PLUTO DIREKTE OKTOBER 2022. STJERNEVEJEN.

Purple Gold Minimalist Simple Whimsical Motivational Quote Poster

PLUTO DIREKTE OKTOBER 2022. STJERNEVEJEN.
Det er en begivenhedsrig uge hvor tingene endelig er begyndt at rykke. Forude venter en weekend hvor Pluto lørdag går direkte for sidste gang i Stenbukkens tegn og Vædderens årlige fuldmåne indtager scenen søndag.

Begge dele kan allerede mærkes, især Pluto som giver intensitet og power op til en stationering. At det er sidste stationering i Stenbukkens tegn, hvor Pluto har været siden 2008 betyder, at det er sidste runde der hvor du har Stenbukken placeret i dit horoskop (er du Guldmedlem kan du se det under ”månedshoroskoper oktober 2022”).

Her har været dybe transformationer de sidste 14 år, ikke mindst i forhold til arbejde, karriere, ambitioner og social status hvor der kan have været mange skift. Hvad laver jeg, hvad er jeg kendt som i samfundet, hvem er jeg?

Sidstnævnte læner sig også op ad fuldmånen i Vædderen, der har samme tema. Min identitet og ikke mindst modet til at gå efter mine personlige drømme. Det skriver jeg mere om i et separat indlæg, det er primært for at fortælle at Pluto – som er så nådesløs når det kommer til vores egodød og personlige transformation – her i slutningen af så lang en transit giver os al den power vi har brug for.

De næste 6 måneder er om noget tidspunktet for at tage alle stikkene hjem.

Det, de planetariske omstændigheder for tiden fortæller os, at det ikke er noget du skal gøre alene.

Arketypen Stenbukken (og Pluto-tegnet Skorpionen, for den sags skyld) kan være loners. Geden maser sig alene op ad bjerget.

Cowboyen rider alene mod solnedgangen.

Vægten og Vandmanden som tegner de store streger i samfundsbilledet nu opfordrer til at smide denne her følelse af isolation, af at skulle klare alting alene. Bevares, det er smukt og lidelsesfuldt på heltens rejse, men sgu også lidt fjollet, kedeligt, hårdt og ikke mindst unødvendigt.

Gensidige venskaber, stærke fællesskaber, solide grupper. At stå sammen er tidens tand og kommer til at være det i hvert fald resten af vores jordiske liv. Folk er der for hinanden, vil gerne hjælpe hinanden. Ræk ud hvis du har brug for det. Hjælp selv andre.

Fuldmånen søndag vil have os til at gøre ”tingen” alene – og alligevel have os til at forstå, at vi ikke kan gøre det alene. Vi kan være den primære ansvarsperson i en gruppe, organisation eller fællesskab, f. eks. Det er let at blive inviteret, tilkaldt eller accepteret nu – også selv om man ikke har troet det, måske i lang tid.

Pluto direkte er alle døre der åbner sig. Vi kan ikke bare sidde der. I mørket, alene. Vi er nødt til at deltage, vi er nødt til at være med. Vi er ikke kommet så langt for bare at sidde og glo.

Pluto asfalterer den vej fuldmånen i Vædderen vil have os til at gå alene.

Hvis du kigger op ser du ikke bare stjernerne, du ser også alle de mennesker der vil hjælpe dig og vil dig det bedste.

Louise

Kategorier