I SKYTTENS TEGN NOV-DEC 2022. DEN GLADE VANDRER.

Pink And Golden Happy Birthday Party Invitation

Solen trådte i morges ind i Skyttens tegn og er således den sidste i rækken til at træde ud af Skorpionens mørke, dybe og indelukkede hule og op i lyset. Mod håbet, mod fremtiden.

Skytte-energi er håbefuld og entusiastisk. Det er eventyreren, det er den frihedselskende vagabond der tager livet som det kommer på landevejen.

Der er ikke noget der begrænser os her, dog ej heller noget der definerer os hvilket kan blive et problem i længden, især her hvor Neptun-kvadraten til Fiskene kan føles som om vi vandrer rundt og rundt i det samme, og det har en smag af uendelighed. Vi kommer alle vegne og samtidig ingen vegne.

Flere veje åbner sig, måske fører de ingen steder hen, måske fører de samme sted hen. Vi ved det ikke og det er ej heller meningen at vi skal vide det lige nu. Vi skal fortsætte ad den vej vores hjerte, intuition og visdom viser os.

Med så meget energi i Skytten skal vi udforske. Vi må være åbne i vores daglige eventyr. Der er ikke noget der skal lukkes lige nu. Der kan være masser af snak, men meget af det vil kun blive ved snakken. Det er ikke nu man skal regne med hvad folk lover, det kan nå at ændre sig flere gange eller slet ikke ske.

Jupiter på sidste grader af Fiskene sammen med Skytten er meget visionær energi. En god chance for at drømme noget bedre frem, noget meget bedre. Vi kan så let blive overbegejstrede, så tricket er at holde øje med forskellen mellem fantasi og visualisering. Den ene er illusion, den anden kan manifesteres.

Energien tager til når Jupiter i morgen går direkte og vi har nymåne i Skytten. Jupiters tegn rykker stort for tiden og Jupiter er glad i Fiskene. Så får man vist ikke meget mere candy shop. Fordi de også møder Chiron i harmonisk aspekt er der naturlig healing for tiden.

Vi må sende altså en pil et sted hen. Eller måske flere. Det er ikke meningen, at bueskytten skal holde fast i pilen i en spændt bue, men derimod fyre den afsted. Intentionerne skal forløses ligesom i alle ønske-ritualer som f. eks når man puster lys ud på en fødselsdagslagkage.

Jeg går ikke ind for at sende hverken balloner, lanterner eller andet naturskadeligt afsted, men et ritual og at sige sine ønsker højt, udtrykke dem til universet får man næsten ikke bedre energier til.

Og må jeg lige minde om, at Skytten er ekspansiv energi. Visionerne skal udvides, vi ser et større scenarie. Her troede jeg, at jeg ville åbne en bagerbutik – men hey, hvad med en kæde af bagerbutikker? Det er ikke en tid for at gemme sig bag falsk beskedenhed eller endda mådehold.

Der er uden tvivl fokus på fremtiden. På, hvad der ligger forude og ikke hvad der ligger bag os. Ting bliver med overlæg destrueret i Skorpionens sæson for at vi kan genopbygge bedre i Skyttens og Stenbukkens sæson.

Som året går på hæld skal vi jo også til at gøre det. Det er derfor vi skal overkomme vores frygt i Skorpionens sæson så vi ikke længere er tilskuere fra sidelinjen fremadrettet, men selv deltager aktivt.

Det er en tid for at se fremad, se potentialet, se eventyret som kun Skytten med sin brede vision og store hjerte kan gøre det.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du se i databasen under "månedshoroskop november 2022" hvilke livsområder, der aktiveres for dig (primært ud fra dit soltegn og din ascendant)

Kategorier