NYMÅNE I LØVEN DEN 28. JULI 2022. LIGE DER HVOR HJERTET SLÅR.

Happy Valentine's Day. 14 February. Instagram Story

Min dansklærer i gymnasiet gik på pension umiddelbart efter, at vi var blevet studenter. I den forbindelse blev der holdt afskedssalut og hun fortalte om alle de spændende ting hun nu skulle. Hun skulle både springe faldskærm og gå til italiensk og en masse andet. Hun havde en liste over ting hun havde glædet sig til at få tid til i mange år.

Først mange år senere fandt jeg ud af, at det hedder en ”bucket list”. Jeg tror stadig ikke der er et dansk ord for det. Det er altså en liste hvor man skriver alle de ting man vil prøve mens man er inkarneret på jorden i dette liv og så krydser dem af efterhånden som man har gjort dem. Intet er for småt og intet er for stort. Næsten, da.

Hvis dette år var et Melodi Grand Prix, ville den kommende nymåne i Løven den 28. juli være storfavorit til at vinde. En nymåne betyder nye begyndelser og med en flot trigon til Jupiter i Vædderen er de af den strålende slags.

Løven hersker over alt vi nyder i livet fordi vi er passionerede omkring det. Det er leg, sjov og fest. Det er spil, det er vores børn og andre kreative projekter. Hobbyer.

Det er også ægte kærlighed og stor romantik. Der skal mindst to lys på det bord inden skibet skal sejle i nat.


Cream Blue Creative Photography Contest Instagram Story

Hobbyer og kreative projekter er interessante i Løvens tegn, som også har det træk at det er her vi måske gør noget ved en hobby eller passion af en art. Har du en hobby du er glad for, måske endda stolt af og tænker på at tjene penge på, er det et fremragende tidspunkt at gøre det på.

En bucket list er jo sådan noget, man ”altid har drømt om at gøre”. Jeg har selv forberedt mig til noget jeg har drømt om siden jeg var barn, og er du mambo hvor jeg glæder mig. Det er noget der sidder lige der hvor hjertet slår.

Det er altså ligegyldigt om du har krøller eller ej, er til disco, tango eller andet – bare det er noget eller nogen der får kloden til at dreje. Får dit hjerte til at gå boom boom.

(og boom boom af lyst)

Det må også meget gerne være noget man er god til. Sådan rigtigt god. Uforskammet god, kan vi kalde det. Løven lærer os nemlig noget om autenticitet, især når det kommer til at stå i vores eget lys og stråle, og med Uranus/Mars/Måneknudekonjunktionen så tæt på (læs om den i bloggen) har vi polariteten Vandmanden med her.
Det er en rebelsk og endda revolutionær energi, hvor vi måske må betale en pris for at være vores autentiske selv. En pris for at hylde sig selv når resten af verden ikke gør det (Merkur er i Løven for tiden, så vi er voldsomt selvoptagede hehe).

Det er en tid med forandringer af den slags vi ikke kommer uden om og derfor kan man lige så godt sætte standarden højt for næste fase. Det skal kunne mærkes i hjertet. Løven lever livet fuldt ud, det er la dolce vita.

The heat is altså on, vi gør det bedst her ved at fokusere på vores passion(er). Af den slags der får det til at sitre i hele kroppen. Lad være med at starte en business eller et forhold eller hvad det måtte være fordi det gør alle de andre, fordi du keder dig, for at tjene penge, fordi noget er trendy osv osv. Det vil højest blive mødt af et hånligt snøft fra Løven og vil med rimelig sandsynlighed blive blæst væk så snart den første Uranus-brise (altså storm) ankommer i starten af august. Det skal være ægte.

Jupiter går retrograd kun få timer efter denne nymåne, og Jupiter det med lige at kaste noget i armene på os vi skal arbejde med de kommende måneder i retrogradperioden. Som regel noget meget positivt vi er entusiastiske omkring selv om vi måske kun kan dyppe tæerne lige nu, kun kan så lidt frø. Som nævnt helt tilbage fra 2021 kommer de rigtigt store nye begyndelser først fra januar 2023, men det er noget der har stort potentiale for fuld lykke.

Det handler om kærlighed. Vores kærlighed til os selv, vores drømme, håb og strålende fremtid. Det skal være ordentligt.

Og så skal det være lige der hvor hjertet slår.

Lille ikke så fregnede Louise


White Simple International Dance Day (Poster)

Kategorier