Oktober måned starter med en lettere kaotisk weekend..

ORANGE HELLO OCTOBER FACEBOOK POST

Oktober måned starter med en lettere kaotisk weekend..

Det er en måned med mange interessante skift, vi er på vej ind i. Som nævnt i sidste LIVE-udsendelse vil de fleste af dem nok være velkomne, da det er det vi har ventet på ville blive sat i gang i lang tid. Som oktober skrider frem og powerplaneterne Pluto og Saturn også går direkte vil der virkeligt ske fremgang.

Dette er primært grundet Merkurs stationering for at gå direkte weekenden over. Merkur stationerer i opposition til Neptun, som er ren kryptonit for Merkur. Med andre ord: det er virkelig ikke weekenden at købe bil, båd, hus, mobil, tablet eller cykel. Yacht og helikopter er ok.

Forvent mere kaos i trafikken og kommunikationsproblemer samt ændrede planer end normalt under Merkur stationering. Hør mere om den i LIVE her:

Facebook (LIVE med kommentarer): https://www.facebook.com/LouiseFalkenbergDk/videos/621006979664940 

YouTube: https://youtu.be/I2g1yts1Ftc 


Brown Cozy Autumn Sale Facebook Post

Guldmedlemmer kan få overblik over oktober her:

DAGLIG VEJRUDSIGT OKTOBER: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/48596-daglige-energivejrudsigter-2022/lessons/796998-oktober-2022-daglig-energivejrudsigt

MÅNEDSHOROSKOPER OKTOBER: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/48593-maanedshoroskoper-2022


Den daglige vejrudsigt for november kommer i starten af næste uge, jeg skal altså lige forbi denne her retrograd McNasty og undgå dobbeltarbejde.

Mandag den 3. oktober sættes billetter til foredraget ”Sådan startede jeg en succesrig virksomhed for næsten ingen penge” til salg. Der kommer mail ud med link.

Derudover kommer ”Årets bedste datoer” til salg som trykt bog. I en mirakuløs verden kommer Streetsmart Iværksætter også som trykt bog. Det er lige så spændende for mig, haha.

Medio oktober kommer personlige årshoroskoper til salg (begrænset antal) og årshoroskoper 2023 for alle tegn kommer ud til Guldmedlemmer!


Rigtigt god weekend til alle! 😊

Louise

Kategorier