JUPITER I VÆDDEREN DEC 2022-MAJ 2023. DET STORE EVENTYR.

Best of the Best Award Nomination Animated Facebook Post

Jupiter træder ind i Vædderens tegn i eftermiddag den 20. december 2022 og i morgen har vi vintersolhverv efterfulgt af en særdeles potent nymåne. Meget mere spritnye begyndelser får vi næsten ikke, og det er af den spændende og eventyrlige slags.

Selve skiftet kan tage lidt tid da ikke alt er helt klar. Mars er stadig retrograd og Merkur tæt på samme, men om en måned bør man være klar til at løbe – og her kommer det til at gå rigtigt stærkt i månedsvis.


Opstarten er derfor ikke lige nu så hurtig som man kunne ønske – skal man flytte kan der f. eks være palaver frem og tilbage den næste måneds tid osv, men som altid er det jo gratis kosmisk beskyttelse så vi sikrer et optimalt fundament for vores nye eventyr.

Omvendt kan der også være meget, vi siger farvel til. Et helt liv, måske mange livs mønstre. Efter flere år med transformation og afslutninger står vi et sted, hvor ingen af os har været her. Hverken individuelt eller kollektivt.

Der kan have været små glimt eller impulser sommeren over i 2022, men det var ikke tid, det var ikke klart, vi var ikke klar etc. Som jeg sagde og skrev i slutningen af 2021 handlede 2022 primært om at få lukket det gamle liv ned inden 2023 kommer med de ”rigtigt” nye begyndelser for alvor.

Jupiter i Vædderen handler om instinkt og mod. Vi ryger fra kronechakraet (Jupiter i Fiskene) ned til rodchakraet (Jupiter i Vædderen). En ny 12-årig cyklus begynder og vi aner ikke hvor vi ender eller hvordan vi kommer dertil, men vi kan mærke det langt ned forbi underlivet og ind i vores sjæl.

This is it. Det her er det rette.

Jupiter er ok i Vædderen, den er klar til at handle og være modig. Største problem her er, at vi er klar til at skyde først og spørge bagefter. At vi siger ja inden vi egentlig ved hvad handlen går ud på.

Saturn/Stenbukken, som er meget fremherskende for tiden også vil dog hjælpe til, at vi foretager modne nye begyndelser på baggrund af erfaring, oparbejdede kompetencer, solid research osv. Der er derfor en god balance.

Det er ikke for flippet, men ej heller for konservativt. Det er ikke for friskt, men ej heller for træt osv osv.

Det er bare….godt. Det er en god ide, det er en situation der vil nære os, udvikle os og glæde os på bedste vis. Den Nordlige Måneknude i Tyren har arbejdet seriøst hele året for at hjælpe os til at manifestere Det Gode Liv.

Samtidig kan de to stærke kardinaltegn Vædderen og Stenbukken her sagtens løfte de tunge sted og lave de smarte planer.

Det er vigtigst at tage hvad man har og så fokusere her. Hvad kan bruges og hvad kan ikke. Ud med det. Det er ikke tid til at sidde og tænke over tingene længere, der skal handles og mangler vi informationen vil Mars i Tvillingerne gladelig Google det for os eller spørge nogle eksperter.

Vi er klar. Klar til at rette ryggen og manifestere vores passion, gå vejen mod vores højeste potentiale.

God vind,

Louise Falkenberg

Læs tidligere indlæg om Jupiter i Vædderen her: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/71417-jupiter-i-vaedderen-2022-2023-tornadoen

Er du Guldmedlem kan du se hvad det betyder for dig her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/59251-jupiter-i-vaedderen-2022-2023-og-hvad

Kategorier