Årshoroskoper for 2023 sættes til salg torsdag den 6. oktober 2022 klokken 13.00.

årshoroskoper 1

Årshoroskoper for 2023 sættes til salg torsdag den 6. oktober 2022 klokken 13.00.

DIT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP KØBES HER: https://www.louisefalkenberg.dk/products/163394-Personligt-aarshoroskop-2023

Bemærk, at årshoroskopet – som er personligt – går fra 1. januar 2023 til 31. december 2023. Det betyder, at der er flere der får muligheden for at købe et årshoroskop denne gang da jeg har længere tid til at processere dem. Derfor behøver vi forhåbentligt ikke at lukke salget hurtigt ned igen som vi plejer (men køb gerne så hurtigt du kan for de plejer at være populære og salget lukker automatisk når max er nået).

Det betyder også, at dit personlige årshoroskop senest kommer den 31. december 2022. Jo hurtigere du køber desto hurtigere kommer det.

Bemærk, at det er sidste gang årshoroskoper bliver udbudt til denne pris som oprindeligt er en tilbudspris. Både årshoroskoper og personlige horoskoper stiger fra 2023. Jeg håber at kunne nå en runde personlige horoskoper til den gamle pris i slutningen af 2022 også.

---------------------------------------------------------
Årshoroskopet er udregnet fra personlige data ud fra dit personlige fødselshoroskop, dit numeroskop og dine astrologiske transitter. Det er derfor meget vigtigt at du skriver de rette oplysninger ved bestilling samt dobbelttjekker, at du har skrevet den rigtige mailadresse :).

Numeroskopet hører under numerologi, det medtages for præcisionens skyld og for at jeg ved, hvor man befinder sig på proceslinjen.

Alle data håndteres selvfølgelig som altid med fuld diskretion og bliver udelukkende brugt til udregning af horoskop og transitter.

Ønsker du at give det som gave en anden bliver det sendt til vedkommendes mail direkte. Ønsker du fokus på specifikke områder, fx job, karriere, kærlighed etc skriv det da i tekstfeltet.

Årshoroskopet vil indeholde ca 25 sider med et årsresume samt detaljeret forecasting for hver måned. Årshoroskopet kan bruges til optimal planlægning af dit år. Derudover laver jeg en generel analyse af dit felt, karmiske læringer, skæbnevej i starten samt hvad der generelt er fokus på for dig i disse år.

Prisen er 995,- inkl moms. Årshoroskopet sendes til dig eller den du køber til som PDF på mail.

Horoskopet går fra 1. januar 2023 - 31. december 2023 og laves personligt af Louise Falkenberg. Du modtager horoskopet senest den 31. december 2022.

Bemærk, at der kun udbydes et begrænset antal, så salget lukker automatisk når loftet er nået.

DIT PERSONLIGE ÅRSHOROSKOP KØBES HER: https://www.louisefalkenberg.dk/products/163394-Personligt-aarshoroskop-2023

Kategorier