Dagens skamløse selvpromovering (og tillykke til en kunde!)

300004798_490293076435660_5018187418051088467_n
Her kommer ugens skamløse selvpromovering – beklager, at jeg glemte det i sidste uge, haha 😛
Beskeden er gode nyheder fra en kunde hvis bog nu skal udgives på forlag som mere eller mindre forudsagt i det årshoroskop jeg har lagt for hende.
Jeg vil dog også fremhæve hende fordi hun er et fremragende eksempel på en der har gjort sit numerologiske navneskifte efter anvisningerne.
Det er præcis 2,5 år siden vi havde session i februar 2020 og jeg gav hende et optimalt numeroskop med forklaringer på, at der ville være en transformationsproces der nogle gange er hård forude (den grundlæggende del er 2,5 år), hvad et numerologisk navneskifte gør (og ikke gør) samt hvad hendes skæbnevej og karmiske læringer som altså er det numeroskopet hjælper en til at udvikle sig hen imod.
Hun har haft ups and downs undervejs, bidt tænderne sammen igennem de seje passager og slugt både kameler, ego og havvand. Det er måden at gøre det på, også selv om man først forstår hvorfor senere. Som altid er det en meget mere naturlig person der kommer ud af det og efterfølgende lever man balanceret med sine vibrationer så man har det som en fisk i vandet fordi omstændighederne bliver optimale for een selv.
Løsningen er aldrig at tro, at der er noget i vejen med numeroskopet eller at noget husnummer, undertøj, undernumeroskoper eller hvad der nu trender kan løse problemet.
Tværtimod vil det ofte gøre det værre og forlænge fasen med yderligere karma der skal afbetales efterfølgende. Leder man efter en anden narresut er det kun en selv der nægter at flytte de store sten der skal flyttes hos en selv i transformationen, og det bliver kun værre med tiden hvis man har rent numeroskop. Numeroskopet prøver jo bare at hjælpe til, at man kommer i en optimal tilstand.
Ihvertfald skal lyde endnu et stort
tillykke
herfra – jeg glæder mig til at læse bogen!
(For en god ordens skyld skal jeg nævne, at jeg ikke tilbyder rene numeroskoper længere. Det er delvist fordi det i min erfaring er alt for få, der har det der skal til for at stå især den første del igennem og delvist fordi min tid er bedre brugt på at hjælpe til kollektiv oplysning. Jeg anbefaler dog gerne dygtige numerologer som jeg ved arbejder på at have et helt forløb omkring folk der skifter navn hvilket er en rigtigt god ide, for det er ikke en let proces og det kan være godt at have hjælpere).

Kategorier