UGENS NYHEDER OG KOMMENDE EVENTS AUGUST 2022

globetrotter

Der sker meget for tiden, ikke mindst den kommende uge. Her får du et overblik over, hvad der venter herfra:

TIRSDAG DEN 23. AUGUST 2022 UDKOMMER ”ÅRETS BEDSTE DATOER 2023”!
Det er traditionen tro en bog spækket med de bedste datoer ud fra astrologiske og numerologiske beregninger det kommende år. I bogen kan du finde de bedste datoer for at stifte virksomhed, lave aktiviteter, bryllup, fest, spirituelle events og meget, meget andet og de er alle kategoriserede.

I 2023 er der 77 af de gode datoer og af dem er 13 såkaldte ”Superdatoer” der kan bruges til alt. Dont miss the show, få bogen allerede på tirsdag så du kan planlægge det kommende år optimalt! Den kommer som e-bog til at starte med og er i øjeblikket i sidste redigeringsfase hos grafikeren, så det bliver bl.a en bog med interaktive links og andet smart. Det er muligt at den kommer trykt senere på året (tidligst i oktober).


TIRSDAG DEN 23. AUGUST 2022 ER DER ONLINE-FOREDRAG OM ”ASTROKARTOGRAFI”!
Traditionen tro er der online-foredrag på tirsdag kl 20-21, og denne gang skal vi snakke om et meget spændende område i astrologien, nemlig ”Astrokartografi” – også kendt som ”Astrologisk geografi”. Det er på ingen måde tilfældigt hvor i verden vi opholder os, hvilke lande og kulturer vi er tiltrukket eller måske endda frastødt af.

Du finder begivenheden her: https://www.facebook.com/events/714040959671353
LIVE-udsendelsen er på min YouTube-kanal, du kan se den her (det er gratis og kræver ikke login, kun hvis du skal like eller kommentere): https://www.youtube.com/channel/UC25izdr-T1cftzSf6qTXWgA

Efterfølgende er udsendelsen kun tilgængelig i Guldmedlemmernes database, det samme gælder materialet. Den kan du se her (der kan du også blive Guldmedlem): https://medlem.louisefalkenberg.dk/

Der kommer mere info ud mandag :)


ONSDAG DEN 24. AUGUST 2022 ER DER FÅ TIDER TILBAGE TIL PERSONLIG SESSION!
Skal du have karriere- eller virksomhedscoaching personligt med Louise kan du få en af årets sidste ledige tider her: https://calendly.com/louise-falkenberg/kosmisk-virksomhedscoaching?month=2022-08

TORSDAG DEN 25. AUGUST 2022 ÅBNES FOR TILMELDING TIL ”KOSMISK BUSINESSFORLØB 2022-2023”!
Fra september 2022-marts 2023 tilbyder jeg et begrænset antal personer at være med i mit kosmiske businessforløb som består af både LIVE-udsendelser, en hulens masse materiale og individuel sparring så du enten kan blive klædt bedre på som selvstændig eller blive helt klar til at springe ud som iværksætter foråret 2023.

I forløbet lærer du bl.a om:
- Hvordan du driver kosmisk business, dvs bruger cyklusser og naturlove optimalt sammen med et stærkt mindset og kompetencer til at lede din virksomhed i dagligdagen
- Hvordan du planlægger strategisk på kort og langt sigt
- Din og din virksomheds potentiale og identitet
- Grundlæggende salg, markedsføring, daglig ledelse etc (de "jordiske" kompetencer)

Forløbet er for dig, der:
- Ønsker at starte som selvstændig, men ikke ved hvor du skal starte og ej heller ønsker at navigere i blinde
- Allerede er selvstændig og ønsker at have bedre værktøjer til at drive din virksomhed til succes

Jeg garanterer dig, at du nok skal få svar på dine spørgsmål – også hvis du er selvstændig uden succes – i dette forløb. Jeg er selv uddannet akademiker, har haft opstarts- og ledelsespositioner siden jeg var ganske ung, har den forretningsmæssige erfaring og teoretiske baggrund og bl.a været selvstændig siden 2008. Jeg har bl.a skrevet en bog om det som du får med i forløbet. Siden 2016 har jeg brugt astrologi og numerologi i livsstilsdesign, og kører mit eget liv samt driver en succesfuld virksomhed i overensstemmelse med naturlovene til glæde for alle.

Der kommer detaljeret info i næste uge, men overvej allerede nu om ikke du skal være med. Da det er et introforløb er det ikke til at sige om det kommer igen (og hvis det gør bliver det helt sikkert ikke til samme pris) og jeg er ret sikker på, at du ikke finder noget lignende i udbud andre steder.


LØRDAG DEN 27. AUGUST 2022 MØDES VI TIL LIVE-VEJRUDSIGT FOR SEPTEMBER 2022!
Vi skal snakke om de astrologiske temaer for september 2022. En måned, der starter rimeligt chill og så tager det til senere på måneden!

Du finder begivenheden her: https://www.facebook.com/events/1219916885409600 (det er gratis og kræver ikke login, men husk at trykke ”tilmeld” så du får besked når LIVE-udsendelsen går i gang)

God søndag til alle :)
Louise Falkenberg

Kategorier