UDSOLGT // Der er få pladser tilbage på Kosmisk Business forløb 2022-2023 (sidste chance for early bird 3.9)

Blue Vintage Zodiac Definition Instagram Story

KOSMISK BUSINESS FORLØB 2022-2023 ER UDSOLGT. NÆSTE EVENTUELLE FORLØB STARTER MARTS 2023. TILMELD DIG NYHEDSBREVET FOR AT VÆRE OPDATERET :)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Der er få pladser tilbage på Kosmisk Business forløb 2022-2023 (sidste chance for early bird 3.9, du kan dog stadig nå at hoppe på i september måned)

En sund virksomhed er bygget på hjerte og integritet, samt struktur og kompetencer. Det er i hvert fald min holdning og mangeårige erfaring.

 En sundere samt mere moderne og sjov måde at drive virksomhed på er ved også at bruge de kosmiske cyklusser til optimal navigation og strategi i virksomheden.

 At forstå egne karmiske opgaver der ofte løses gennem individuelle opgaver som selvstændig er afgørende.

 At forstå fødselshoroskopet for en selv og ens eventuelle virksomhed gør, at man kender sine stærke og svage sider, sin skæbnevej, evner til at kommunikere, sælge, præsentere, lave aftaler, organisere i hverdagen, være innovativ eller hvad man nu har – og derved kan skabe en optimal struktur ud fra ens eget skæbnefelt i relation til marked, produkt, kunder osv.


Det er sjovest at være selvstændig (og at være i verden i det hele taget) når man er i sit es. Når man har det som en fisk i vandet.

Når man ikke tror, at noget skal gøres på en bestemt måde, eller at man nu er nødt til at sælge og være på skærmen hele tiden hvis det slet ikke er noget man egner sig til eller bør bruge krudt på. Når man er bevidst om hvor meget der er ens egen proces og hvor meget der er kreativ virksomhed kan man langt lettere skabe strukturer der er fede at arbejde under og som ikke gentager karmiske mønstre om og om igen.

 Jeg har haft virkeligt mange kunder igennem i session og iværksætterforløb. Et gentagende tema er det her med, om man nu også må? Må man godt have succes, må man godt være den der shiner på scenen (hvis det nu passer naturligt ind), må man godt have det let??

 Ja, det må man gerne.

 Jeg har levet af automatiseret indkomst i over 5 år. Jeg har været digital nomade før det var en ting de sidste 15 år. Min virksomhed er struktureret lige præcis så let eller svært som jeg ønsker det, og det gælder for alle. At være selvstændig betyder immervæk, at man kan ”stå selv”. At man selv bestemmer.


Jeg vidste allerede i starten, at jeg skulle kunne arbejde overalt i verden og skal have tid til refleksion og research, og derfor må noget af indkomsten komme automatisk da jeg også laver meget gratis arbejde.

 Jamen, mine produkter skal jo også sælges og uha, lige der ved jeg altså ikke…

 Ja, det skal de. Når du er naturlig i en naturlig business i flow med kosmos, bliver det for det første understøttet af energierne.


Derudover skal du lære noget om de jordiske spilleregler for at drive forretning.

 Vi er nu engang inkarneret på Jordkloden på dette tidspunkt hvor man skal må tjene penge for overlevelse, og de omstændigheder må vi følge. Det betyder, at der er nogle grundlæggende kompetencer inden for salg, markedsføring, PR, branding, struktur, (selv-)ledelse i dagligdagen og organisation i det hele taget man er nødt til at lære, og det lærer du selvfølgelig også i dette forløb.

 Du kan også lære at sælge og nej, du behøver ikke at gøre det på en klam måde. En anden sætning jeg hører om og om igen.

 På onsdag den 31. august 2022 klokken 19.00 præsenterer jeg modulerne for dette forløb der løber fra september 2022 – marts 2023 med opstart september 2022. Læser du dette senere, kan du se videoen på min YouTube-kanal her:

https://www.youtube.com/channel/UC25izdr-T1cftzSf6qTXWgA 


Om det bliver første, eneste og sidste gang jeg laver det vides ikke endnu, så er du en af dem der enten vil

- have mere succes i egen virksomhed,

- er ansat og vil have en ”bro” gennem dagligdags planlægning så du kan have en rolig overgang til selvstændig eller

- du er helt blank og spritny, så synes jeg at du skal være med i dette forløb.

 Uanset hvilken kategori du tilhører garanterer jeg dig, at du får svar på dine spørgsmål og får bevidsthed på helt nye sider af dig selv og din eventuelle virksomhed.

 Der er LIVE-undervisning hver 3. uge på letforståeligt og praktisk plan, jeg lover at der ikke er højtflyvende eller "fluffy" udtryk inden forstår hvad betyder i praksis. Vi laver kun the real deal i det kosmiske businessforløb.

