I LØVENS TEGN, JULI-AUGUST 2022. EN STRÅLENDE SOMMER.

Black Vintage Lion with Crown Sculpture Motivational Quote Phone Wallpaper

Fredag aften den 22. juli 2022 kommer Solen hjem i Løvens tegn og starter efter undertegnedes mening den bedste sæson på hele året. Alt stråler, blomstrer og elsker stort i den kommende måned hvor sommeren er på sit højeste.

Krebsens sæson skyllede traditionen tro mange lag væk og der burde nu være mere klarhed end der har været længe. Det forhindrer dog ikke tingene i at kunne gå meget stærkt, så vi kommer også til at holde lidt på hat og briller.

For se, det er jo aldrig så enkelt som at nu går Solen i et af de samme 12 tegn på samme tidspunkt hvert år og så sker det samme som året før. Så ville jeg aldrig have noget at skrive om år efter år. Det interessante er ikke så meget årshjulet som de andre aspekter, der dannes til den givne sæson, måne, eklipse, osv. De giver os det fulde scenarie.

Løvens sæson kommer i år med en opposition til Saturn og kvadrat til Måneknuderne, Mars og Uranus som er ved at tørne sammen ovre i hjørnet (læs bloggens andre indlæg). Tager vi den en tand længere ud er de store transitter, som danner verdensstrukturen alle på deres sidste tangent i hver deres mangeårige transit. Forandring er altså mildest talt uundgåelig.

Det er selvfølgelig altid forbundet med risici at tage en chance og måske ændre meget på sit liv. Der vil være mange store forandringer i og omkring vores liv for tiden. De store transitter på sidste vers er Pluto i Stenbukken, Saturn i Vandmanden og Neptun i Fiskene. Med andre ord står verden over for en gigantisk transformation de næste 4-5 år, så det vi selv står over for her, vil nok være noget vi om 4-5 år kigger tilbage på og tænker ”hold da op hvor var det godt at jeg gjorde XX dengang, det er jeg godt nok glad for”.

Når vi taler Løvens sæson, så handler det om alt det gode i livet. Om passion, kærlighed, overflod, romantik, kunst og meget andet. Om hvad det gode liv er for os og som skrevet i juli-indlægget er ”lige ved og næsten” bare ikke godt nok længere. Vi vil have det søde med det søde.

De fleste af os har nok levet i simulationer hvor vi forsøgte at skabe vores drøm på et falsk fundament. Pseudo-situationer, som jeg skrev om i juli-indlægget hvor vi så gerne ville have at det var godt nok, at det var det helt rigtige osv – og det var det bare ikke.

Den del er vi forbi og næste trin for alle er at bygge med passion, overflod, stolthed og kærlighed. Af den ægte slags. Regenten skal have et stærkere slot og det skal være flottere end nogensinde samt fyldt med guld, latter og livsglæde.

Nøgletemaerne er altså hvad der her føles rigtigt, hvad vi ville være stolte af. Vi gør det selv på vores egen modige og progressive måde, stærkt understøttet af Jupiter i Vædderen der selvfølgelig også elsker, at Solen kommer ind i makkertegnet Løven.

Løven er der hvor vi skal skinne vores lys, hvor vi skal stråle og den relaterer sig derfor også til vores skæbnevej – til vores mission i livet. Det handler om børnene og deres energier, om leg, sjov, kreativitet og at være midtpunkt.

Det er en hjerteåbnende transit og ja, selv om vi måske skal kreere en ny paryk til løvemanken, bliver den mere strålende og storslået end nogensinde før.

Hjerte rimer på kærlighed som rimer på overflod som rimer på Løven.

Hav en rigtigt god måned,

Louise

Solen er i Løvens tegn frem til den 23. august 2022 hvor den skifter til Jomfruens tegn.

Er du Guldmedlem kan du læse under Månedshoroskoper juli 2022 hvilket livsområde der aktiveres hos dig.

Kategorier