Weekend-energier 4. - 6. november 2022. Den kosmiske bilvask.

Light Blue Cute Car Cartoon Car Wash Poster

Det er lidt af en kosmisk bilvask vi skal igennem ugen ud om end den nok hverken er ny eller dramatisk for mange af os. Det er temaer vi har stået med hele året, og måske allerede handlet på. Har vi ikke det, har vi præsteret at køre bilen ind i bilvasken med bind for øjnene kan der dog ske meget på én gang nu, men lad os se på det.

Udover, at vi stadig vandrer igennem eklipse-korridoren som er vejen mod vores nye skæbne har vi nu også Den Sydlige Måneknude (det, vi skal slippe) der først hapser Venus, så Merkur og Solen.

Først vaskes noget af vi kan eller har kunnet lide – måske endda elsket.

Så vaskes et mindset omkring dette af og endelig slippes det helt i vores personlighed.

Da det er en væsentlig transformation på ret kort tid kan vi alle opleve en ny version af os selv og vores liv allerede i næste uge.

Har du placeringer i de faste tegn mellem 13 og 18 grader er det en ekstra grundig bilvask. De faste tegn er Tyren, Skorpionen, Løven og Vandmanden.

Showet er med andre ord ovre, dramaet er slut. Der er ikke mere energi eller fokus at lægge her. Som nævnt er der intet nyt i det, til gengæld er det tid til at gå mod det den Nordlige Måneknude i Tyren lægger op til, nemlig ro, stabilitet, harmoni, kærlighed og overflod.

Det er helt klart det simple vi her skal søge mod. Der skal fred og ro på.

Disse tre meget personlige punkter møder altså først exit (Sydlig Måneknude), så Uranus (forandring, indsigt, måske en surprise eller 2) og så Saturn (reality tjek og pil mod det næste sted du skal hen). Selv om det er åbenlyst hvad det handler om og hvor vi skal hen har vi måske ikke turde tage det skridt tidligere i år, sikkert grundet frygt eller manglende tillid til, hvad der venter på den anden side af bilvasken.

Det var måske heller ikke tid tidligere, men med Jupiter her på de sidste grader af Fiskene er det nok det bedste tidspunkt i vores liv at stole på universets plan og at vi har optimal støtte med os hele vejen.

For mig gik det ud over området ”effektive systemer i hverdagen” som nogle nok opdagede ved gårsdagens hjemmeside-show, og selv om det var uventet, besværlig og bare mega irriterende da jeg underviste hele dagen og ikke havde tid til at bakse med alt det tekniske fik jeg en meget bedre, mere effektiv og billig løsning ud af det, så stor tak til Uranus herfra.

Det er jo sådan det sker for os alle. Måske er det lidt ukomfortabelt nu (og har sikkert været det hele året), måske tøver man med at tage det åbenlyse næste skridt (gør det da Uranus ellers selv hiver dig ud af bilvasken), måske det flyver rundt med sæbe og kæmpekoste - men helt ærligt:

Det skulle da være en mærkelig bilvask hvis vi ikke kom skinnende rene ud på den anden side og total klar på nye eventyr.

Det skulle da være en meget mærkelig bilvask.

Louise

Er du helt ny? Du kan følge bloggen og blive opdateret på ovenstående på louisefalkenberg.dk. Her kan du også blive Guldmedlem og lære alt om hvad nutidens energier betyder for dig i praksis og hvordan du håndterer dem.

På forsiden af hjemmesiden kan du ganske gratis lægge dit personlige fødselshoroskop og se hvilke grader, tegn og planeter etc du har :)

Kategorier