 Der kommer materiale + øvelser ud hver uge


Du får to individuelle sessioner med Louise undervejs (!) til din helt personlige rejse

Du får relevante bøger (skrevet af Louise), bonusbog samt materiale til brug i praksis forklaret på en let måde


Bemærk, at der vil være et begrænset antal pladser da kvalitet er vigtigere end kvantitet.


Louise Falkenberg


FORLØBET

Hver 3 uge er der LIVE

2 gange undervejs har du personlig session så vi skræddersyer dit forløb

Der kommer råd og opgaver ud undervejs


Opstart september 2022 (se program længere nede)

Early bird 8996,-

Efter 3 september 9995,-

Det er måske den eneste gang dette forløb bliver afholdt, det er ihvertfald den eneste gang til den pris.


Inkluderer/ du får

Adgang til samtlige LIVE-udsendelser samt optagelserne af disse og materialet der altid vil være tilgængeligt efterfølgende. Der er også mulighed for Q & A under udsendelserne og sparring. Der er 10 moduler + bonusmodul i de 6 måneder fra september 2022 til marts 2023.

Se indhold, program og dato for live-modulerne længst nede her på siden. Du kan også se videoen hvor Louise præsenterer forløbet her:

Du lærer alt om hvordan du kender dig selv og din virksomhed, hvad der er bedst for jer og hvordan du navigerer i transitter

2 personlige sessioner (bookes i kalender) undervejs med louise (zoom) hvor vi ser på hvor du specifikt er, hvad der venter forude, hvor dine styrker og svagheder osv er psykologisk, kompetencemæssigt, astrologisk og numerologisk, både for dig og for din eventuelle virksomhed. Derudover din personlige iværksætterprofil, hvordan er det bedst for dig at arbejde, hvilke områder osv. Sessionerne har en værdi af 2.998,-

En astrologisk guide til kosmisk business 2022-2025 som i den grad vil hjælpe dig til at være på forkant


Materiale inkluderet i kosmisk business forløb

Streetsmart iværksætter skrevet af Louise Falkenberg til en værdi af 298,- kr inkl moms (interaktiv e-bog)

Bogen ”Årets bedste datoer 2023” der både inkluderer de bedste datoer privat og professionelt til en værdi af 289,-

”Astrologisk grundbog” af Louise Falkenberg til en værdi af 399,- (bruges primært til selvforståelse i forhold til din placering i virksomheden)


Der er ligeledes mulighed for tilkøb af rent numeroskop til ny virksomhed  eller korrigering af eksisterende virksomhedsnumeroskop (2.000,- inkl årstalsrækker 3 år og navnelister) så du får balanceret det optimalt omend det på ingen måde er et krav.


HVEM ER DET FOR?

Det er for dig der er selvstændig, iværksætter eller ønsker at være det. Har du allerede en virksomhed uden den store succes garanterer jeg dig, at du får svaret på hvorfor undervejs. Forløbet er også for dig der er helt grøn og bare ved, at du godt kunne tænke dig at prøve selv. De individuelle sessioner der tilbydes undervejs er selvfølgelig skræddersyet til netop din person og situation. Det er også dig der måske er ansat og kunne tænke dig at blive optimalt klædt på til opstart af din virksomhed forår/sommer 2023.

 Jeg tager ikke ret mange ind da det er et introforløb og vigtigt, at alle går hjem med topkvalitet. Forløbet kommer måske ikke igen, så slå til nu hvis du er en af dem der er:

  • Interesseret i at blive selvstændig og vil klædes optimalt på
  • Allerede har en virksomhed og vil lære mere eller løse mysteriet om hvorfor det fulde potentiale ikke er udnyttet
  • Er interesseret i at navigere optimalt efter de kosmiske cyklusser


Uanset om du kommer til at starte eller fortsætte som selvstændig vil du få nogle kompetencer, værktøjen og vidensdatabase med på vejen du kan bruge i mange typer processer både privat og professionelt.


SØNDAG DEN 4. SEPTEMBER 2022 sendes første øvelser og materiale ud. Der er meget "ground work" der skal gøres i september, især efter bonusmodulet der plejer at lægge op til nye ideer og inspiration. Du kan altså stadig nå at følge med selv om du først får tilmeldt dig i september (så længe der er pladser).


MODULER KOSMISK BUSINESS FORLØB 2022/2023

BONUSMODUL: LIVE

SØNDAG DEN 11. SEPTEMBER 14.00 – 15.30

Hvordan jeg selv startede og drev en succesfuld virksomhed for stort set ingen penge

Q & AMODUL 1

MANDAG DEN  3. OKTOBER 2022 FRA KLOKKEN 19-21.30 (pause undervejs) (Bemærk, at det er flyttet fra 4.9 til 3.10)

Intro og velkomst

Om at starte og drive en virksomhed kosmisk business style

Intro til den personlige del i kosmisk business (læs den del i streetsmart iværksætter!)

