Så er der nye ledige tider til personlig session (kosmisk virksomhedscoaching)

Simple Pastel 3D Business Analysis Professional Presentation (1)

Jeg elsker at lave kosmisk virksomhedscoaching og feedback fra kunderne er excellente, så her kommer lidt flere tider til sessioner i august 2022 da de første hurtigt blev udsolgt.

SE DE LEDIGE TIDER HER: https://calendly.com/louise-falkenberg/kosmisk-virksomhedscoaching?month=2022-08

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
OM KOSMISK VIRKSOMHEDSCOACHING

Personlig kosmisk virksomhedscoaching er for dig, der

- Ønsker feedback på dit personlige astrologiske og numerologiske felt i forhold til dine bedste muligheder for virksomhedsstruktur, daglig drift samt de kosmiske læringer der ligger til dig i forbindelse med livet som selvstændig. Det er meget lettere at navigere igennem sin skæbnevej når man ved hvad kosmos forsøger at lære en samt bevidst at designe en livsstil og forretning der passer til ens egen personlighed, handlekraft, evner etc. Uanset om du har brug for perspektiv, værktøjer eller konkret viden om at drive forretning kan du få det via denne personlige session. Jeg har selv bevidst designet min hverdag som selvstændig/digital nomade, bl.a ud fra mit astrologiske og numerologiske felt, og har udlevet mit eget private paradis siden 2008 samt hjulpet mange mennesker til en lettere og mere naturlig vej.

- Kosmisk virksomhedscoaching er også for dig der allerede er selvstændig, men måske er gået i stå, ikke får kunder, succes, er i tvivl om din retning etc. Det kan have med ubevidste blokeringer at gøre, manglende viden eller perspektiv på ens vej eller forretnings-kompetencer der skal opraderes.

Uanset om du allerede er i gang med din forretning, er ved at gå i gang eller det stadig er på tankeplan kan jeg hjælpe dig med et andet perspektiv og praktiske værktøjer til din vej videre. Vi kan nemt lave en konkret plan med datoer etc, så det er ikke bare fancy ord etc. Jeg ved hvordan man starter og driver en succesfuld forretning, og kan analysere din personlige vej i forhold til dit skæbnefelt også.

Afholdes med Zoom eller video over messenger på Facebook medmindre andet aftales. For Messenger, kontakt mig senest dagen inden her: https://www.facebook.com/louise.b.dohn/

BEMÆRK, AT BETALING SKAL SKE UMIDDELBART EFTER BOOKING. Det er ikke muligt at afholde session uden forudgående betaling.

Prisen er 1.499,- inkl moms. Betaling er på min shop her: https://www.louisefalkenberg.dk/products/158302-Kosmisk-virksomhedscoaching hvor du også skal udfylde de nødvendige data for udregningerne (navn, fødselsdata samt evt navn og reg data for virksomhed. Alle data behandles som altid fortroligt, de bruges kun til udregning og fortolkning ved sessionen).

VARIGHED: 45-60 minutter afhængig af behov.

Optag meget gerne sessionen hvis du kan. Det er muligt hvis vi vælger at bruge Zoom.

Er der ingen af tiderne der passer dig eller er der udsolgt, så skriv til mig på louise@universalgoals.dk og vi ser om vi kan finde en løsning.

Kategorier