SATURN DIREKTE DEN 22. OKTOBER 2022. HER ER DIT LIV.

Quotes Motivation Instagram Post

Hele denne uge er præget af, at Saturn stationerer for at gå direkte – og det i selskab med en Sol og en Venus, der er på vej i Skorpionens tegn, eklipsesæson og Mars i kvadrat til Neptun.

Temaet for den gryderet er, at intensiteten tager til. For nogle er det et tiltrængt skub bagi, for andre en regulær krise.

Det, vi er garanteret med en Saturnstationering er et kæmpe reality tjek. Vi ser i denne uge tingene som de er.

Hvor f. eks Jupiter tester vores håb og tiltro til universet, så er Saturn bare in your face. Smask – værsgo, her er resultaterne af din indsats eller mangel på samme.

Ikke mere drømme om noget der var engang eller kunne have blevet, det er tid til at leve i og med de reelle omstændigheder.

Helt ærligt: Jo længere væk man er i fantasiland, desto hårdere vink med den stegepande. Her er dit hjerte, her er din passion, her er din ven, her er absolut ikke din ven etc etc.

Det er åbenlyst her.

Å-b-e-n-l-y-s-t.

Det er også sidste gang i mange år, at vi har en af de her lidt hårdere wakeup-calls. Saturn har været på hjemmebane i næsten 5 år og det kræver altså virkeligt noget af os i forhold til at tage voksne beslutninger. Det er derfor jeg har skrevet om det siden 2017 (de fleste husker nok den legendariske ”grow the fuck up-kampagne”).

Nu er vi vist ved at være voksne nok. Det er en helt anden energi der venter os, især fra marts 2023. Helt, helt anden. Skal man tage den sidste voksen-tørn med Saturn i Vandmanden, så er det primært det her med rettigheder (som Vandmanden hersker over).

Hvis jeg skal have ret til at leve mit liv som unikt individ ud fra min egne, personlige sandhed – så skal jeg også acceptere, at andre har samme ret.

Uanset hvem de er og hvad de vil.

Kan man oprigtigt efterleve dette i praksis, jamen så tillykke med en veloverstået Saturn-eksamen.

De andre transitter hjælper i høj grad til det her reality tjek og når intensiteten tager til – i hvert fald til og med første uge af november – er to gode måder at navigere optimalt

1) At forstå, at Saturn ikke bryder sig om at spilde ressourcer, slet ikke når der er dybere arbejde på spil. Det er et meget fint tidspunkt at holde på sin energi, penge, opmærksomhed etc og kun bruge på det allermest nødvendige. Det er helt ned til måske ikke at dele et kram med nogle du ikke vil udveksle energi med, ikke bare bruge penge hist og pist, og at skære kraftigt ned på den vanvittige overflod af information det er muligt at indtage på én dag. Dræb al unødig information inden du skal processere det, det er et meget skidt tidspunkt at tilføre yderligere til neuroserne

2) At forstå og respektere, at alle går igennem disse transitter – og det er hårdt for mange.

Be nice.

Det er ikke lette tider.

Som altid er de dog nødvendige som en brik i det større spil på vejen mod et bedre liv og en bedre verden.

Louise

Kategorier