VENUS I JOMFRUEN SEPTEMBER 2022. FORNUFT & FØLELSE.

Financial Planning Illustration Instagram Story


Mandag den 5. september 2022 træder Venus ind i Jomfruens tegn, og selv om hedonistiske Venus ikke er vild med at være i dette mere lukkede og sky tegn tror jeg alligevel, at vi skal være meget glade for at den transit kommer på dette tidspunkt.

Jeg ved ikke med jer, men Mars i Tvillingerne (læs om den på bloggen) scrambler fuldstændigt med min tilværelse. Det ene øjeblik er jeg i gang med at lave mad, det næste øjeblik står jeg og læser et Anders And blad i haven. Jeg ved ikke engang hvordan jeg kom derud.

Det er meget kvante, og her kommer mere Jomfru-energi som manna sendt fra himlen. Selv om den er ikke er så flamboyant og romantisk så det løber ned ad væggene som Venus elsker det, så hjælper den til at bygge en mere solid båd til at holde os flydende i et hav, der bliver mere oprørt den kommende tid.

Eller…oprørt er måske så meget sagt. Der er snarere tale om, at der ikke rigtigt er nogle af os der ved hvor vi skal hen. Hvad vi egentlig vil og derfor hvad vi bør foretage os.

Det er ej heller pointen i september. Her handler det snarere om at træde vande og at teste om mekanikken kan holde til højere sø samt skabe forbedringer. September er frem og tilbage, til højre og venstre, aflyst – ikke aflyst, hop hop og et hink og så er vi her, nåh nej så var vi her ikke alligevel. Tonsvis af planeter i retrograd ser til, at vi stadig handler på fortiden selv om vi egentlig gerne vil mod fremtiden.

Den der fremtid er bare meget…blank. En portal med mange muligheder, et rent lærred vi kan splatte hvad som helst op på hvilket kan være skræmmende nok i sig selv. Det er fremragende for visualisering og brainstorming, og her kommer hemmeligheden ved Jomfruens magi ind i billedet.

Jomfruer er fremragende manifestorer. Aldeles blændende.
Polariteten i Fiskene er ikke til at overse: det er direkte kanal til kosmos. Vi kan manifestere alle vores drømme på jorden.

Det hemmelige krydderi er at forstå hvordan man manifesterer på jordkloden. Det gør vi nemlig gennem den øjensynligt møgkedelige daglige trummerum. Jomfruen handler om hverdagens rutiner, vaner og systemer. Det, jeg kalder ”Jordens spilleregler”.

Det, vi gør hver dag bliver vores skæbne. Det er den vej man manifesterer sit højeste potentiale. Ryger du 20 smøger om dagen i 20 år manifesterer du måske KOL. Arbejder du på at skrive din bog (eller hvad dit ønske er) 1 time om dagen i 1 år har du måske en bog osv osv. Det er her fri vilje kommer ind i billedet og universet matcher tilsvarende det, du bruger eller har brugt dit krudt på her på jorden.

Pointen er, at vi her må elske at gå rundt og rundt og rundt om en enebærbusk. Og mens vi går rundt implementerer vi hele tiden bedre måder at gøre det på. Bedre måder at gøre os selv på.

Venus kommer hjem i Vægtens tegn i slutningen af måneden, som kickstarter årets bedste tidspunkt for dating, partnerskaber, venskaber, professionelle aftaler etc, men inden da sørger vi for at øge vores egen værdi som partner så vi har mere at byde på som kæreste, ægtefælle, business partner, kollega, hjælper eller endda kunde.

Det er derfor vitalt, at man koncentrerer sig om sig selv her i september måned. Jomfruen vil meget gerne hjælpe til og servicere: Servicer først og fremmest dig selv. Hvordan er din fysiske, mentale og energimæssige tilstand? Er fordøjelsen i orden?

Hvordan fordøjer du mad, energi, liv? Fordøjer du mere end nødvendigt og skal du blive ved med det? Som skrevet flere gange er hardcore detox den bedste gave man kan give sig selv for tiden.

Vi kan ikke bære på tunge og unødige byrder mere.

Jomfruen har en gylden kerne. En slags hellig gral inderst inde hvor al healing og kreativitet stråler. Den kan ikke komme til udtryk hvis ikke krop, sind og ånd er ren. Derfor bruger vi allerbedst Venus i Jomfruen til at skelne med laserblik hvor vi kan og skal samt ikke kan og ikke skal bruge vores ressourcer (tid, penge, energi, opmærksomhed). Som nævnt forleden er der intet ved denne tid der er permanent, så meget vil være spild af krudt alligevel.

Det er måske ikke den mest spændende tid på erotisk og romantisk plan (udover for Jomfruer som har det med at være freaky in the sheets haha, tag ikke fejl af det der bogholderagtige ydre!), men det er en vigtig tid for at få lavet backup planer, solide rutiner, systemer og skemaer i hverdagen for det kan vi få brug for især i okt-nov.

Merkur er i Vægten så selvfølgelig tænker vi på relationer. Er der folk du virkeligt gerne vil have i dit liv, men ikke helt ved hvor du skal placere og i hvilken kapacitet, så ingen panik. Der kommer klarhed snart, bare hold linjen åben hele måneden hvis du kan.

For der er som nævnt ikke rigtigt fremdrift her i september, så ingen grund til at slå sig selv i hovedet over at man selv eller de her forhold ikke kommer nogle vegne. Det gør ikke perioden mindre vigtig, at vi primært træder vande og stresstester vores systemer samt detox´er. Det er vigtig ground work som sikrer, at vores drømmeliv kan blive stående i fremtiden.

Kan du finde ind til den centrale kerne, indre balance og rolig observere det der nemt kan være kaos omkring dig vil du måske også kunne se nye muligheder og få andre ideer. Vær fleksibel, men opportunistisk. Tillad universet at gøre sin ting.

Jomfruen er et bevægeligt tegn. De bevægelige tegn (Jomfruen, Fiskene, Skytten, Tvillingerne) forstår, at vi kan gå denne her vej, men vi kan også sagtens gå denne her vej. No problem. Begge veje er måske ikke lige fede, men muligheden er der og det skal vi forstå.

Vær sådan. Der er masser af bullshit omkring os for tiden - ignorer det. Der er nok også masser af kritik – ignorer også det, men tag den del der er sand til dig! Det er ikke personligt selv om det føles sådan.

Vi kommer måske ikke mange vegne, men vi kan langsomt indsnævre og bedre fokusere på det og dem, vi ønsker i vort liv på den lange bane – og så er det alletiders tidspunkt at opgradere sig selv, så vi er et bedre match når vi kommer til den ægte partnerskabssæson næste gang.

Både med andre, vores drømme og universet.

Louise

Er du Guldmedlem kigger du under "Månedshoroskoper september 2022" er ser hvad der aktiveres for dig.

Financial Planning Illustration Instagram Story

Kategorier