MERKUR RETROGRAD SEPTEMBER 2022. GULDET FOR ENDEN AF REGNBUEN.

Daily Motivation
September 2022 er måske en roligere måned end mange andre i år, men har uden tvivl sine frustrerende elementer. Tingene sker ikke som vi ønsker dem eller måske så hurtigt, som vi kunne tænke os.
Dette tager til måneden ud når Merkur går retrograd lørdag morgen den 10. september og Mars sløver endnu mere ned, så det er et fremragende tidspunkt for mønstergenkendelse: Hvordan reagerer du på det her? Kører igennem, gemmer dig, lægger dig fladt ned og tuder eller distraherer dig selv med ”shiny stuff”?
Det bliver en supergod periode for at tage det der skridt op på næsten voksen-niveau selv om vi ikke har lyst. Der er ingen grund til at gennemgå en healing crisis for noget, der er goddamn åbenlyst.
Vi ved jo godt, at vi vil mere. Og bedre. Og andet. Pluto stikker dybt den sidste måned inden Pluto går direkte igen og lægger op til ydre manifestation, så sjælen kalder med den autenticitet kun sjælen kan kalde: Hvad vil dybest set nære os mest? Det er ikke fjollerier og skinnende distraktioner. Det er det kvalitative, stabile og harmoniske som kan stå i meget, meget lang tid.
For showet er jo ved at være ovre. Fyrværkeriet sprutter de sidste forkølede farver ud. Det er i alle retninger med Mars i Tvillingerne, så det første vi kan love os selv er at blive mere fokuserede. At holde visionen med Jomfruens fænomenale laserblik. Ikke lade os distrahere af hoppende enhjørninger til højre og spændende aktiviteter til venstre.
Tiger-året er nået halvvejs, og begynder derfor at løje af. Frem til februar 2023 hvor vi skifter til det meget rolige og stabile Hare-år er der primært fokus på ro, stabilitet og forsikring. Mere seriøsitet. Mere gensidig udveksling mellem os og de andre.
For...helt ærligt. Vi er jo trætte. Vi har sguda healet en halv million års karma (føles det som) på bare få år. Alle – som i ALLE – har gennemgået dybe processer og transformationer. Og så kommer du her med dit drama eller ubehagelige overraskelser?
Niksen. Det giver vi slet ikke mere. Slet, slet ikke.
En Merkur retrograd i Vægten vil altid handle om relationer. Mig og den anden. Er der balance, er der gensidig modtagelse. Går det begge veje? For at få kærlighed skal man give kærlighed. For at få støtte og forståelse skal man give støtte og forståelse. Og for at få et stærkt forhold må man også udtrykke sit behov og taknemmelighed for den anden.
Undervejs kommer Merkur tilbage i Jomfruens tegn, så her kan opstå noget usikkerhed eller ængstelighed omkring ens kontrakter og aftaler. Måske endda valg.
Hold ud. Allerede i oktober går Pluto, Saturn og Juno fremad igen og her vil vi se hvorfor vi skulle igennem en mere rå og ærlig proces uden bind for øjnene. Det var netop for, at vi kunne vælge de helt rigtige mennesker og situationer.
Merkur retrograd kommer med sine sædvanlige forviklinger i kommunikation, trafik og dokumenter, så forvent at bekræfte aftaler en ekstra gang – gerne på skrift, tag afsted i god tid fordi trafikken er scrambled etc. Ikke det bedste tidspunkt for opstart af nye projekter hvis du kan vente, det er bedre fra mandag den 3. oktober 2022.
Når det så er sagt tror jeg absolut ikke, at det bliver en slem MR på teknisk og kommunikationsmæssigt plan. Her i lufttegnene er Merkur på hjemmebane, det handler snarere om at få ideer, tanker og visioner gjort til noget konkret.
Derudover er Jupiter i fantastisk opposition til Merkur hele måneden og selv om det kan gøre, at vi lover for meget (eller bare overgør ting i det hele taget), så medfører dette aspekt primært at mange, mange mennesker vil opleve hvordan heldet tilsmiler dem gennem ydre omstændigheder.
Det er for mange en tid hvor endnu flere brikker falder på plads, og det er de vigtige af slagsen.
Louise
Er du Guldmedlem logger du ind på din profil under ”Månedshoroskoper september 2022” og ser hvilket livsområde der er i spil for dig måneden ud 🙂

Kategorier