EKLIPSE EFTERSPIL, NOVEMBER 2022. EFTERBRÆNDEREN.

Black White Simple Eclipse Photo Phone Wallpaper

Det var den sidste totale måneformørkelse i 3 år vi havde i går. Den næste er i 2025 hvilket jeg personligt er ret glad for. Skribenten her er ret mør af de intense energier efterhånden.

Jeg har nævnt gårsdagens eklipse en del gange i år og sidste år, men underspillet lidt hvor stram den egentlig var. Energien blev suget ud af os og mærkværdige, men skæbnebetonede begivenheder udspillede sig.

Selv om det er godt at vi er på den anden side af dette bæst – helt ærligt – så kan der stadig være et efterspil de kommende dage.

Alene i dag Uranus stået over for Merkur (overraskende nyheder eller indsigter) og Solen (u-vendinger, flere surprises) og i morgen den 10. november danner Merkur en kvadrat til Saturn (noget er surt eller hårdt), dagen efter er det Solens tur, men så begynder det også at ligne noget.

Så begynder de gode transitter at komme dumpende en efter en, og som nævnt i LIVE-vejrudsigten for november tager det kun til med de gode energier fra næste uge og måneden ud.

Slutningen af november er helt anderledes opløftende og ser meget lysere ud, alene Jupiter der går direkte den 22.11 (seriøst højdepunkt) betyder nye strålende begyndelser for mange mennesker.

For mig var gårsdagens eklipse en særlig øvelse i at håndtere ukomfortabilitet. Vi har så forskellige måder at håndtere det ukomfortable på, og Mars retrograd lægger op til at vi kigger på hvor effektive eller sunde de er. Nogle sover, andre drikker. Nogle overarbejder eller flygter på anden vis. Nogle stirrer sig blinde på deres telefon, andre sidder med det, som jo nok er den sunde coping-strategi.

Da det også er sidste del af en næsten 2 år lang Saturn-Uranus kvadrat hvor kampen mellem det nye og det gamle gerne skulle kulminere med at vi går i retning af Det Gode Liv, som den Nordlige Måneknude i Tyren guider os hen imod, er det her vi gerne skulle have lært at bygge sunde, kærlige og solide fundamenter i vores liv og relationer i stedet for at bygge oven på fortidens spøgelser, angst, traumer, frygt og dårlige mønstre. Det kan man jo ikke presse et godt liv ud af.

Den Nordlige Måneknude i Tyren vil også gerne begynde at se sin manifestation. Et jordtegn vil have et konkret resultat af sine handlinger.

Det er derfor også en god tid at være realistisk. Hvor er vi, hvem er vi. Hvad har vi, hvad har vi ikke. Hvem er her, hvem er her ikke. Stol på udfaldet og ikke potentialet til noget vi ved aldrig bliver, som måske er helt forsvundet. Fortiden er ikke et sted vi kan leve længere.

Denne ukomfortabilitet i Skorpionens sæson kan meget vel drive en til at have lyst til at smide en tændstik, brænde hele lortet ned og starte helt forfra et nyt sted under en ny identitet.

Og det er lige præcis det vi lærer med de andre transitter, bl.a den Sydlige Måneknude i Skorpionen, at vi ikke behøver. Ingen grund til at udskifte det hele for at skifte en enkelt komponent ligesom der er folk vi elsker og som har brug for os, hvilket vi måske ikke får et nyt sted.

Men…det skal være nemt nu. Ikke mærkeligt, ustabilt, negativt, akavet eller ubehageligt.

Det skal også kunne stå selv. Vi skal kunne stå selv. Den Nordlige Måneknude i Tyren og Saturn i Vandmanden lærer os om noget hvordan vi står stærkt i egne værdier med sunde grænser og ressourcer, så vi kan have et afbalanceret forhold til omverdenen uden usunde tilknytningsforhold til nogle eller noget.

Vi går da helst ikke igennem 2 års Saturn-Uranus-kværn for stadig at lede efter mor og far i omgivelserne når vi er voksne eller for stadig at vente på at følge flokken og lignende. Det er der slet ikke lagt op til nu.

Mars er som nævnt stadig retrograd, så vi kører stadig på efterbrænderen. Ser resultater af det der var tidligere hvilket kan være ganske fint, men det er ikke helt tiden at starte det store, nye liv op ligesom det kan være svært at få kickstartet her.

Det skyldes, at det primært er en periode hvor vi ser på hvilke resultater vores tidligere indsats og metoder har givet os samt en vurdering af hvorvidt vi skal ændre på dem.
Hvis du starter noget nyt nu vil jeg anbefale en 3-måneders prøveperiode af en art for det er meget almindeligt at ens ønsker og lyster skifter når Mars går direkte igen januar 2023, og det er derfor projekter, nye jobs, livsstil og endda forhold sjældent er holdbare når de er startet under Mars retrograd. Den handler nemlig primært om fortiden.

Derudover er det også for de næste mange år vi nu vælger hvilket kan være en anden god grund til, at energierne sløver det hele ned så vi ikke begår alt for mange kæmpefejl nu.

Der er masser af godt i vente og meget af det begynder allerede at trille ind i næste uge, så endnu engang tillykke til os for at stå igennem den strammeste eklipse længe.

Louise Falkenberg

Læs om ovenstående transitter på bloggen på louisefalkenberg.dk hvor du også kan tilmelde dig nyhedsbrevet og få tilsendt gratis blogindlæg om energierne lige nu.

Kategorier