JUPITER I FISKENE OKT-DEC 2022. DET SIDSTE STYKKE LAGKAGE.

Black and Blue Cake Birthday Pinterest Graphic

Jupiter triller i nat (27. - 28. oktober 2022) baglæns ind i Fiskenes tegn og påbegynder således 2 måneders rejse, der primært handler om at afslutte mangeårige cyklusser for os alle. For mange er det den endelige opløsning af det gamle liv.

Jupiter giver os held, entusiasme, indsigter, gaver og gyldne muligheder og vil i løbet af en 12-årig periode altid være til fordel for os mindst eet sted i vores liv. Det kan være, at Jupiter befinder sig i vores boligområde og sender drømmehuset vor vej, sender drømmepartneren vor vej i partnerskabshuset osv osv.

Fiskene er det sidste tegn i Zodiakken og Jupiter elsker at være her. Det er særdeles fordelagtigt for os alle og er en af grundene til, at så mange begynder at se deres drømme blive til virkelighed for tiden. Frem til den 20. december 2022 når Jupiter at passere den 28. og 29. grad, altså de absolut sidste grader i hele Zodiakken.

Jupiter i Fiskene kommer med opløsning og afslutning, og det er udelukkende til vores fordel ligesom det sker på en lettere måde her. Vi kan have mere trang til at trække os tilbage og reflektere, sidde alene i stilhed og virkelig forstå hvad vi er færdige med.

Det er en meget stor cyklus der slutter og en meget stor cyklus der er ved at begynde. Et ordentligt farvel kan derfor være på sin plads ligesom vi måske opdager, at universet hele tiden havde vores ryg gennem de til tider meget svære karmiske passager.

Det er en mere spirituel, men også psykedelisk periode der venter forude. Det tog, universet nu sender ind på perronen til vores nye eventyr vil fortælle, at nok kan vi ikke tage meget bagage med – til gengæld får vi på turen lov i dette psykedeliske tog lov til at flyve hen over de mange processer vi har gennemgået, healet og transformeret. Godt gået af os, må vi klappe os selv på skulderen når vi ser hvilket arbejde vi har gjort.

Vi har været hele følelsesregisteret igennem.

Vi har opdaget, at vi var stærkere end vi troede.

Vi fandt ud af hvad der hørte til vores barndom eller slægt, og hvad
der hører til vores individuelle voksenliv.

Vi har måske været oppe mod så meget karma, at vi næsten ikke kunne tro at det var noget vi havde været med til at skabe.

Vores skygger var aktiverede, vi opdagede sider af os selv – måske gennem andre – vi aldrig vil møde igen. Aldrig nogensinde.

Vi gennemgik kæmpe forandringer vi ikke anede hvordan vi skulle overkomme eller hvad der ventede forude.

Udover den karmiske balance ovenstående udgør – for der er intet uretfærdigt der er overgået nogle af os (!) – den stigende interesse for at integrere det spirituelle og empatiske i sit liv. Fiskene og Jupiter er den tiltro vi har til universets plan gennem håb – og det er helt ok hvis man nu er træt af bare at håbe og håbe.

De kommende måneder vil for mange efterlade et slags vakuum eller tomrum hvor der ryddes ud, siges farvel etc. Hvor vi er færdige med noget på det fysiske plan og venter på, at det nye begynder.

Jeg plejer at kalde Fiskenes område for ”Det Kosmiske Venteværelse”.

Det er en fænomenal tid for sund eskapisme i form af kunstnerisk skaben, sex, kreativ udfoldelse, dans og lignede selv om mange nok vil falde tilbage til eskapisme i form af alkohol, stoffer, usunde relationer eller mønstre her, sociale medier osv. Og det er måske ok at ankomme til dette 'dødsfald' i ens liv som man selv vil – den kommende tid vil det nok opløse sig af sig selv og naturligt falde fra.

Vi er jo også i eklipse-sæson her i starten og i Skorpionens sæson. Det er en meget skæbnebetonet periode, og heldigvis står Saturn og Mars næsten stille så selv om der kan ske meget eller det kan gå stærkt, så får vi alligevel fred og ro i det her tomrum til lige at lande, reflektere og lære det nye at kende. Jupiter i Fiskene vil nok også gerne lyse vejen foran for os på sin egen rolige og kærlige måde.

Det, vi skal afføre her er jo gift, som jeg har skrevet om flere gange. Det der toxic mindset, forhold, situation, arbejde, afhængighed osv. Det er åbenlyst hvad vi holder fast i som bare skal ud. Det er jo ikke fordi vi ikke ved hvad det er, det kan bare være svært at gøre i praksis.

Som vi bevæger os mod toppen af Zodiakken her i november-december, hvilket er full mastery, er der altså ikke tale om bare at omorganisere og flytte vodkaen over i en anden skuffe, men at eliminere totalt. Saturn kræver disciplin og ansvar, vi må træde ud af comfort zonen, men det er omvendt også en livsvigtig beslutning for mange.

Det ændrer dog ikke på, at vi må se frygten i øjnene for vores stædighed eller modstand på det nye eventyr kunne meget vel være baseret på frygten for denne forandring og at skulle sige farvel til noget.

Med alle disse gode transitter er der dog ikke tale om bare at sige farvel eller afslutte noget som en straf, men fordi vi har noget meget bedre i sigte, og det ligger lige på den anden side af den beslutning om at træde ud af noget dårligt.

Her i Skorpionens sæson har vi sikkert med relationer at gøre. Dem, der er følelsesmæssigt tæt på os. Personligt har jeg et princip om, at folk der ikke ønsker mig det bedste – ønsker at jeg får succes – de skal ikke være tæt på mig. Man kan ikke kalde sig ven, partner eller noget som helst andet hvis man ikke hepper, hvis man ikke ønsker at bidrage til min lykke. Så er der slet ingen plads på holdet. Det samme gælder selvfølgelig den anden vej. Det kunne være noget lignende for mange andre her.

Det betyder jo ikke nødvendigvis, at man skal eliminere en relation, men det man kan eliminere er vedkommendes rolle i ens liv, f.eks.

Der er uden tvivl noget der skal ofres her, men det bliver vi ikke kede af.

Slet ikke når vi ser hvad der venter på den anden side.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du logge ind under ”månedshoroskoper oktober 2022” for at se hvilket livsområde Jupiter nu aktiverer hos dig og sender de sidste gaver mod.

Kategorier