POST FRA DET GALAKTISKE CENTER 1. - 8. 12 2022.

Black & Purple Gradient Neon Earth Hour Facebook Post

Det er nogle gode dage for at se gennem mylderet. Ja, der er meget larm og måske endda kampe eller aggressivitet, men der er også magi og guddommelige beskeder.
Både Merkur, Venus og Solen passerer Det Galaktiske Center inden fuldmånen i Tvillingerne den 8. december (hvorefter meget falder ned og vi endda får tidligt forår).
Der sker meget for tiden, det er ikke nødvendigvis farligt eller negativt, snarere barnligt eller småligt og den slags, hvilket kan være vældigt underholdende hvis man er smart nok til at sætte sig på tilskuerrækkerne.
Kan du se igennem løfterne, truslerne & the bullshit er der meget åbenlyse beskeder fra DGC (som iøvrigt astrologisk ligger på 27 gr Skytten) og de vil ofte komme i form af energier.
Stol på det hvis der ikke længere er energi på noget - også selv om det var noget du altid havde ønsket dig eller været helt vild med etc.
Det samme gælder selvfølgelig den anden vej hvis du pludselig trækkes mod noget, du "aldrig havde troede at du skulle" (Jupiters overdrivelse og overbevisninger) 🙂
Louise Falkenberg

Kategorier