NYMÅNE I SKYTTEN DEN 23. NOVEMBER 2022. EN MÆGTIG TUR I TIVOLI.

Summer Carnival Colorful Flyer

En af årets mest opløftende begivenheder finder sted på tirsdag den 23. november hvor vi har nymåne i Skyttens tegn, umiddelbart efterfulgt af Jupiter (Skyttens planethersker) der går direkte.

Vi tager den lige fra en ende af:

Der er nymåne (nye begyndelser) i Skytten (entusiasme, håb og eventyr) mens Jupiter (vores ”Lykkeplanet”) går direkte og altså begynder at give os ydre manifestationer efter 4 måneders indre arbejde.

For at der ikke skal være for lidt flødeskum på denne her overdådige lagkage er Jupiter for tiden ekstremt glad i Fiskenes tegn og dagen inden er Solen gået i Skytten.

Merkur og Venus er allerede begyndt at løfte stemningen da de befinder sig i Skyttens tegn nu.

Altså.

Der er jo tider hvor vi må stå meget igennem.

Der er tider hvor det er op ad bakke og vi må arbejde hårdt.

Der er tider hvor resultaterne udebliver og vi tænker, om det hele er det værd.

Og så er der sådan noget som denne nymåne. Det er positiv med positiv på, det er glade stunder og gode tider. Det er som en buffet med alle ens yndlingsretter i selskab med ens yndlingspersoner eller hvad man nu ønsker sig allermest.

Det er den bedste gave, man kunne få, det er held og døre der åbner sig, det er nye eventyr der venter i horisonten.

Jeg har skilt denne nymåne ad for at finde en finte eller en hage. Niks. Det er der ikke.

Skulle man tage sig i agt for noget, så er det at svæve så meget hen over jorden eller kigge mod himlen som et barn der glæder sig til juleaften at man går glip af detaljerne eller noget på vejen foran sig.

Detaljer er måske ikke lige Skyttens kop the, men bare vi husker også at kigge ned på jorden engang imellem så går det nok.

Det er uden tvivl en tid hvor mange vil få deres drømme opfyldt. Sikkert det vi har ønsket os eller håbet på længe. Måske det endda er blevet stillet os i udsigt tidligere på året. Hvor Saturn kun belønner efter indsats, tømmer Jupiter hele gavesækken oven i hovedet på en.

Skal man bruge denne nymåne godt, så kigger man her langt ud i fremtiden. Det er en nymåne af den slags, hvor man drømmer sig til toppen. Sigter efter det, man selv definerer som personlig succes.

"Jeg er her og jeg sætter et X herude i fremtiden". Hvordan man så i praksis kommer dertil ser vi på efterhåndende som planeterne begynder at trille ind i Stenbukkens tegn i december.

Det er slet ikke der vi er lige nu.

Lige nu skal vi bare tage imod det gode og drømme de største drømme – og så lige pumpe dem lidt mere op. Vi har ved nymånen 7 planeter i bevægelige tegn, så der sker en masse snurren rundt og summen og bzzz selv om vi måske ikke rigtigt kommer nogle vegne. Lidt ligesom tekopperne i Tivoli.

Det er helt fint. Det er som det skal være for nu, det har sin egen berettigelse hvilket vi måske får overblik over senere.

Åbenhed, håb og optimisme præger den kommende uge som er den mest positive på hele året. Vi må være klar på at navigere gennem livet som den glade vandrer, der med sin vadsæk fløjtende vandrer ned ad landevejen og bare nyder de oplevelser der kommer og de mennesker, han eller hun møder på sin vej.

Ingen mål, planer eller direktiver.

Det er ikke meningen at vi skal have det fulde billede endnu. Det er ikke meningen, at vi skal gå all-in (medmindre den er 100% til højrebenet og du er helt klar, bare husk at Mars går direkte i januar hvilket som regel betyder et eksternt eller internt retningsskifte, så hold det så åbent som muligt. Meget kan nå at ændre sig inden marts 2023).

Vi er i en slags mellemstadie og det er tid til, at vi udvider vores bevidsthed og vores horisont.

Det gør vi gennem det glade eventyr i hverdagen.

Den kommende uge bliver en mægtig tur i Tivoli :)

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du logge ind under ”månedshoroskoper november 2022” og se hvilke livsområder der aktiveres for dig (primært din Sol og ascendant).

Kategorier