MARS I TVILLINGERNE AUGUST 2022-MARTS 2023. EN KUFFERT, ET UR OG EN GAMMEL STØVLE.

Full Photo Road Motivation Quote Facebook Post

Det er en hurtig, underholdende og meget flabet energi der kommer til at fyre op under os allesammen de næste 8 måneder hvor Mars er i Tvillingerne. Det er om at finde omstillingsparaplyen og den humoristiske tilgang frem for her vil være gøgl og ballade – også bare for at sætte lidt fut i fejemøget.

Mars er vores action-planet, det er måden hvorpå vi får det vi ønsker (og det vi ønsker er så indikeret af Venus). Mars har været i Tyrens tegn siden starten af juli 2022, så hvis man er en af dem der har haft det meget stramt med, at der nærmest ikke er noget der flytter sig og man er helt tung og doven, vil man elske Mars i Tvillingerne.

Tvillingerne er nysgerrige, hurtige og har gang i flere ting på een gang. Nogle gange skal den samme ting gøres flere gange når Tvillingernes dualistiske natur er involveret og som altid kan vi med fordel se på det store billede i forhold til, at denne energi vil være hos os i meget lang tid og påvirke os alle på forskellige måder (er du Guldmedlem logger du ind i databasen under ”Månedshoroskoper august 2022 er se hvilket livsområde der får en masse omflytning de næste 8 måneder).

I den periode hvor Mars er i Tvillingerne (hvilket er så lang tid fordi Mars går retrograd undervejs, normalt er Mars ca 6 uger i eet tegn) vil vi have nogle meget store energiskifte. Saturn skifter til Fiskene efter 3 år i Vandmanden, og Pluto skifter til Vandmanden efter 15 (!) år i Stenbukkens tegn.

Det er nogle meget store energiskifte for os individuelt og kollektivt hvilket vil kunne mærkes. I en tid hvor det kun er hjertet og passionen der må bruges til navigation er vi nok alle ved at bygge noget nyt på mindst eet livsområde og da det er ”vores livs kærlighed” er det nok noget spritnyt – hvilket betyder, at vi må prøve igen og igen til vi rammer plet.

Er det et nyt hjem skal møblerne måske flyttes rundt flere gange til vi føler os helt hjemme, er det er nyt forhold, job eller livsstil må vi også snakke sammen og tænke over tingene mange gange inden det bliver konkret og stabilt (hvilket det nok skal blive, men ikke før et stykke inde i 2023).

Heldigvis er Mars i Tvillingerne særdeles aktiv, det er som en Duracell-kanin der bliver ved og ved. Det er især mentalt, så det er en fantastisk periode for at skrive, lære, læse, undervise, snakke og have friheden til at lære noget nyt og indsamle en masse viden.

Mange af ideerne og den viden skal vi nok ikke bruge til meget, men det falder fra undervejs helt af sig selv, ikke mindst fordi vi kommer til at skifte mening mange gange. Det er som at fiske med stort net, vi fanger en hulens masse småfisk, men også en kuffert, et ur og en gammel støvle.

Very Beautiful Weather Illustrated Blue and Gray Facebook Post

Som nævnt er det også en sjov og flabet energi. Tvillingerne kan synes, at det er sjovt at drille for at drille, at omgå regler og lignende. Det er her vi f. eks har søskende-konkurrence og rivalisering i Zodiakken. Det er som i bipbipspillet Donkey Kong hvor gorillaen smider tønder efter os når vi kravler op ad stigen – bare for at gøre det.

Det betyder også, at vi opdager at der er flere måder at gøre tingene på, det er derfor Tvillingerne elsker at gøre det flere gange og det bliver da som regel også bedre anden gang.

Tvillingerne er sjove, hurtige på aftrækkeren og elsker at fortælle historier som kan være mere eller mindre sandfærdige. Det er en fremragende periode for salg, network, marketing, dating, jobsamtaler, ansøgning og lignende.

Når Mars er i Tvillingerne søger vi venner og partnerskaber. Vi skal have nogle at snakke og tage på eventyr med så vi kan opdage verden påny. Vær opmærksom på, at vi er meget skarpe og derfor kan være skarpe med vores ord også i den periode.

Mars er retrograd slut oktober  2022 – medio januar 2023 og her vil energien sløve meget ned ligesom vi måske skal tilbage og fikse noget igen. Den hurtige og fremadrettede energi er bedst brugt når Mars er direkte.

Love it or hate it, så er den her – Mars i Tvillingerne danser ind på scenen lørdag den 20. august 2022 klokken 09.46, giver os alle et stort energiboost og byder velkommen til en storslået og komisk scene, vi ikke skal tage alt for seriøst indtil vi ser foråret igen.

God tur,

Louise

Kategorier