FULDMÅNE I TVILLINGERNE DEN 8. DECEMBER 2022. EN ELEFANT KOM CHARMERENDE.

White Elephant with Gift Christmas Flyer

Den årlige fuldmåne i december nærmer sig og den er ikke mindre crazy end den plejer at være.

Som altid kan vi dog få det bedste ud af den hvis vi er forberedte på de energier, der kollektivt bringer ugens temaer – især i midten af ugen.

En fuldmåne indikerer en slutning af en art. Er du Guldmedlem kigger du under ”månedshoroskoper december 2022” for at se hvilket livsområde det handler om for dig. Læs om at blive Guldmedlem på louisefalkenberg.dk.

Det er også, at noget bliver fuldt oplyst og kommer for en dag, og da denne fuldmåne er i næsten eksakt konjunktion til Mars retrograd i Tvillingerne har vi lynhurtigt balladen - selv for Tvillinge-energi.

Fuldmåner er meget følelsesladede. Ordet ”lunatic”, altså skør, kommer bogstaveligt talt herfra. Mars retrograd er frustreret fordi alt går langsomt eller endda baglæns og Tvillingerne er hurtige på aftrækkeren med en pistol, der er ladet med ord som våben.

Det er altså et perfekt tidspunkt at tale over sig. Lige smide et par giftpile afsted være det sig i parforholdet, familien, på arbejdspladsen eller i trafikken. Forvent lettere kaos og en del road rage på vejene. Tonsvis af idioter på julegaveindkøb.

Merkur er i Skyttens tegn for tiden, så vi har også en masse holdninger og meninger. Hver har sin egen lille mælkekasse at stå på mens vores gyldne sandheder spredes ud over Forum Romanum. Eller Forum Facebookium.

En fuldmåne i konjunktion til Mars og så er vi klar til at flyve afsted i krig. Lanserne skærpes mens vi pumper os selv fuld af adrenalin for at kæmpe for den kamp, der med al sandsynlighed enten ikke eksisterer eller vi har misforstået.

Neptun-kvadraten spiller stadig ind selv om den er aftagende. Har du fundet verdens største trøffel skal du lade være med at spraye glimmer på den før autoriteterne kommer for at verificere den.

For autoriteterne kommer.

Merkur går nemlig i Stenbukkens tegn allerede tirsdag den den 6. december hvilket på sin egen irriterende måde faktisk redder os lidt her.

Merkur i Stenbukken er meget ordentlig og langsommelig fordi noget konkret skal manifesteres, men det er også karma-afbetaling ved kasse 1 (og 2, 3, 4 og 5 hvis man har brug for det her. Måske man skulle åbne et selvbetjeningsområde, der bliver kø ved kasserne).

Så de der vindmøller du kæmper mod..ahh skulle vi lige få facts på plads, spørger Merkur. Og de der spydigheder du lige slyngede ud, ahh skulle vi lige give en undskyldning, spørger Merkur.

Uanset om vi kæmper mod vores idiotiske partner, idioterne på vejen, idioterne på kommunen, de grådige idioter hos EvilCorp osv osv kan vi komme rigtigt meget i klemme her uden grund.

Hvis folk marcherer afsted som Hannibal og hans Øllefanter for at nedkæmpe (indsæt evil projection ________) så bare rolig. De er tilbage inden sneen falder.

NÅH, men hvad er denne fuldmåne så god til?

Den er ikke bare god, den er fremragende til alt det sjove.

Sjove ordspil, brætspil, ordleg og den slags med ungerne.

Scrabble, WordFeud, Gæt & Grimasser.

Kreativ skrivning, brainstorming, fjollede udflugter.

Sjove samtaler og aktiviteter i det hele taget, meget gerne noget der har med underholdning at gøre. Gamle danske film fra dengang man måtte bande på skærmen.

Skriv nogle nye julesange. Omskriv klassiske eventyr. Lav jeres egne vittigheder, løs kryds og påtværs. Fortæl nogle løgne.

Vær kreativ derhjemme og på arbejdspladsen, lad elgregningen løbe løbsk uden snor i skoven bare en enkelt dag. Der er nok varm luft i Tvillingerne til at varme hele hytten op.

Jeg har i øvrigt valgt ikke at poste nogle julesange på sociale medier i år. Jeg mener, det er so Last Christmas.

Ah ha ha ha.

Ah ja, sociale medier – forvent total brugerkrig her. InstaBattle, TikTanks og Fuckdigbook.

Og så er fuldmånen god for at holde sin kæft.

Holde sin kæft og lytte.

Lyt, for h…

Tvillingerne er nabolagets øjne og ører. De er langt mere opmærksomme end de får credit for. Det er sladderkonerne med sidespejl ud fra køkkenet så de kan følge med i alt hvad der foregår bag naboens dør og genboens hæk.

Lyt til dem, der taler over sig. Der kan ligge guldklumper af information her.

Det vil for mange mennesker i mange situationer utvivlsomt være smartest at klappe i.
Og det vil være noget af det, vi har sværest ved for folk skal jo lige høre vores vigtige holdninger og meninger om alt muligt. Uanset om de er interesserede eller ej.

Om ikke andet kan vi jo grine ad det senere på ugen når det her crazy circus er ovre og vi mødes i spjældet for at afvikle vores karma.

Så er der endnu en god historie til Tvillingernes fortællesæk.

Louise Falkeblik.

Kategorier