Intro til den kosmiske del (hvordan bruger man cyklusser og energier, herunder især astrologi og numerologi optimalt)

Intro til den jordiske del (kompetencer og viden om salg, markedsføring, teknologi og daglig selvledelse samt meget andet)

Kosmisk business forløb plan for de næste 6 måneder

                Q & A


MODUL 2

SØNDAG DEN  9. OKTOBER 2022 FRA KLOKKEN 14-17 (pause15.30 – 15.45)

Dig i virksomheden:

Forstå dit eget potentiale som selvstændig med astrologi (intro) og udnyt det optimalt

Styrker og svagheder i horoskopet

Salg, penge, relationer i dit personlige horoskop

Kommunikation, branding og positionering i dit personlige horoskop

Genialitet og anderledeshed

Karmiske læringer i horoskopet

Q & AMODUL 3

SØNDAG DEN  16. OKTOBER 2022 FRA KLOKKEN 14-17 (pause15.30 – 15.45)

Business astrologi introduktion

Forstå og udnyt potentialet i din virksomheds horoskop (intro)

Styrker og svagheder i virksomhedens horoskop

Sådan bruger du astrologien til branding, kundesegmentering, kommunikationsstil

Salg og relationer i horoskopet

Her finder du pengene i dit og din virksomheds energifelt

Kommunikation, branding og positionering i virksomhedens horoskop generelt

Genialitet og anderledeshed

Karmiske læringer i horoskopet

Business astrologiske tendenser 2022-2030

Q & AMODUL 4

SØNDAG DEN  6. NOVEMBER 2022 FRA KLOKKEN 14-17 (pause15.30 – 15.45)

Grundlæggende kompetencer (de jordiske spilleregler) der er nødvendige for at drive en succesfuld virksomhed

Branding af dig og din virksomhed

                Sådan sælger du optimalt på en sund måde (grundlæggende salg for alle niveauer)

                Markedspositionering

                Forståelse af tid og processer samt hvordan man udnytter dem optimalt

                Millionær på den gode måde

Q & A


MODUL 5

SØNDAG DEN  27. NOVEMBER 2022 FRA KLOKKEN 14-17 (pause15.30 – 15.45)

Strategisk planlægning og timing med astrologi


Optimal brug af transitter i virksomhedsdrift


Forstå hvad der er aktiveret i din virksomheds energifelt pt og hvordan du håndterer det optimalt


Bedste transitter for manifestation


Værste transitter for manifestation (og hvad du kan gøre i stedet)


Du får en optimal transitguide når man driver en virksomhed, do´s and dont´s


Vigtige business transitter 2022-2025


Q & AMODUL 6

SØNDAG DEN  18. DECEMBER 2022 FRA KLOKKEN 14-17 (pause15.30 – 15.45)

OPSAMLINGSMODUL

De næste moduler er mere hands on, er vi klar til at fyre den af i praksis?

Energierne tager til i januar 2023, er vi klar til manifestation?

Business energier 2023-2024 til optimal manifestation

Q & AMODUL 7

SØNDAG DEN  8. JANUAR 2023 FRA KLOKKEN 14-17 (pause15.30 – 15.45)

Det tekniske


Hjemmeside, grupper, sider, platforme, betalingsgateway etc.


Automatiseret indkomst: Sådan gør du (hvis det er relevant for dig)

Sådan gør du det let for dig selv og kunderne


Fremtidsudsigter digital business 2022-2025

Q & A

MODUL 8

SØNDAG DEN  29. JANUAR 2023 FRA KLOKKEN 14-17 (pause15.30 – 15.45)

Numerologien som analyseværktøj i virksomheden

Sådan lægger du numeroskop for virksomheden

Sådan læser du numeroskopet for ny eller eksisterende virksomhed/produkt

Prissætning numerologisk

Produktinavne numerologiskMODUL 9

SØNDAG DEN  19. FEBRUAR 2023 FRA KLOKKEN 14-17 (pause15.30 – 15.45)

Optimal og effektiv styring af hverdagen som iværksætter og selvstændig

Effektive måder at drive forretning på i den digitale tidsalder (stop wasting your time)

Planlægning og organisation ud fra dit eget felt – astrology hacksMODUL 10

SØNDAG DEN  12. MARTS 2023 FRA KLOKKEN 14-17 (pause15.30 – 15.45)

Afslutning og opsamling

Q & A

Gode råd fra virkeligheden

Det videre forløb herfra

Og vigtigst af alt...


Spørgsmål? Kontakt mig foroven under "kontakt"

Teksten eller dele af teksten må ikke kopieres uden tilladelse fra Louise FalkenbergKategorier