(UDSAT) KOSMISK BUSINESSFORLØB 2022-2023: INFOAFTEN PÅ SØNDAG DEN 28. AUGUST KL 19.30

Blue Vintage Zodiac Definition Instagram Story


En sund virksomhed er bygget på hjerte og integritet, samt struktur og kompetencer. Det er i hvert fald min holdning og mangeårige erfaring.

En sundere samt mere moderne og sjov måde at drive virksomhed på er ved også at bruge de kosmiske cyklusser til optimal navigation og strategi i virksomheden.

At forstå egne karmiske opgaver der ofte løses gennem individuelle opgaver som selvstændig er afgørende.

At forstå fødselshoroskopet for en selv og ens eventuelle virksomhed gør, at man kender sine stærke og svage sider, sin skæbnevej, evner til at kommunikere, sælge, præsentere, lave aftaler, organisere i hverdagen, være innovativ eller hvad man nu har – og derved kan skabe en optimal struktur ud fra ens eget skæbnefelt i relation til marked, produkt, kunder osv.

Det er sjovest at være selvstændig (og at være i verden i det hele taget) når man er i sit es. Når man har det som en fisk i vandet.
Når man ikke tror, at noget skal gøres på en bestemt måde, eller at man nu er nødt til at sælge og være på skærmen hele tiden hvis det slet ikke er noget man egner sig til eller bør bruge krudt på. Når man er bevidst om hvor meget der er ens egen proces og hvor meget der er kreativ virksomhed kan man langt lettere skabe strukturer der er fede at arbejde under og som ikke gentager karmiske mønstre om og om igen.

Jeg har haft virkeligt mange kunder igennem i session og iværksætterforløb. Et gentagende tema er det her med, om man nu også må? Må man godt have succes, må man godt være den der shiner på scenen (hvis det nu passer naturligt ind), må man godt have det let??

Ja, det må man gerne.

Jeg har levet af automatiseret indkomst i over 5 år. Jeg har været digital nomade før det var en ting de sidste 15 år. Min virksomhed er struktureret lige præcis så let eller svært som jeg ønsker det, og det gælder for alle. At være selvstændig betyder immervæk, at man kan ”stå selv”. At man selv bestemmer.

Jeg vidste allerede i starten, at jeg skulle kunne arbejde overalt i verden og skal have tid til refleksion og research, og derfor må noget af indkomsten komme automatisk da jeg også laver meget gratis arbejde.

Jamen, mine produkter skal jo også sælges og uha, lige der ved jeg altså ikke…

Ja, det skal de. Når du er naturlig i en naturlig business i flow med kosmos, bliver det for det første understøttet af energierne.

Derudover skal du lære noget om de jordiske spilleregler for at drive forretning.

Vi er nu engang inkarneret på Jordkloden på dette tidspunkt hvor man skal må tjene penge for overlevelse, og de omstændigheder må vi følge. Det betyder, at der er nogle grundlæggende kompetencer inden for salg, markedsføring, PR, branding, struktur, (selv-)ledelse i dagligdagen og organisation i det hele taget man er nødt til at lære, og det lærer du selvfølgelig også i dette forløb.

Du kan også lære at sælge og nej, du behøver ikke at gøre det på en klam måde. En anden sætning jeg hører om og om igen.

På søndag den 28. august 2022 klokken 19.30 præsenterer jeg modulerne for dette forløb der løber fra september 2022 – marts 2023 med opstart den 4. september 2022.

Om det bliver første, eneste og sidste gang jeg laver det vides ikke endnu, så er du en af dem der enten vil
- have mere succes i egen virksomhed,
- er ansat og vil have en ”bro” gennem dagligdags planlægning så du kan have en rolig overgang til selvstændig eller
- du er helt blank og spritny, så synes jeg at du skal være med i dette forløb.

Uanset hvilken kategori du tilhører garanterer jeg dig, at du får svar på dine spørgsmål og får bevidsthed på helt nye sider af dig selv og din eventuelle virksomhed.

Der er LIVE-undervisning hver 3. uge på letforståeligt og praktisk plan, jeg lover at der ikke er højtflyvende eller "fluffy" udtryk inden forstår hvad betyder i praksis. Vi laver kun the real deal i det kosmiske businessforløb.

Der kommer materiale + øvelser ud hver uge

Du får to individuelle sessioner med Louise undervejs (!) til din helt personlige rejse

Du får relevante bøger (skrevet af Louise), bonusbog samt materiale til brug i praksis forklaret på en let måde

Bemærk, at der vil være et begrænset antal pladser da kvalitet er vigtigere end kvantitet.

Pris og tilmelding kommer søndag den 28. august.

Link til LIVE-udsendelsen sendes ud lørdag :)
Louise Falkenberg

Kategorier