eneste tegn der ikke skal dele planet med et andet tegn. Det er os selv, vores indre følelsesliv, vores kærlighed, meninger og holdninger det handler om og især Merkur i Løven kan være meget mere ”jamen, hvad med mig og mine holdninger/tanker/ideer/synspunkter?”

Fokus er altså primært på os selv, hvad vi kan lide, hvad vi elsker eller nu vil elske. Hvordan vi vil elskes.

Har man sagt Krebsen må man også sige indre barn og her kan være nogle forældre-arketyper der fjernes eller heales i perioden. Pluto har sine sidste tangoer foran Krebsen efter 14 år her, vi skal meget gerne have fundet fodfæste i at lytte til vores indre barn, tage det seriøst, men også tage lederstokken hjem og tage voksne beslutninger hvor vi har det lige så godt og frodigt i vores privatliv som i vores offentlige liv.

Børn er i det hele taget i vælten den kommende tid. Ser vi vores børn? Hvad ser de, hvad hører de, hvad synes de? Der er stort fokus her.

Det er nogle smukke transitter og en meget smuk Løve-sæson, der venter forude. Må du møde solskin på din vej, have solskin i attachemappen og være solskin.

Er du Guldmedlem kigger du på app´en eller i databasen på hjemmesiden under ”månedshoroskoper juli 2022” for at se hvilke livsområder, der her aktiveres for dig.

Louise

Kategorier