NYHEDSBREV SEPTEMBER 2022: EN LIDT ROLIGERE MÅNED

GIrl power heart and pink flowers t-shirt

Velkommen til september 2022!

September af de roligere måneder i år 2022 hvor vi organiserer os i hverdagen mens vi går mod eklipse-sæson og en intensivering af Saturn-Uranus-kvadraten i oktober og november. Kampen er ikke slut, slet ikke her hvor mange planeter er retrograd og vi primært er bagud-fokuserede og stadig bruger vores ressourcer på det, der var. Om ikke mange måneder fra nu ser det helt anderledes ud og banen er endelig clearet til mere fremtidsorienterede projekter.

Du kan se eller gense vejrudsigten for september 2022 på YouTube-kanalen her: https://www.youtube.com/watch?v=gbXmPcWTEI4&t=1s

(Husk, at der er tidsstempler nederst, du kan altså klikke direkte på minuttallet for at komme til den del af videoen du ønsker at se) :)


Blue Vintage Zodiac Definition Instagram Story

KOSMISK BUSINESS FORLØB 4. SEPTEMBER 2022- MARTS 2023: DU KAN NÅ AT VÆRE MED (og kan nu også betale i rater)!

Dette er en enestående chance for at blive klædt optimalt på hvad enten du allerede er selvstændig eller ønsker at starte op i det kommende år! En sund virksomhed er bygget på hjerte og integritet, samt struktur og kompetencer. Det er i hvert fald min holdning og mangeårige erfaring.

En sundere samt mere moderne og sjov måde at drive virksomhed på er ved også at bruge de kosmiske cyklusser til optimal navigation og strategi i virksomheden. At forstå egne karmiske opgaver der ofte løses gennem individuelle opgaver som selvstændig er afgørende.

At forstå energifeltet for en selv og ens eventuelle virksomhed gør, at man kender sine stærke og svage sider, sin skæbnevej, evner til at kommunikere, sælge, præsentere, lave aftaler, organisere i hverdagen, være innovativ eller hvad man nu har – og derved kan skabe en optimal struktur ud fra ens eget skæbnefelt i relation til marked, produkt, kunder osv.

Læs alt om forløbet, hvad de forskellige moduler indeholder, datoer, pris osv her:
https://www.louisefalkenberg.dk/products/161212-Kosmisk-business-forloeb-2022-2023 , hvor du også tilmelder dig.

Der er early bird tilbud frem til 3.9 og du kan betale i rater til forløbet!

Se LIVE-præsentation af forløbet med Louise Falkenberg her: https://youtu.be/FVEVu3iwAaQ

Husk, at der er et begrænset antal pladser, så det bliver efter først til mølle-princippet.

Spørgsmål? Kom med dem :)


_Blue Modern Podcast Night Instagram Story

HUSK, AT VI SES TIL ONLINE-FOREDRAG DEN 20. SEPTEMBER

hvor skal vi snakke om de numerologiske fremtidsudsigter for 2023. Tilmelding her:  https://fb.me/e/28yhMa96K.

Foredraget er efterfølgende tilgængeligt for Guldmedlemmer i databasen her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/62768-online-foredrag October Autumn Leaves Instagram Story

LIVE VEJRUDSIGT FOR OKTOBER 2022 AFHOLDES LØRDAG DEN 24. SEPTEMBER 2022 KL 14

Vi ses traditionen tro til LIVE vejrudsigt hvor vi ser på de astrologiske temaer for den kommende måned! Klik "tilmeld" for at få en notifikation når Louise går LIVE. Du finder begivenheden lige her: https://www.facebook.com/events/569309008276799


GIrl power heart and pink flowers t-shirt

OG ENDELIG TILLYKKE OG STORT TAK! Siden nåede 4.000 følgere igår kom der lige en notifikation om – tak for jeres mange rosende ord og skønne støtte, det er dejligt at vi i fællesskab kan hjælpe hinanden lidt videre :)

Mange hilsener

Louise

lf september 2020

Kategorier